Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | juli 7, 2017

Boktips

Tack för alla goda och bra råd. I Love You!

Älskar att vi har varandra här och kan hjälpa, tipsa och ge varandra råd, stöd, en kram och uppmuntran. Eller hur?

Alla råd var precis som jag själv tycker. Att ge närhet. Mycket närhet. Precis som med en liten bebis. 

Igårkväll bäddade jag nere i vardagsrummet med två madrasser. Jag och Vida sov där. Inatt ska jag och Liv sova där och sen får vi se om Peter mjuknar och kanske också sover där någon natt. Just nu morras det bara mest från P 🙂


Ställde Stigt hus vid mitt huvud så han kunde se och känna oss där. Han sov inne i huset till tre på natten sen kom han ut och lade sig med oss. Han och Vida rör sig lika mycket. Rullar runt och byter plats hundragånger. Inte mycket sömn för mig.Stig sov på Vidas ben, på min madrass, i min armhåla men mest sov han så här. Med nosen i Vidas nacke.


Nu har Vida och Liv kompis här så det leks och badas.


Jag ligger i en solbädd och skriver till dig och håller ett vakande öga.

Stig ligger under mig i skuggan och sover.Han gillar att springa som en tok i trädgården och bita i mina kläder. Är han inte söt?! 

Jag lovar att det inte ska bli en hundblogg 🙂 men jag tycker det är så kul så jag vill berätta för dig. 

Han är ju min nya lilla bebis. Han sover mellan 22-9.30 utan att kissa och bajsa. Sover bara gott. Sen väcker han mig med viftande svans och vill gå ut. Han har inte kissat eller bajsat inne en enda gång. Men vi är duktiga på att alltid gå ut med honom när han sovit, lekt och ätit. Nu när det är så fint väder så är altandörren öppen hela tiden så han smiter själv ut i trädgården och kissar.


Nu till lite boktips. Det finns ju inget bättre än att läsa på semestern.

Jag läste ut Jag utan Dig i Spanien. Så bra! Grät så tårarna sprutade.

Håller på med Blå Korall, uppföljaren till Högre än alla Himlar, men kommer liksom inte in i den så jag läser lite andra böcker samtidigt.

Nu har jag beställt två böcker som borde komma på posten idag.


Miniatyrmakaren…


… och Små svarta Lögner. Har du läst någon av dem? 

De verkar väldigt bra tycker jag.


Till de barnen måste jag tipsa om dessa. Liv har börjat läsa böckerna om Nina, av Emi Guner, och på kvällarna kommer jag läsa högt för Liv och Vida.


Perfekt för Liv som gått ut första klass och lärt sig läsa. Hon känner igen sig i mycket och hon läser med ett leende.

Har du några bra tips. Dela gärna med dig.

Ha en underbar dag!

All Kärlek ❤️


29 kommentarer29 kommentarer om “Boktips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vilken fantastiskt söt liten Stig ni har! Vi är allergiska men skulle mer än gärna skaffa en sådan söt liten. Men vi lånar grannarnas hundar ibland och myser med dem utomhus och får vår dos av härliga hundar. Så härligt att se att Stig får mycket kärlek av er! ❤️
  Lycka till med den lille!

  Svara
 • Underbar liten vovve, bästa sällskapet, jag har två! Och när de är ’bebisar’ vill man ju verkligen göra allt för dem! ❤ Det svåra är att faktiskt behandla dem för vad de är, en hund! Lätt att de blir ens ’barn’… vi kvinnor är lite så… svårt… Men man gör naturligtvis som man känner är rätt för en själv och för familjen, men lite ’gränser/regler’ är inte fel… men jag vet hur knepigt det är, man tillåter mycket när de är så där små och söta! Lycka till, han är verkligen sååå söt! Häftigt namn också! Kram på er! /Pia

  Svara
 • Kan rekommendera Störst av allt av Malin Persson. Ett rättegångsdrama med ett fantastiskt språk

  Svara
 • Ja, den lysande jag på ljudbok. Väldigt bra! Kram

  Svara
 • Så fin vovve ❤️
  Jag är nyfiken på vad du och Peter ska jobba med nu efter Femme, har ni nytt projekt på gång?

  Svara
 • Hej Hanna!

  Nora Jones, Värdshuset (trilogi)
  Jojo Moyes, Toner i natten
  Är böcker som jag kan rekommendera när det gäller skön semester läsning.

  Har oxå bebis vovve han är 9 v 🙂

  Kram kram ☀️

  Svara
 • ”Nora Robets”

  Svara
 • Hej Hanna! Läst din blogg många år men aldrig kommenterat! Din blogg är den enda som hängt ”med” så länge♡ Vi hade samma killkompisar i Blge när ni var Graaf sisters 😉 A och J.
  Tänkte på att Stig har väldigt mycket mops i sig. De sover helst nära även som vuxna, vår sover på mitt huvud! varje natt. De är väldigt speciella stooor personlighet! Lycka till, Stig har verkligen hamnat i bästa familjen!♡

  Svara
 • Oj va duktig han är den lilla sötnosen, och så himla charmig! Tycker det är mysigt att få följa det som händer i er vardag och även hur det går med valpen och hur han utvecklas Ska bli roligt att följa!

