Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:45 | juli 25, 2017

Kär

Nu ska jag sova. I vår säng. Det var inte igår. Har ju sovit på med Stig madrass i några veckor nu.


Vi tre ska sova tillsammans inatt.

Ikväll sa Vida att hon önskade att Stig blev kär i en hund så han kan få barn. 

Hur gulligt 🙂

Puss ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Kär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill först bara tacka för din superduper-slutrea. Har MÅNGA plagg från er innan som jag älskar och har mest hela tiden. Nu köpte jag på mig ALLA plagg som fanns kvar i min storlek. En väl värd investering, för jag vet att jag kommer att klara mig många år framåt nu… För era plagg är verkligen bäst!

  Och så vill jag passa på att berätta att jag köpte en hund för 10 år sedan. Jag hade aldrig haft hund innan men valde att sova på en madrass på golvet med honom och ett av mina barn allra första tiden. Inte för att jag fått råd utan bara för att det kändes rätt. Och då hände nog ngt med anknytningen, för han har följt efter, mest mig men även den sonen som var med, som ett litet plåster sedan dess. Vi är hans ”föräldrar” på ngt sätt. Nu 10 år senare sover han lite var som helst, men verkar älska oss två mest fortfarande, så ni gjorde säkert helt rätt.

  Lycka till med både Stig och framtida projekt.
  Nu ser jag fram mot leveransen från er. (Och den vet jag av erfarenhet brukar komma jättefort)
  Stor kram från Tove

  Svara
 • Åh bästa Tove! Vad glad jag blir att du gillar Femme. Har också köpt på mig massor så jag har halva livet 🙂
  Förstår precis vad du menar. Stig är helt hooked på mig. Han följer mig vart jag än går och piper när jag inte är där… trots att barnen eller Peter är där. Han har verkligen fått starka band till mig. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Detsamma. Och det där kommer att hålla i resten av deras liv verkar det som. Och – by the way – klädleveransen har redan kommit. Har inte hämtat ut den än, men utgår att de är lika bra som alla tidigare. Kram❤️

  Svara