Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | juni 20, 2017

Tupplurarnas dag

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Igår blev en riktig vilodag. Alla behövde ta igen sin sömn. Jag somnade ute med min bok på näsan, flickorna i soffan inne och killarna på sina rum. Så skönt med tupplurar mitt på dagen.


Trötta tjejer.

Idag blir det förhoppningsvis en gladare dag.

Nu har jag dukat fram frukost till familjen men smygstartat lite själv. Alla drar sig fortfarande i sina sängar.Passar på. Satte mig i gräset i solen med min kaffe, goda bär och en bok. En mycket trevlig start på dagen.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Tupplurarnas dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å, vad det ser mysigt ut! Somna när man vill, ta dagen som den kommer, färska bär, sommar och sol!

  Svara
 • Hej, undrar var ni hyr i Marbella? Vill hitta en lgh på markplan så barnen kan springa direkt ut. Ser så fint o mysigt ut . Har hyrt lgh i San Pedro i tre veckor i juli med taktersss. Hälsningar cecilia

  Svara
 • Åh dom där hallonen såg riktigt smarriga ut! Nu får jag nog köpa lite hallon på ica imorrn 🙂

  Ha en härlig semester!

  Svara