Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:50 | juli 19, 2017

Sommarkvällar när de är som bäst

I samarbete med The Wine Team

God Lill-lördagkväll min vän. Hur underbart väder bjuder inte den här veckan på. Så ljuvligt.

Jag är som du vet ute på mina vänner Linn och Thomas landställe med alla barnen. Vi åker båt, jetski, badar, åker bastuflotte och umgås. Älskar det! Och det gör barnen också kan jag lova.

Köpte med mig massor av god mat och favorit sommarvinet P&P Côtes de Provence. Rosévin i den ljusaste färgen av rosa. Frisk och fräsch till grillat, sallad eller skaldjur. Och en extra stjärna för att det är ekologiskt och i en elegant och kurvig flaska. Den känns kvinnlig vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är en kvinna som ligger bakom detta fina vin.

Häromdagen kom min fina vän Marlene på besök. Hon hade med sig skaldjur som vi frossade i och drack P&P till det. Perfect match.


Vet inget bättre. 

Vi satt hela kvällen och pratade och njöt av allt gott. Inget slår dessa sommarkvällar.


Skål 🙂

För 95kr på Systembolaget kan du köpa detta sommarvin. Läs mer HÄR!

Nu ska vi grilla och umgås natten lång.

Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Sommarkvällar när de är som bäst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skål på dig också heting! ❤️ Jag beställde barnkläder på FEMME i söndags kväll… Det brukade alltid ta två dagar innan dem kom. Men nu är det tredje dagen o dem har inte kommit än. Beror det på att många shoppat samtidigt tror du?

  Svara
 • Vilka supersnygga solglasögon! Vad är det för märke?

  Svara
 • Så gott

  Svara
 • Hej Hannah!
  Går det fortfarande att beställa i din webbutik? Jag köpte en klänning av ditt märke som jag förälskade mig och tänkte kolla ifall den fanns i min storlek i en annan färg. Nu visade det sig att klänningen bara fanns i XS men jag såg en annan grej jag ville ha. Så slog det mig att du hade skrivit att shoppen skulle stängas ner i måndags, men det såg ut som det fortfarande var öppet? Kan man fortfarande beställa?

  Mvh
  Ella

  Svara
 • Nice! Jag har oxå haft räkfossa de senaste dagarna:) Så gott m rostat osötatbröd dom man gnider in m vitlök, på med majonnäs, ett berg av handskalade räkor, rödlök o solvarma romantica-tomater o några droppar citron. Funkar till både lunch o middag:) Smaskens!!!
  Kram kram

  Svara