Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:29 | augusti 16, 2017

Frukost i storstan

God morgon vacker. Hoppas att du är vid gott mod.

Jag sitter på tåget in till storstan. Är bjuden på en viktig och trevlig frukost. Barnen, Peter och Stig låg och sov när jag smög upp och for mot tåget. 

Själv fick jag smaka på vad som komma skall… tidiga morgnar.


Har haft syrran och barnen hos mig i ett par dagar. Så härligt. 

Stig och Sten har varit som Ler och Långhalm. Inte vikt från varandras sida en sekund. Lite som oss 🙂


Vår älskade Mamma har vi också hängt med. Vi tre åker upp till Norr på vår årliga fjällvandring snart. Som jag längtar!
I måndagskväll kom vår granne Micce över med middag. Förstår du vilka grannar och vänner vi har. Blir så bortskämd. Han hade lagat lax i ugnen med parmesan och kantareller. Till den en helt magisk sås på bl a spenat, grädde, parmesan samt färskpotatis och sallad. Finns det något godare än sås och potatis 🙂


Stig slocknade framåt småtimmarna men Sten var vaken. 


Han fick flytta över i mitt knä. Gos.

Nu är jag strax framme. 

Hörs om en stund igen när jag sitter på tåget tillbaka. Ikväll sticker jag och tjejerna på kryssning med Lenita och hennes barn. Så hem och packa och iväg igen. 

All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Frukost i storstan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Så härligt ni verkar ha det och så fin du är! Villen fin klänning du har på dig, var kommer den ifrån? Jag har så svårt att hitta fina klänningar men tycker alla klänningar du har är så fina! Ska till Spanien snart och skulle verkligen behöva några fina klänningar att ta med mig, har du några tips på var jag kan hitta fina sommarklänningar, märken? Tack för en jättefin och inspirerande blogg! /H

  Svara
 • Tack Helena❤️ Den har jag köpt hos Elsaleonie.se. Finns många fina klänningar där. Dessutom en hel del på rean. Härligt med Spanien. Ska också dit snart och fira min födelsedag. Kram

  Svara
 • Tack Hannah för ditt svar! Vad härligt med Spanien!☀️

  Svara
 • en så fin familjedag! Det är sådana dagar som bor kvar i hjärtat länge!

  Svara
 • Jag har precis ätit lunch, men blev nästan hungrig när jag såg maten. Vad gott det ser ut!
  Stig och Sten är ju så himla fina. <3 Älskar hundar, har två själv.
  Hoppas du har en bra dag och att ni får en härlig kryssning!

  Svara
 • Vilken MAT!! Fantastiskt gott ju! Får man fråga en sak utan att du tar illa upp tro? Uppskattar man att resa bort så ofta som du gör, eller blir det en sk livsstil som man bara ” vänjer” sig vid? Du kanske själv inte upplever att du reser bort på saker ofta men ser man till de flesta jag känner iaf då är det ofta. Bara en undran, o det gäller inte bara dig utan det är nåt jag reflekterar över i många bloggar. Hej!

  Svara
 • Åh så god maten såg ut!! Kan du inte fråga din granne om recept på såsen o laxen o lägga ut på bloggen?

  Svara
 • Instämmer 🙂 , kan man få recept ?

  Svara
 • Ska be att få det av Micce. Vill själv ha det 🙂

  Svara
 • Ha det så trevligt! Låter härligt!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Hej. Hannah. Vad trevligt att du skriver här o att du ha så vackra fina bilder du visar. Gott med all frukost och middagar . det ser gott ut. Härligt att se. Ska prova detta. Kramar /Linda

  Svara