Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:35 | juni 1, 2017

Tradera Trend

I samarbete med Tradera 

Hej min vän. Hoppas att du har haft en strålande dag trots lite grå himmel och regn. Jag tog mig upp ur soffan, lagade middag och tränade. Nu har jag nattat de små och passar på att skriva till dig.

Jag vill tipsa dig om en ny grym sajt som Tradera nyss lanserat. 

Gillar du att shoppa, sälja och fynda. På Tradera Trend har de samlat de mest populära märkena i deras mode & fashion-utbud som tex Odd Molly, ACNE, Whyred, Tiger, Ralph Laurent och Kenzo. Allt finns samlat på ett ställe och det är lättare att hitta sina favoriter.

Jag är ju lite av en shopoholic så det här passar mig perfekt 🙂 Jag kan hitta fina kläder till bättre priser och sälja sånt som jag tror andra också skulle gilla. 

HÄR! under kollektioner på min sida hittar du de kläder och skor som jag lagt upp på Tradera men också mina favoritannonser. Kanske något du är sugen på. Har bl a lagt upp dessa…


Ette par nästintill oanvända handgjorda mockastövlar från italienska LdiR.


Eller en klassisk kofta från Odd Molly. 

In och kika vetja.

Det är så bra grej är att man kan hjärta sina favoriter. Då hamnar alla dina annonser som du hjärtat på en sida så du får en helhetsbild av det du är sugen på att lägga bud på.


Jag har hittat massor av fint som jag har hjärtat ❤️ och ska se vilka plagg jag lägger bud på.

Stor Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Tradera Trend”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag läser din blogg då och då men blir alltid lite förundrad över att du verkar så ensam om att sköta hus o hem. Inget illa ment. Trevlig helg

  Svara
 • Det är jag absolut inte. Är mer hemma men vi delar på det mesta jag och Peter. Trevlig helg tillbaka 🙂

  Svara
 • Bath : Den som jobbar minst får ju göra mest hemmajobb. Jobbar man inte varje dag eller korta dagar/ deltid så tycker jag det är en rättvis fördelning. Tänker på mig själv som jobbat deltid många perioder. Helt självvalt så inget offer alls men då har jag haft mer tid med barnen och varit ok med att göra mer hemma.

  Utifrån bloggen så verkar Hannah jobba väldigt lite utanför hemmet och då är det väl helt i sin ordning.
  Däremot kan man ju ifrågasätta detta (nu syftar jag på mig SJÄLV) ur ett genusperspektiv. Och vad jag förmedlar till mina döttrar om att kvinnan jobbar mindre och gör mer hemmajobb.
  Det tycker jag är lite småklurigt inför mig själv även fast jag gjort detta val.

  Svara
 • Lolly, Elin, Elina, LaRose, Waldorf och allt vad du kallar dig med dina olika alias. Du har sedan 2011 skrivit, för det mesta, väldigt otrevliga kommentarer, och alltid väldigt långa utläggningar. Åsikter som din ovan är en sak men när jag nu gått igenom dina åsikter sedan 2011 så är det inte okej. Du har flera gånger skrivit att du aldrig mer ska läsa min blogg. Men jag tycker att du är ytterst engagerad. Alltid med en otrevlig underton. Jag tycker att du ska på riktigt göra slag i saken och sluta läsa inte bara byta alias. Har nog aldrig varit med om en människa som lägger ner så mycket tid på att kommentera, svara på andras kommentarer och tydligen veta såååå mycket om mig och mitt liv. Du vet ingenting. Det lilla du läser och ser på bloggen speglar inte hela min vardag. Allt som händer med jobb, tonåringar, äktenskap och i livet. Ha en fin dag och gör dig och mig tjänsten att inte kika in här något mer och dela med dig av ditt vetande om mig och mitt liv.

  Svara
 • Hur kan man veta att nån bara byter namn?

  Svara
 • Det kan man med WordPress. Bloggverktyg.

 • Jag följer din blogg sedan nåt år. Jag är glad och tacksam att du vill dela det du gör. Du är en förebild, för mej som småbarnsföräder, maka och medmänniska. Tack för att Du öppnar ditt hem och bjuder in. Tack för glimtarna ur ditt liv som du delar, både trötthet, glädje, sorg o glamour. Du berättar så fint, du delar och bjuder på dej själv, och på familjen, men du är inte alltför privat och visar inte kaoset som finns när man har barn och lever i en familj, men ändå ger du blinkar om att även ni har det som alla kämpar med, det gillar jag. En fredagspepp till dej från mej helt enkelt.
  Ps. Jag kommer från Uppsala och nästa gång jag kommer ner ska jag till Sigtuna och besöka Våfflan. Ds.