Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:30 | juni 26, 2017

Vår stund

God kväll min vän. Solen börjar sakta gå ner, de små sover och de pubbeungarna kollar film på datorn. Jag har poppat popcorn, tagit fram ostbågar och kallt rosévin. Nu är det äntligen min och Peters stund. Första gången denna veckan.

Vi har somnat med barnen varje kväll och på dagarna finns det inte många sekunder över för oss två. Så nu ska vi njuta och ta vara på kvällen. Kanske slutar vi på en karaokebar i hamnen 🙂Tidigare idag åt jag min favorittapas Gambas Pil Pil med extra chili.


Doppa bröd i oljan och gegga runt är snuskigt gott.


En iskall Fanta Lemon vid poolen svalkade i värmen.

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Vår stund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du blir vackrare ju äldre du blir Hannah
  Har du fillers, botox mm i ansiktet eller endast naturligt vacker?
  Hoppas du & peter får en fin kväll ihop 😉

  Svara
 • ALLTSÅ Gambas är SÅÅÅÅÅÅ GOTT!!!!!
  Love it, längtar ner till Spanien i september
  Njut så länge ni kan!

  Svara
 • I just LOVE your earrings. Do you mind telling me where the small ones are from.

  Svara
 • Oh, Gambas pil pil är bland det bästa jag vet, äter det flera gånger varje gång jag är i Spanien.
  Hoppas ni fick en underbar kväll!

  Kram

  Svara
 • Fick mina kläder från FEMME idag och jag är nöjd som vanligt!!! Finfina plagg ❤️✨

  Svara