Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:10 | juli 25, 2017

Hårtips

              I samarbete med Bravardag.se

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Lite hårtips nu på sommaren är väl alltid bra att få va?

Håret slits av sol och bad. Blir torrt och solblekt. Håret behöver boostas med fukt och bra hårprodukter.

I samarbete med Bravardag.se vill jag tipsa om Head & Shoulders nya Repair & Care schampo. Med sin speciella 3 Action Formula rengör, skyddar och återfuktar detta schampo ditt hår och din hårbotten. Speciellt på sommaren när din hårbotten kan kännas mera torr och känslig, är det viktigt att på ett skonsamt och milt sätt ta bort samt förebygga mjäll med regelbunden användning av Head & Shoulders schampo.

 Prisvärt och riktigt bra. Doftar gott och hjälper ditt hår att må bättre. Kan känna mig lätt ruinerad av att köpa schampoo och balsam på hårsalong. Salongsprodukter är så dyra men inte denna.


Det är jag och Henke Lundqvist 🙂 Både jag och Henke rekommenderar och använder detta schampo – på riktigt! Älskar reklamfilmen med han och hans bror för Head & Shoulders.

Har du sett den?


Jag har fallit för den nya hårtrenden med sidbena. Tycker det ger ett mjukt och fint intryck. Lite 50-talsglam över det.

Nu har Bravardag.se en grym tävling där du har chans att vinna en hel årsförbrukning av detta schampo. In och tävla HÄR! vetja.

Så glöm inte ditt hår i sommar. Ta hand om det som du gör med kroppen. Smörj dig med hög SPF och boosta håret med repair & care.

Ha en ljuvlig dag!

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Hårtips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du nånsin läst innehållförteckningen på Head&Shoulders? Då skulle inte rekommendera eller använda den kan jag lova.

  Mvh
  En frisör

  Svara
 • Håller helt med! Kan ge allergier och dessutom vidrigt nog djurtesta!

  Svara
 • Det gör mig ont att höra. Måste genast kolla upp detta!

  Svara
 • Hej,
  Jag brukar aldrig kommentera så jag vill först och främst tacka för en toppenblogg! Dock så vill jag be dig att tänka över samarbete och användning av Head & Shoulders. Det innehåller miljöfarliga ämnen och är varken bra för dig, dina barn eller vår natur. Dessa ämnen bryts inte ner i reningsverken och bör inte användas alls. Det finns många bättre alternativ, läs på och bilda dig gärna en egen uppfattning.
  Kram från Sara (miljövetare och Miljökonsult)

  Svara
 • Hej Hannah! Länkar till ett blogginlägg skrivet av någon som är fullt medveten om vad Head & Shoulders gör med hår, hårbotten och vår miljö. Allt som sägs på TV är inte sant. Speciellt inte vad som sägs i reklam. Kommentarerna ovan ger mig hopp om att fler och fler blir medvetna om vilken skit som säljs i kosmetikabranschen. Vi måste hjälpas åt och upplysa varandra. Kram http://nouw.com/louiseaxelsson/sluta-med-head-and-shoulders-17363772

  Svara
 • Djurtestat tyvärr☹
  Kram

  Svara
 • Fyyyy, hur kan något vara det 2017??!!! Eller någonsin för den delen. Morr!

  Svara