Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:47 | juli 16, 2017

Grattis Vida 5 år!

Idag fyller älskade vilda Vida 5 år.

Finns inga ord nog på denna jord att beskriva min kärlek till det här blonda yrvädret. Kärleken är obeskrivlig och oändlig ❤️Make a Wish.

Idag firar vi hemma. Bara vi i familjen. Med pannkakstårta, sång och paket väckte vi henne.

Igår låg jag och läste Blå Koral halva dagen.

400 sidor. Men har typ hälften kvar. Det är en riktig tjockis.


Peter och Micce satt och drack bubbel, barnen lekte och jag låg med Stigan i ”kupan” och läste.


Dagen spenderades mest i poolen. Livet på en flamingo.
Inte många stunder utan gos.

Vad har du för dig?

Stor Kram ❤️


21 kommentarer21 kommentarer om “Grattis Vida 5 år!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till Vida!
  Så otroligt söt han är lilla Stig Har själv två Jack Russel terrier och han påminner lite om vår yngsta! Önskar er en fin dag i Sigtuna

  Svara
 • Grattis till fina Vida!!

  Svara
 • Stort grattis till lilla Vida. ❤️

  Svara
 • Så fin hund och den kommer att bli hela familjens lilla älskling
  Vad ska du göra nu när Femme läggs ner?

  Svara
 • Grattis Vida!

  Efter minigolfspel och lunch sitter vi nu i förtältet på Öland och kollar på tv, AIK -Norrköping (läser bloggar). Regnskurar och vindar som viner utanför tältet = mysigt.
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Hej!Jag är mellan M och L i str. Ska jag då välja den större str på FEMME kläder? Hoppas på snabbt svar:-) Jasmine dress gäller det!

  Svara
 • Ta M

  Svara
 • Grattis till Vida! Minns när du väntade o födde henne. Oj, är det så länge jag hängt med här 😀 Om jag nånsin får barn så hoppas jag att jag bara får flicka/flickor. Får man ens säga så idag?

  Svara
 • Ja det får man säga 🙂 Puss ❤️

  Svara
 • Grattis till Vida!

  Svara
 • Grattis till lilla Vida Tänk fem år stora tjejen nu ❤️

  Svara
 • Stort grattis till vida! Min tjej fyller också fem snart Måste fråga, hur lyckas du läsa när du har barn? Jag har en sjuåring och en snart femåring och skulle aldrig kunna ligga och läsa själv! Vad gör barnen under tiden… tar tacksamt emot tips

  Svara
 • De leker så bra ute nu när solen skiner. De springer i trädgården, gungar, badar (men då tittar jag upp från boken) 🙂 Finns så många barn på vår gata så det leks till sent in på kvällen. Sen har jag en man och barnen en pappa som också kan kolla till dem när jag vill ge mig in i boken värld 😉

  Svara
 • Vi saknar både pool och trädgård och det gör ju en del så klart:) Och alla kompisar har åkt bort över semestern tyvärr ( vädret i Gbg är inte det bästa heller). Men lite handlar det nog också om att våra barn blivit ganska bortskämda med att bli underhållna och det är ju vårt fel… Får vända detta snarast! Jag har dock en man som älskar att leka så då kan jag klart ta tillfället i akt
  Ha en super sommar och tack för ditt svar ❤️

  Svara
 • Är ensam ute på landet denna v, dottern är på Öland m sin pappa o farföräldrar… Bara att vänja sig vid livet som frånskild… men det är rätt skönt med ensamtid, särskilt på landet:) bara man håller tankarna på rätt håll o inte tänker för mkt på den lilla… och nu bevakar jag nyheterna, hoppas att de hittar den försvunna 6-åringen välbehållen snart!!!!!!!!!!!!!!
  Kram kram

  Svara
 • Snart kommer du lära dig att njuta av det. Jag lovar 🙂 En liten hund så har du sällskap veckorna din flicka är iväg. Har mått dåligt hela natten över det med flickan och blev så glad när jag läste imorse att hon återfunnits. Tack Gud!

  Svara
 • Jag brukar inte be till Gud ofta, men jag gjorde det vid midnatt när den lilla flickan var borta – och inom en timme var hon funnen välbehållen! Tack gode Gud!!!

  Svara
 • Grattis Vida! Och tack fina Hannah för min nya garderob 🙂 Lycka till med nya utmaningar

  Svara
 • Tack själv fina 🙂 ❤️

  Svara
 • GRATTIS lilla vän 🙂

  Svara
 • så fina bilder på Vida o stig<3

  Svara