Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | augusti 5, 2017

Västerås

God lördag min vän. Hoppas att du har en fin helg och mår bra. 

Jag kom precis hem från ett magiskt dygn i Västerås med Liv, Vida, Ewa och hennes flickor.

Fick inbjudan för några veckor sedan. För det mesta så är dessa inbjudningar till hotellöppningar mm för oss vuxna men den här var för barnen. Så kul!

En galet kul kväll för barnen på ett hotell som var helt otroligt coolt och snyggt. Dit åker jag lätt igen men kanske bara med Peter eller tjejgänget nästa gång för att få uppleva hotellet på ett vuxenplan också 🙂The Steam Hotel. Åk dit! En upplevelse och fröjd för öga och själ. Kändes som om man var i New York.

Hotellet ligger dörridörr med Sveriges största och enda actionbad, Kokpunkten. Så när vi checkat in fick alla barnen hugga in på en godis, frukt, popcorn och chipsbuffé innan vi bytte om och gick över till Kokpunkten.
En trevlig goodiebag till barnen väntade på rummet.

Alla fick vi gosiga morgonrockar.


Ett gäng nöjda tjejer efter bad och bus.

Sen bjöds det på middag för stora och små. Och lek på hotellets playground för barnen. 


Wow säger jag bara. 

Tack Annie, Calle och Steam Hotel för detta generösa och roliga dygn. Vi är så tacksamma hela bunten.

Ikväll ska jag och några tjejkompisar ut och äta middag. Har bokat bord på ett ställe som ska ha grym tapas och mojitos. Trevligt 🙂

All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Västerås”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så synd att vi ”vanliga” aldrig får några inbjudningar. Det ser så inbjudande ut för många av er men om en annan skulle boka så skulle man inte få nåt på rummet och inga välkomst hälsningar på rummet. Absolut inget illa,det är ju så det är bara. Jättekul för er! Mindre kul för en annan.

  Svara
 • Håller med..är absolut inte missunnsam, men tänk om en familj som inte har råd hade fått en sådan fin inbjudan vars barn inte har kunnat göra något på hela sommaren. Vilken lycka. 🙂 jag har turen att ha råd..trots att jag inte är känd. Får ta med mig barnen någon dag.

  Svara
 • Jag kan tyvärr inte stå för vilka personer ”festfixarna” skickar inbjudningar till. Men så klart så önskar jag att barn som verkligen skulle uppskatta dessa upplevelser skulle bjudas in… i stället för bortskämda kändisungar. Men tyvärr så är det så när det kommer till vissa events. Jag gör mycket för alla men jag kan dessvärre inte ge bort mina inbjudningar. De är personliga. Däremot kan jag bjuda med vänner med barn som verkligen behöver det. Alla vi som bjuds blir ju bjudna pga att vi kan sprida budskapet. Om det är bra så berättar jag det, suger det så får du veta även det. Kram

  Svara
 • Väldigt snällt av dig!! Jag är verkligen inte missunnsam,det är ju jättekul att vissa får gå. Jag skulle oxå gå och göra likadant som du! Det jag tycker är tråkigt är att vissa kändisar rekommenderar hotell och säger att det är superbra service och choklad o välkomsthälsning på rummet alltid och allt är på topp! Beställer man själv så ser man inte röken av nåt. Då är man ingen liksom. Sist vi beställde hotell så fick vi betala 200kr för choklad,och ingen choklad på rummet utan jellybeans i ett dricksglas på bordet. Haha,skillnad på folk och folk!

  Svara
 • Jag har följt din blogg länge och vet att du gör mycket för andras barn Hannah! Verkligen.önskar fler var som du❤ Jag förstår vad Sofia menar. Tänk om man själv hade fått något kort någongång där det stod ens namn och en personlig hälsning haha. Men tycker du kommer med många bra tips. Kram

  Svara
 • Ja vissa företag verkar inte tänka på att vi oxå kan sprida reklam! Jag bokar ofta hotell mm till mig och min familj, men det är väldigt sällan man får ett speciellt bemötande. Ville boka steam hotel men jag tror inte mitt barn skulle få det där bemötandet tyvärr. Hörde av mig till dom och dom hänvisar till kokpunkten med barn. Dom har inte så mycket till barn där tyvärr. Väldigt synd tycker jag. Men jag skulle göra som Hannah. Kanske bjuda med nån som inte skulle ha råd ibland!

 • Är ni allvarliga?!?! Hannah har 100k följare och ni är besvikna att ni inte blir bjudna?!?!? Klart som fan Hannah blir bjuden och vi andra inte blir det. Hotellet, där Hannah uppenbarligen känner ägarna privat, gör ju en win-sin där Hannah får uppleva hotellet för att berätta för oss andra hur det var. Upplever att Hannah ger genuina åsikter oavsett om hon är bjuden eller inte. Hade jag ägt hotellet hade jag bjudit Hannah före mina vänner för att få någon som når ut med ett fantastiskt hotell. Sluta vara så oförstående och sorgsna varför ni inte är bjudna.

 • Tror inte det handlar om oförståelse eller sorgsenhet. Mer bara ett rent konstaterande att hotellet gör ett event för ’kändisar’ för att dom ska skriva om detsamma. Att det sen inte ser ut som man läst om på sociala medier är ju lite av en falsk marknadsföring… Men det är ju inte ’kändisarnas’ fel. Budskapet blir mao lite skevt. Men det är ju så livet är för det mesta. Bara att se mellan fingrarna och skapa sin egen lycka

 • Lilla gumman. Du har helt missat min poäng här. Jag är absolut inte sorgsen. Skulle kunna åka dit varannan dag om jag vill. Det JAG menade var att det hade varit kul om alla dessa inbjudningar någon gång riktade sig familjer som kanske inte har så god ekonomi. Det hade varit en fin reklam. Jag är absolut inte missunsamm som jag skrev. Så tråkigt att man inte bara kan skriva en åsikt utan att vi påhoppad som avundsjuk eller arg. Jag tycker jätte mycket om Hannas blogg och tagit del av mycket dom hon har tipsat om genom åren. Förstår inte helt varför jag skriver det här långa inlägget. Kommenterar nästan aldrig bloggar men nu förstår jag varför jag inte gör det. Kram

 • Skrev ovan nåt om ” avundsjuk eller arg” ? Påhoppad? Nja, bara hens åsikt att hen inte tyckte lika ju. Fortsätt du att kommentera men läs då först ordentligt. Kan vara riktigt trevligt att utbyta åsikter. Man får inte vara för lättkränkt bara 😉

 • Mailat bolaget i fråga och kommer aldrig mer besöka det här stället. Ingen skugga över dig, men det här PR-bolaget vet inte vad dom sysslar med.

  Svara
 • Vi har ett Sverige där de fattiga fått det sämre och de rika fått det bättre, med den politik som förts de senaste årtiondet. . . Nu kan alla dessutom genom sociala medier ta del av hur de som har höga inkomster och är offentliga personer får förmåner som ”vanliga” människor aldrig får. Jag tror det skapar irritation och frustration hos många, däribland mig, som kämpar för att få det att gå runt, även om man egentligen inte menar att rikta det mot den personen som bloggar. För så här ser ju reklamvärlden ut.

  Jag vet att du Hannah gör mycket för att dela med dig till de som har det sämre .

  Något som sticker i ögonen på mig är när man shoppar kläder, smink och prylar i totalt överflöd samtidigt som miljön på jorden förstörs pga överkonsumtionen här i västvärlden. Jag skulle önska att fler kunde tänka ”behöver jag verkligen det här” innan man shoppar nytt nytt nytt hela tiden.

  Kram

  Svara