Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | augusti 11, 2017

Mot nya äventyr

Hej vacker. Just nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Jag var uppe tidigt och åkte in till stan med Mio. 

Han hann knappt hem innan han for iväg på nya äventyr. Idag åker han upp till min pappa i Älvdalen över helgen. Det är motorfestival där upp så de ska spana in raggaråk och vara ute i naturen, fiska och grilla och ha det kul. Mio och Leon går så bra ihop.

Det är helt magiskt där uppe. Har spenderat i stort sett alla mina barndomssomrar där.

Nu har jag lämnat honom och vinkat av honom när hans tåg lämnade centralen. Vi gick på Starbucks innan och åt frukost och drack kaffe och juice.Men nu sitter jag som sagt ensam på tåget hem igen med lite kaffe kvar och Situation Sthlm som jag ska läsa.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


1 kommentarerEn kommentar om “Mot nya äventyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah! Vi har en stuga här i Älvdalen i åsen. De är så fantastiskt här uppe. Är just nu här uppe på
    Motor o musik festivalen. Sitter o kollar på när dom kör skoter på vatten. När jag kommer hit upp så finner jag ro. Hoppas Mio har en fin helg med morfar och familj. Kram

    Svara