Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | juli 27, 2017

Grillmästare 

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Här är huset som vanligt fullt av barn. Sju stycken för att vara exakt. Lite familjen annorlunda 🙂

Det är så mycket lättare när barnen har kompisar. Då blir det knappt nåt bråk och de hänger inte mig i kjolen hela dagarna. Blir galen på allt gnäll och bråk. Tycker alla andras barn är så trevliga och obråkiga. Mina skriker och bråkar för jämnan och tycker bara att jag är dum.

Lustigt det där. Jag låter dem busa, äta glass och ha kul. Göra lite vad dem vill på sommarlovet. Men när jag ber om nåt så ”hör” de inte och får de sen inte vad de vill ha så är jag sååååå duuum!! Bortskämda små rackare.

Ska nog skicka dem på bootcamp.

I helgen ska jag ta mig en välbehövlig paus. Vi ska ta en paus från varandra. Jag och mina kompisar Ewa och Marre ska till Öland. En tjejhelg med massor av mys och på lördag ska vi gå och se GES i Borgholm.

Som jag längtar.

Nåt jag verkligen är bra på är att grilla. Värsta grillmästaren är jag 🙂

Idag grillade jag en hel fläskytterfilé som jag marinerat i massa göttigt. Potatisgratäng och sallad till den.När alla åt så passade jag på att sitta i fem minuter innan alla skulle i och bada.

Kräfttestet igår, Pandalus stora kräftor från Turkiet, får 2 kräftor av 5. Inte så goda. Kräftorna var okej men spadet som är lika viktigt var för salt och hade en eftersmak av järn. Så nu vet du vad du inte ska köpa.

Puss ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Grillmästare ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har ni alltid fint väder? Jag tycker solen lyst de senaste dagarna på dina bilder haha. Jag vill med ha sol här nere 🙂
  Tack för omdömet om kräftorna! Jag blev så sugen igår när jag såg din bild så imorn ska jag äta kräftor haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Ja, vi har faktiskt haft fint väder mest hela tiden här i Sigtuna. Härligt!

  Svara
 • Precis så brukar jag också tänka då jag hämtar på förskolan, går på stan, är i parken med barnen osv. Andra föräldrar pratar med sån där puttinuttig babyröst och barnen verkar så lugna. Så kommer jag med mina och då har de visst tappat öronen och lyssnar inte ens i misstag… Ibland skulle jag vilja vara en fluga på väggen hos andra barnfamiljer för att se att det visst då är gnäll och bråk hos de som verkar så lugna i parken eller på stan. För man tror ju, som du säger, att ”alla andras barn” e så obråkiga…

  Svara
 • gör du egen potatisgratäng eller köper du färdig? jag köper ofta färdig, så om du gör din själv skriv gärna recept 😀

  Svara
 • Låter ju precis som mina barn det där Tack för fin blogg! Läser alltid, inspireras och känner igen mig men kommenterar för sällan. Du är beundransvärd.
  Kram Karin

  Svara
 • Så skönt att höra att det är fler barn som bråkar. Tycker med alla andras verkar så himla lugna. Mina slår halvt ihjäl varandra och jag blir snart galen
  Tur att dom är så söta❤

  Svara
 • Ser riktigt gott ut, bra där! Jag bara älskar er sittkorg eller vad det kallas för. Hade jag bara haft råd så!
  Kram
  www,jagraktuppochner.se

  Svara
 • Låter precis som mina barn och min situation här hemma! Så där har jag det hela tiden med mina fyra barn, riktiga vildänglar 🙂 Fullt ös, kaos och ”vad dum du är”. Tack för din fina blogg och för alla bilder du lägger upp och delar med dig av, du är en stor inspiration för mig! /H

  Svara
 • Hej! Har skickat ett mejl till dig ang. kvinnoboendet. Har även skickat på Instagram, vet inte hur jag ska få kontakt med dig riktigt.

  Svara
 • Mums så god potatisgratängen ser ut! Har du möjlighet att skriva ut hur du gör den☀️

  Svara
 • Duktiga grillmästare ! Tar det lång tid att grilla en hel så jämfört med bitar tycker du ?

  Söta små
  kram o fin augusti

  Svara