Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:21 | juli 12, 2017

Ordning och reda

Hej vacker. Jag, Vida och Stigan är själv i två dagar. Peter åkte till kvinnoboendet som vi öppnat med hans syster. Han tog med sig Liv ner. En ny kvinna ska anställas dit och ta hand om kvinnorna och deras barn.

De ska även passa på att köpa födelsedagspresenter till Vida.

Hon fyller 5 år i helgen och på fredag blir det kalas. Ett riktigt roligt kalas har jag planerat. Massor av överraskningar som jag vet att hon drömt om.


Natten har jag spenderat med dessa tre på madrasser i vardagsrummet.Det är sån otrolig kärlek mellan barnen och Stig.


Vidas nya tisha från Zara. Äpplet faller ibland väldigt långt från trädet 🙂

I’m not a blogger! Vad är det för skit.

Snart ska vi åka till veterinären och se till att Stig får sin 12-veckorsvaccin samt mot kennelhosta. Sen om några veckor ska han få rabiesvaccination så han kan få hundpass och hänga med till Spanien.

Har målare här från morgon till kväll så det är skönt att sticka iväg en stund. Ska överraska killarna med nymålade rum och väldigt fin ordning. De har haft varsin vägg med grafittitapet som de tröttnat på och så mycket stök och oordning. Men nu är det snart ett minne blott.

Hörs snart igen.

Puss ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Ordning och reda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så söt Stig är! Förstår att du föll pladask. Underbara bilder på honom och tjejerna. Peter veknar nog 🙂

  Svara
 • Vad mysigt ni har det.
  Det värmer mitt hjärta att läsa om all kärlek i din familj . Så ni har öppnat ett kvinnoboende. . . Vilket intressant projekt/initiativ. Det får du gärna berätta mer om när du har lust. Blir nyfiken.
  Kram

  Svara
 • Fick hem Vera Top idag som min vän kommer bli så glad för och min Blanca Top sitter snyggt på mig. Provade den direkt. Ni har inte ens stängt ner än men jag håller tummarna att ni öppnar igen såsmåningom ❤️❤️❤️ Kram snygging!

  Svara
 • Älskar att ni öppnat ett kvinnoboende, fin inifrån & ut <3 Vidas t-shirt… go Vida! 🙂

  Svara
 • Ni är för vackra, jag ska ber för er och Guds välsignelse!

  Svara
 • Så BRA ! Finns inget mer givande än att hjälpa utsatta grupper genom sitt jobb. Kommer du då själv jobba där som personal med de utsatta kvinnorna ?

  Svara
 • Men så himla fint att ni gör detta för så många stackars kvinnor som bara inte kan få vara ifred. Vad är det för fel i skallen på alltför många män? Jaja.. hur som haver så en jätte eloge till er som gör detta.

  Svara
 • Vi har oxå skaffat oss en valp här hemma….eller en piraya…fy sjutton va den lilla sötsaken har vassa tänder. Snart 14 veckor…hoppas hon tappar valptänderna snart

  Trevlig kväll!
  Kram

  Svara
 • Ni är då aktiva för medmänniskor i nöd! Så bra jobbat.
  Trevlig sommar!

  Svara
 • Hej. Jag bor i ditt barndomshem på Gustavsvägen och Vi håller på att totalrenovera huset ute samt trädgård. Vill gärna få tillbaka känslan av lite sekelskifts hus.
  Hade varit kul om du hade några bilder från huset från förr att visa.

  Hälsningar Charlotte

  Svara