Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:50 | juli 5, 2017

Total avkoppling

God onsdag vacker. Skiner solen för dig? Kanske i hjärtat i alla fall 🙂

Här växlar det mellan sol och regn. Lite som mitt humör. 

Jag, Liv och Stig hänger här hemma bara. Vi är ute i trädgården och busar med Stig och går på promenader. Inatt sov han mellan oss i sängen.


Skönt att vara hemma. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan bjuda hem mina vänner och kramas med dem. Har ju inte träffat någon av dem på snart tre veckor. Saknar ❤️


Stig älskar att bita i allt. Särskilt i snörena till mina pyjamasbyxor och mina UGG-skor med ull i. Han kryper i dem och knager på ullet.


Vi har varit på djuraffären och köpt en namnbricka till Stig.


Han ät totalt avkopplad när han ligger i soffan och sängen. 


Kvällspromenad.


Imorgon kommer den här lilla sköningen hem. Hon glassar runt i Spanien med pappa och farmor. Oj, vad jag saknar henne. Men hon saknar mest Stig 🙂

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Total avkoppling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh så söt! Grattis till nya familjemedlemmen, förstår att Vida längtar hem nu 🙂

  Svara
 • Vilken sötnöt den där Stig <3 Underbart för barnen att få växa upp med hund. Hannah, vet du vad du har för längd på kedjan till ditt vackra Emma Israelsson smycke med duvan? Trevlig kväll o krya på dig 🙂

  Svara
 • Söt Stig! Tänk på att det är förbjudet att ha hund okopplad vissa delar av året

  Svara
 • Så go han är Stig. Förstår att han vill ligga i sängen men oj tänk er för lite. Valpen är inget barn och försök honom vänja sig vid vid ett litet nest sidan om din säng. Tryggheten kommer men inte i er säng jag lovar. Svårt att låta bli att låta bli att ta upp honom men han vänjer sig. I sitt eget bo blir han trygg

  Svara
 • Vilken snygging han är Stig 😀 Jag har haft hundar i hela mitt liv och har då givetvis, säkert kommer du få en massa råd om vad man bör eller inte bör göra här i dina kommentarer men snälla lova mig att skit i dem. Däremot bör du lyssna på MITT råd och det är två st. 😉 Gå en valpkurs med barnen och Peter med då får ni professionella och handfasta råd och tips och ni får lära er det ni behöver ang. hundar utan koppel, tips vid dålig mage osv. för man blir ju faktiskt orolig många gånger då de matvägrar mm. mitt andra råd är: ha kul, det är er hund ha honom i sängen om ni vill, han kommer att hitta en plats han kommer att trivas bäst på så småningom, ni kommer att lära er att han kan kommunicera och de är bra roliga fyrbentingarna och så bra för barnen, de kan få tröst och berätta sina hemlisar för honom. Jag är helt säker på att djur ger trygghet och de tar fram det bästa i oss människor.
  Lycka till med Stig och han verkar redan ha funnit sig tillrätta det är inte alltid det enklaste <3

  Svara
 • Tack fina Hanna för bra tips och råd ❤️ Har redan bokat in oss på en valpkurs i september. Det ser jag framemot. Stor kram!

  Svara
 • En olycka sker väldigt snabb oftast. Valpar är snabba och hade det kommit en bil så kanske ni inte hinner stoppa honom. Snälla ha eran hund kopplad både för valpen och eran skull. Som sagt en olycka händer oftast väldigt snabbt!

  Mina tips och råd är:

  – Ha alltid hunden kopplad, välj sele före halskoppel. Skulle du vilja ha ett koppel runt din hals som någon drar dig i? Nej trodde inte det heller.

  – Detta är mat som ni ALDRIG skall ge en hund: Avokado, Russin, Vindruvor, Kryddad kött, Grillat kött, allt kött som har kryddor eller marinerats i något, Choklad i alla former, Deg, Ekollon, Lök, allt som har xylitol – xylitol är livsfarligt för hundar. Annat att tänka på: Alger när hunden badar är farligt om dom sväljer med vattnet. Paddor när ni är ute i naturen är jättefarligt om hunden biter tag i paddan som har gift i sig. Om hunden blir biten av en huggorm, bär hunden och håll den så stilla som möljligt.

  – Undvik hundrastgårdar, där sker det mycket olyckor. Det är inte värt risken.

  – Börja åka bil med hunden redan från dag ett. Åk runt kvarteret till att börja med. Om du inte vänjer hunden vid bilturer så kommer hunden ogilla detta eller bli åksjuk.

  – Välj bra foder, köp gärna maten hos veterinären. Hill´s är bäst anser jag. Värt varenda krona!

  – Bär aldrig en valp, den kan lätt blir exaltarad och hoppa ur famnen och skada sig när den landar.

  Lycka till med valpen! ♥

  Svara
 • PS: Lista upp all mat på ett papper och sätt på kylskåpet – sätt en symbol/bild brevid så att ALLA barn som vistas i erat hem lär sig vad man inte får ge en hund.

  Svara
 • Ett till tips:

  Sätt upp staket runt tomten så att hunden alltid är i tryggt förvar och på så sätt kan ni slappna av och hunden kan vistas fritt. Om ni inte har staket kan hunden lätt rymma eller sticka om den skuttar förbi en hare.

  Svara
 • Tack för tips. Har självklart sele på Stig. Vi bor på en privat gata utan trafik samt att vi bor i vändzonen. Hela vår tomt är inhängnad av stora buskar så jag är inte orolig när kommer till att han ska bli påkörd eller smita MEN om vi går på promenad har han sele och koppel. Han trivs i bilen vilket är skönt. Stor kram

  Svara
 • Oj, vad bra med en privat otrafikerad gata och i vändzonen dessutom. Toppen, blev allt lite orolig för lille valpen…för man brukar ju inte ha den lös när den är så liten. OK, bra med buskar men ännu bättre med staket eftersom han är en liten rackare 😉

  Sele är verkligen det bästa – bra att ni redan klurat ut detta, det glädjer mig att höra! 😀

  Skönt att lille Stig redan trivs i bilen. 🙂

  STOR KRAM tillbaka! ♥

  Svara