Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | juni 5, 2017

Midsommarspecial

Då var det måndag igen. En ny vecka har vi framför oss. Här är det ledigt för barnen så jag blir hemma med dem till på onsdag då det är dags för skola och förskola igen.

På onsdag ska jag plåtas för Aftonbladet. Midsommarspecial. Det är jag och syster som ska göra jobbet tillsammans. Det roliga i det hela är att det är exakta 20 år sedan vi gjorde ett exakt likadant reportage för Aftonbladet. 20 års jubileum 🙂

Idag har jag Ewas flickor hos mig för Ewa jobbar. William flög till Spanien nyss för ett par dagar med Peter i solen och värmen. De kommer hem på onsdagkväll.


Har precis utfodrat alla ungar. 
Snart ska vi vara statister i en film för kommunen. Ewa jobbar för Sigtuna Kommun och hon behövde några extra statister till filmen. Barnen är sjukt laddade.

Hoppas du får en fin dag.

Stor Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Midsommarspecial”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken film kommunen kommer att få, med så superladdade kids! 🙂

  Svara
 • Så spännande för kidsen
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • En fråga som inte hör till inlägget, men jag hoppas du vill svara ändå. Har läst på din blogg att du har opererat ut dina silikoninlägg och jag undrar om du behövde göra någon korrigering efter att ha tagit ut inläggen. Har hört att det kan vara vanligt att flytta fett ifall det finns ojämnheter att fylla ut efter att inläggen tas bort, är det något som du behövde göra?. (Du är fättefin med dina naturliga bröst :). Jag går själv i tankarna på att göra samma operation och är nyfiken om det är vanligt att behöva göra det.

  Svara
 • Peter måste vara bästa bonupappan! Träffar William inte sin pappa längre?

  Svara
 • Så kul för William med lite egentid med Peter , undrar också om han inte träffar sin Pappa ❤️

  Svara
 • Härliga tider!
  Här var det vanlig skoldag så vi jobbade också, men idag är det ledigt såklart.

  Svara