  Svara
 • Härligt med valp men nog så jobbiga ibland 🙂
  Stig kommer att få det bra… sötisen.

  Svara
 • Kämpa på med Blå koral. Det tar ett bra tag innan man kommer in i den men det är värt att vänta på. Älskar trilogin! Hade gärna sett en fjärde bok 🙂
  Tycker att du verkar vara en fantastisk mamma, även till hunden! Kram

  Svara
 • Tack bästa C. Ja, jag vet att den kommer bli så bra så jag lägger aldrig ifrån mig den helt och den sista tredje boken bara ligger och väntar 🙂 Puss ❤️

  Svara
 • Man skaffar väl inte djur om inte hela familjen är överens.

  Svara
 • Jo, om man vet att alla kommer bli glada i slutändan. Man känner sina nära. I alla fall jag. Skulle inte du sluta läsa min blogg??!

  Svara
 • Jag tror att du blandar ihop mig med någon annan. Har aldrig kommenterat din blogg tidigare. Gillar den och dig. Men du måste väl kunna tåla lite kritik.

  Svara
 • Hej! Och Grattis till valpen!
  Vill tipsa dig om Eva Bodfäldt, en otroligt kunnig och inspirerande hundpsykolog.
  Hon medverkar i en hundpodcast på Sveriges radio och har även skrivit böcker. Hon har betytt väldigt mycket för mig som hundägare i alla fall.
  Lycka till med lilla Stig!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Om jag inte minns fel gillar du Jojo Moyes i sånt fall kan jag rekommendera Toner i natten.
  Sen är Marion Keyes böcker.

  Till lite större barn typ 8-10 kapten kalsong och dagbok för alla mina fans, är poppis här hemma.

  Hoppas du fortsätter att dela med dig av boktips från er bokklubb Jag ska snart börja läsa jag utan dig.

  Önskar dig och familjen en trevlig helg!

  Kram Maria

  Svara
 • Oh ja! Älskar hennes böcker. Har läst alla 🙂

  Svara
 • Jag har precis läst Arthur, du vet gatuhunden fr Ecuador som hängde m svenska multisportarna hem. Underbar bok för den som gillar hundar o träning:)! Jag är hundmänniska o du får inga klagomål fr mig om det blir en hundblogg:D!!!
  Kram kram

  Svara
 • Jag också precis läst Jag utan Dig.
  Så himla bra ❤️ Jag ”ful-grät” väldigt mycket.
  Verkligen en bok att rekommendera!!

  Svara
 • Djurplågeri att låta hunden va inne så många timmar utan att den behöver gå ut och kissa och bajsa, men det blir väl så om ni själva ligger och sover länge på morgonen och inte går upp! Var inte Mio allergisk mot hundar?

  Svara
 • Vadå djurplågeri?? Om Stig sover hela tiden är han uppenbarligen inte kissig eller bajsig. Hade han varit det, hade han vaknat och gjort det han behöver.. Som Hannah skrev har han inte kissat eller bajsat inne en enda gång.

  Bara en väldigt onödig och elak kommentar..

  Svara
 • Vi har aldrig heller behövt gå ut med vår hund på natten. Vår hund vaknar då vi vaknar och sover mellan oss 🙂 Din blogg får gärna bli en hundblogg 🙂

  Svara
 • Om han hade behövt kissa och bajsa så hade han nog gjort det. Djurplågeri var det fånigaste jag hört. Men tar man sig tiden att skriva en sån kommentar så är man fånig. Mio är inte allergisk mot alla hundar. Mest bara häst och Stig är allergivänliga och Mio klarar honom galant. Oroa dig inte över det du. Jag har koll på mina egna barn.

  Svara
 • Åh ge inte upp blå korall, är så bra sen!

  Svara
 • God morgon och grattis till vovven <3
  Så himla mysigt. Vi ska hämta hem en liten tjej i slutet på juli. En liten bulldog tjej. Blir till att sova på golvet med den första nätterna. Så mysigt. Tänk så mycket kärlek 🙂 Skoj att följa er nu och kanske få lite tips med. Kram och njut av er lilla nya familjemedlem <3

  Svara
 • Så sötUrbota dum kommentar ovan djurplågeri daaa vår hund kissar på kvällen sen sover hon jättelänge och vill knappt följa med ut när det ska kissas utan ligga kvar och snarka Vi är allergiska mot hundar och har oxå en ”allergivänlig” funkar rätt bra vi snorar inte runt iaf Tack för boktipsen har laddat ner dem nuKram❤️

  Svara
 • Jag läste ut Små svarta lögner för någon vecka sen. En bok som gör lite ont i själen men som är otroligt bra!
  Ha en underbar sommar 🙂

  Svara
 • Har läst miniatyrmakaren, tyckte den var super bra. Lite annat än nutida romaner och deckare som jag plöjer nu på sommaren. Just nu läser jag Sofie Sarenbrants böcker. Har inte läst de tidigare, tycker det är underbart att hitta en ”ny” författare som man inte upptäckt tidigare. Toppenbra! Springer till bibblan var och varannan dag och lånar nya. Läsning=semester! Kram!

  Svara