Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:31 | juli 11, 2017

Avskedslunch 

Hej min vän. Hoppas du mår bäst.

Hade huset fullt igår. Massor av barn. Tre kompisar till Liv och Vida sov över så jag tog ner ytterligare en madrass och så sov vi där hela bunten 🙂


Bara en massa lek och bus nästan dygnet runt.

Vaknade av att Stig ville ut och kissa vid 7 sen gjorde jag mig klar och for in till stan. Hade tid hos bästa Catta på Creative Headz för att färga utväxten och flytta upp mina HairTalk.

Den här gången satte Catta bara i ett paket med HairTalk. 6 slingor istället för 12. Det är inte lika fylligt men jag gillar det ändå. Lagom liksom.

Går alltid från Catta med ett leende.Klippte det en aning också. Mitt egna hår har verkligen blivit bättre sen jag slutade med keratinpluppar/extensions. HairTalk är så mycket skonsammare.


Efter mitt besök hos Catta så bjöd jag Isabelle, vår anställda på Femme Collection, på avskedslunch. Usch så sorgligt det var. Så definitivt nu när hon slutar. Men vi pratade om att det finns en mening med allt och att vi får vara glada för den tid vi fick och allt skoj med Femme.

Hemma väntade ett paket från Plainvanilla. Älskar paket. Köpte en fin väska, klänning och ett par jeans. Så nöjd!Hur fin?!


Fick bilder från Mios pappa på killarna. De är ute på landet, spelar paintball och fiskar.Så härligt de ser ut att ha det. Bra att komma bort från datorerna och andas frisk luft och vara ute i naturen.


Fångsten grillades. Men det var bara Mio som åt. Ingen annan gillade det. Mio är galen i fisk och skaldjur. Han äter typ ALLT. Ben, hjärna och ögon. Kanske inte riktig ögonen men ändå så vidrigt.


Nu får de snart komma hem tycker jag. Eller ska jag vara helt ärlig så är det rätt skönt och lugnt här hemma nu 🙂

Puss ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Avskedslunch ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du blev i håret 🙂 Catta (heter hon så?) är verkligen en duktig frisör ❤️ Jag har rätt mörkt hår, lite råttfärgat, när jag gjorde blonda slingor senast så blev dem gula. Ringde tillbaka till frisören o sa att jag inte var nöjd. Gick dit igen och hon tonade ner dem. Går inte tillbaka till samma frisör igen. Gäller att hitta rätt och det har ju du gjort 😉 Kul! Ha en fortsatt bra dag fina! Kram ❤️

  Svara
 • Mio din Mio vilken charmig kille, en blandning av er båda föräldrar <3

  Svara
 • Var hittar man den fantastiska sushin? Ska snart åka till Stockholm med ett gäng tjejkompisar. Sushilunch hade passat fint då.

  Trevlig sommar!
  /Helen

  Svara
 • Va har du för jeans?:) fin färg på dem !

  Svara
 • Vill bara säga att jag är sååå nöjd med servicen från Isabelle, en fantastisk tillmötesgående tjej! I ett ärende där jag tyvärr inte var nöjd och kände mig väldigt ”liten” som kund, mailade jag henne och fick mycket bra gensvar. Jsg blev kompenserad och kände mig viktig som kund igen, och fick ett mycket trevligt bemötande av Isabelle. Tack för allt ”Femme”, har många vackra kläder i min garderob tack vare Er Kram!

  Svara
 • Men nej, har jag missat något?! Ska ni lägga ner erat klädmärke?

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag köpte fem plagg från FEMME och blev riktigt förvånad vilken bra passform och vilket härligt tyg!! Shoppar sällan på nätet för jag blir aldrig nöjd och orkar inte skicka tillbaka men kläderna från FEMME var helt fantastiska! Synd att ni inte kan fortsätta sälja!
  Lycka till med voffsingen! Stor kram till dig! // Caroline

  Svara
 • Du är så fin Hannah , så kul för killarna och komma iväg som du själv säger , dagar ute i friska luften skadar nog inte . Det blir mycket spelande och sittande framför datorerna för ungdomar idag men tiderna förändrad bara och gilla läget 🙂 Ojj nu lät det som jag var 90 + :)) ha en skön Onsdag ❤️

  Svara
 • Hej söta Hannah!
  Läste precis min mail och blev påmind om att ni ska lägga ner Femme Collection, så trist. Vi såg mycket fram emot höstkollektionen på Anyday… 🙁
  Vi gillade verkligen kollektionen.

  Ha det fint!

  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jättefin väska, vilket märke är det på den?
  /Anna

  Svara