Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:59 | augusti 9, 2017

Underlätta vardagen

             I samarbete med Linas Matkasse

Hej igen vacker. Som jag skrev tidigare så börjar vardagen närma sig med stormsteg. Rutiner, tider och mer regler än under semester och sommarlov väntar runt hörnet.

Middagslagningen blir mer ordentlig och det är middagstider som gäller. Jag har börjat med matkasse som levereras till dörren igen.

Avslutade den innan sommaren då jag inte visste vad vi skulle göra och när vi skulle vara hemma. Vi har helt enkelt tagit dagen som den kommer och inte haft något som låst oss till hemmet. Men nu är det dags för ordning och reda igen.

Bara att slippa åka och handla stup i kvarten är så skönt. Den här gången provade jag på Linas Supersnabba kasse.

Rätterna tar 15 minuter att tillaga. Fina goda rätter. Köttfärs, tork, kyckling och vegetariskt. En bra variation.Älskar när det går fort. Det ger med kvalitetstid med familjen, och hela min kväll går inte åt till att laga middag 🙂Lagade en väldigt god pastarätt igår och idag blir det kycklingwrap.


Gårdagens pastalunch. Mmm!

Nu ger jag dig i samarbete med Linas Matkasse chansen att prova på Linas Supersnabba kasse med det fantastiska prova-på-priset 499kr (ord. 849kr) och få även Linas Lilla Fruktkasse (värde 79kr) på köpet! 

Erbjudandet gäller till den 1/10.

Du hittar ditt erbjudande HÄR! 

Uppge den unika koden TACKHANNAHGRAAF när du lägger din beställning. 

Stor Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Underlätta vardagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Såå snygga örhängen, vackra du. Vart köper man såna?☺️

    Svara
  • Ja vacker är du Hannah . Alltid .

    Svara