Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | juli 16, 2017

Upp till 90% rabatt

Så skynda fynda 🙂

Passa på för imorgon måndag stänger vi vår webbshop www.femme-collection.se.

Galet bra priser och populära Jasmine Dress är tillbaka. 


Mellan 70-90% på allt. Knappt ett plagg över 100kr, bästa passformen, sköna material och allt är snyggt både till fest och vardags ✨ 

Kommer sakna Femme Collection och alla fantastiska kunder… men allt har sin tid ❤️ 

Pga att vi stänger ner företaget så är det inga byten, returer eller pengar tillbaka. Priserna är anpassade för att täcka eventuella fel. Kundtjänsten är stängd och nu är det bara lagertömning som gäller. 

Har själv bunkrat upp med alla mina favoriter.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Upp till 90% rabatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan
  Är på väg att beställa lite i eran shop. Men undrar över stl. Är dom stora i stl jag är 1.73 och smal är S lagom då? Vad bär du Hanna i dom flesta? Jag liknar dig i figuren.
  Mvh Petra

  Svara
 • Jag har S i allt. Mina Dress är magisk. Bara ett tips

  Svara
 • Kläderna är så fin kvalité, jag har egentligen S, men beställde en så fin stickad tröja som bara fanns kvar i XL. Blev så fint ändå,ord.pris 700:- men jag fyndade för 120:- Kläderna sitter bra trots att man kansubeställt ”fel” strl.

  Svara
 • Kastade mig in och beställde Fanny Dress. Har den redan i svart men ville ha en vindeöd och turkos också. Men på orderbekräftelsen står det att jag beställt två stycken Bordeaux. Det var inte så det skulle vara. Det går inte att komma i kontakt med er via hemsidan. Vad gör jag nu?!

  Kram

  Svara
 • Snyft 🙁

  Svara
 • Hej! Kommer ni sänka priset på smyckena?
  Kram Jenny

  Svara
 • Jag hade beställt en klänning som blev för stor och skickade tillbaka den, sedan kom informationen om att inte returer kunde ske. Så nu har jag ingen klänning men jag måste betala. Känns surt..

  Svara
 • Jag har gjort likadant men beställde innan info kom att det är kan ske returer så jag förväntar mig givetvis att det avtalet gäller. Har du fått annan info?

  Svara
 • Har hela tiden framgått tydligt i både kassan och köpvillkor att vi inte byter rea-varor. Har varit så sedan maj månad. Eftersom vi nu inte längre har ett lager kan vi inte returnera något. Är din order gjord innan torsdags i förra veckan så maila ordernummer till [email protected]. Vill dock förtydliga att all denna info funnits hela tiden.

  Svara
 • När jag beställde 3/7 fanns ej dessa tillägg i vilkoren. Är ju inte svårt att missa det eftersom det är med stor fet text nu som ett tillägg vid köpvilkor.
  Att dessutom påstå att det som nu finns vid kassan med stor röd text fanns då är inte korrekt. Provade göra en beställning nu för att komma till kassan för att se hur det såg ut och nej absolut inte fanns det när jag lade min beställning. Skickar ordnr till epost.

  Svara