Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:31 | augusti 9, 2017

Bästa medicinen 

Hej min vän. Hoppas du har en fin vecka och är vid gott mod.

Jag och Peter hade en trevlig datenight igår. Skaldjur, Sangria och egentid på Ångbåtsbryggan. 

Min förkylning blev bättre. Sangria var tydligen en bra medicin 🙂Inte nog med all god mat och dryck så spelade vår vän Samuel Gajicki hela kvällen.

Livemusik och skön stämning.Varje tisdag spelar Samuel.

Idag har jag haft några möten i stan. Sakta börjar jag ta tag i jobb. Har en del på gång så hösten känns som en spännande tid.

Mötte upp mamma på en god lunch och så strosade vi runt innan vi for hem.

Nu sitter vi och dricker kaffe och pratar.Ikväll ska jag och Peter ha seriemaraton när barnen har lagt sig. Vi ska börja kolla på Ozark på Netflix. Vi gillar att ha en gemensam serie som vi följer tillsammans.

Puss ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Bästa medicinen ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mycket bra val av serie. Ozark är svinbra! Ni får se fram emot en lååång natt!

  Svara
 • Hejsan Hannah tack för en fin blogg som jag läser varje dag. För mer än två veckor sedan beställde jag en klänning ifrån Femme. Jag har betalat den och fått en bekräftelse ifrån er men ingen klänning har kommit. Jag har mailat för att få ett kollinummer så att jag kan spåra leveransen men inte fått något svar . Med vänlig hälsning, Linda.

  Svara
 • Till Linda- vad tråkigt! Alla kläder som jag har beställt av Femme har kommit på max tre arbetsdagar, aldrig varit med om snabbare leverans. hoppas att ditt paket kommer till rätta 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag väntar också på en klänning från femme som är betald och som det nu är mer än tre veckor sedan jag beställde. Tidigare när jag har beställt har det varit snabb leverans och jag har varit mycket nöjd med plaggen. Är det kontakt uppgifterna på femme.se som jag ska använda mig av för att få hjälp? Tacksam för svar! Mvh Anna

  Svara
 • Hej,

  Maila ordernummer till [email protected]. Om det skickats faktura innebär det att varan lämnat lagret eftersom det inte går att fakturera innan. Måste blivit problem med Posten då. Återkoppla med ordernummer så söker vi efter trackingnummer.

  Svara
 • Den ser jag och min fästman med 🙂 ge den något avsnitt, sen är ni säkert helt fast. Annorlunda men spännande! Jag älskar att ha ett par serier man ser tillsammans och sen några att titta på själv.

  Svara
 • Hannah! Skönt att du är tillbaka på banan igen!
  Ha en fin vecka och helg när den kommer.
  Kram J

  Svara
 • Jag och min man la ner Ozark. Tyckte inte att den var så bra. Men däremot Designated Survivor på Netflix! Se den! Otroligt bra! Just nu är vi serielösa. Kom gärna med tips! Gillar också att följa en serie tillsammans.

  Svara
 • Prova om ni gillar The Leftovers, Billions, The Night of, Vikings, Sons of Anarchy, Game of Thrones. Det är några av mina favoriter

  Svara
 • SOA är en av mina favoriter. Har sett den fem gånger
  Men det fina är att för varje gång ser man något nytt eller fattar innebörden av något som sägs eller görs. GOT kollar jag också på.
  Kram Maria

  Svara
 • Och The Good Wife.

  Svara
 • Jag och min man slutade kolla på den serien efter ett par avsnitt (Kanske för tidigt?!)
  Serien är Mycket märklig…….

  Vi får se vad ni tycker?!
  Ha en mysig kväll!

  Svara