Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | juni 9, 2017

Mardrömsresa

God morgon min vän. Nja, morgon och morgon 🙂 men jag vaknade nyss. 


I Peters morbrors gästhus nere vid havet i Rammsjö, Båstad. Vaknade av att Vida och Liv hoppade i sängen och Peter bet mig i foten 🙂Lite trist väder men vackert.

Vi hade en vidrig bilresa ner igår. En mardrömsresa av rang. Det brukar alltid gå bra att köra ner med barnen. De kollar film, sover och vi brukar bara behöva ha två kiss- och matstopp. Men igår tog resan 11 timmar istället för dryga 7. Barnen bråkade hela vägen. Kivades, nöps, skrek och var allmänt jobbiga. När vi stannade ville de inte äta (alla var hungriga olika stunder) men några mil senare var de hungriga, kissiga, bråkiga och behövde rastas.

Vi kom fram efter midnatt, ingen hade somnat i bilen så vi alla slocknade direkt. Ett av matstoppen.


Halloumi i salladsblad med massor av god dressing och andra grönsaker.

Innan vi åkte ner var jag i stan på möte och sen i butiken. Wow, vad mycket tjejer som var där och shoppade. Knökfullt med tjejer som passade på att fynda innan vi stänger igen. Usch, vill gråta.

Men jag är så tacksam över alla fina ord. Tack än en gång.

Nu ska vi göra oss redo för studentmottagning.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Mardrömsresa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja såna resor känner man igen, pust!
  Är inlagd på Piva nu men bloggar här ifrån.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Puh känner igen det där men vi har 2 barn så då sätter vi en fram och en bak, då blir det mindre bråk

  Svara
 • Det är bra men vi har ju fyra stycken att sära på 🙂

  Svara
 • Hej fina =)!

  Har inte läst din blogg på några dagar och blev riktigt sorgsen när jag läste att ni ska sluta med femme collection… Har haft ett par plagg därifrån som är favoritplaggen med en grym kvalitet. Har kollat in plaggen flera gånger men har valt bort kläder till mig det senaste och har varit tvungen att prioritera barnen istället ;). Men nu fick jag skynda mig och lägga in en order via nätet så att jag kan få ytterligare några favvoplagg i garderoben =)!

  Lycka till vidare med vad du än ska göra och precis som du skrev: nu öppnas en ny dörr och det kan alltid vara spännande =)

  Kram Marie <3

  Svara