Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | juni 28, 2017

Avokado, tapas och vänner

God morgon vacker. Hoppas du har det bra. 

Förlåt att jag inte hörde av mig igår men jag hittade inte tiden mellan bad, sol och bok 🙂

Nej då, men vi var iväg igår. Först nere i hamnen sen åt vi middag med Ewa (Peters morbrors fru) hennes son Dogge som är jämngammal med William och hans två kompisar. Kul för killarna att träffa vänner här. De börjar nämligen gå varandra lite på nerverna och behöver lite andra än bara varandra.


Vill man alltid mötas av denna syn när man köper avokado då ska man komma till Spanien. Man blir aldrig besviken. De är stooora och alltid helt perfekta. Min frukost varje morgon är avokado på nybakt bröd. 


Igår åt vi galet god tapas. Man blev serverad vid bordet. Servitören kom med olika tallrikar fulla med tapas så valde man bara vad man ville ha och sen när man var klar så räknade han pinnarna som satt i varje munsbit. Dit går vi lätt fler gånger.


Jag och Peter tog en timme på en bar nära oss i förrgår. Den lilla stunden var väldigt behövlig. 


Nu ska jag väcka de små, de stora får sova en stund till, sen ska vi till stranden.

Puss ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Avokado, tapas och vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktiga snyggingar är ni!! Du och Peter passar så bra ihop ❤️❤️

  Svara
 • Va härligt ni har det.Alltid undrat varför alla kändisar åker till Spanien å aldrig till Greklands övärld? Finns ju så många underbara öar. Som Naxos tex . Kram å fortsatt fin semester

  Svara
 • Det känns som att det är du och Peter for ever ❤️ Ni är som handen i handsken som man brukat säga Lika otroligt snygga är ni också Kram på er och var rädda om varandra och taaldrig varandra för givna

  Svara
 • Du är otroligt vacker! Är jättenyfiken på om du gör fillers eller liknande..? Har du något bra ställe att rekommendera..?

  Svara