Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | augusti 21, 2017

Första dagen

God morgon min vän. Japp, då var man tillbaka i vardagen på riktigt. Härligt!

Klockan ringde strax innan sju och nu är alla barnen i skolan och på förskolan. 


Nyvakna radarparet Vida och Stickan. 

Barnen vaknade smånervösa och upprymda över att möta alla kompisar igen. Mio hade varit uppe en timme innan oss för att hinna fixa sig och välja kläder. Minns den där känslan som om det vore igår.

Den här hösten är kommer bli väldigt spännande och mycket kommer att hända. 

Igår var det ännu en dag på Williams nya skola. Alla föräldrar var där och vi fick träffa hans mentorer och se klassrummet mm.


William bor i samma elevhem som sin kompis Jonathan och går även i samma klass. Stiliga killar i sina uniformer.

Tycker att man ska ha skoluniform varje dag i alla skolor. Tänk så mycket mobbing och klädhets barnen skulle slippa då.


I lördags var det kräftskiva hos Ewa. Vi hade en oerhört rolig kväll. Jag har blivit galen i havskräftor. Tycker de är godare än de vanliga röda rackarna. Västkusthjärtat bankar lite hårdare.Igår glömde jag min mobil hemma hela dagen och möttes av att jag hade 147!!! Sms. 
Alla från min syster. Hon är helt galet knäpp… och roligast i hela världen.


147 BRUNÖGA 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Första dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din syster är underbart galen!
  Jag håller med dig om skoluniform. Vad skönt det vore för alla barn att slippa tänka på vad andra tycker och tänker om deras klädval.
  Ja idag drog skolan igång för mina två barn. En börjar i 7:an och jag kan inte förstå vart tiden tar vägen?!
  Hoppas du får en fin måndag!
  Kram

  Svara
 • Mobbing och klädhets beror väl inte på vilka kläder man har på sig. Det är ju inte roten utan symptomen. Mobbing beror ju på barn med lågt självförtroende och självkänsla. Det i sin tur kommer ju ifrån föräldrarna, hur man uppfostrar barn till att bli toleranta individer som kan förstå och uppskatta olikheter.Problemet ligger hos mobbaren, inte den mobbade… Och eftersom det gör det, så lär mobbningen inte stävjas av att alla har likadana kläder. Man hittar andra orsaker att mobba. Status och utseende spelar ju ingen roll. Det är ju kränkande att inte kunna få ha det man vill på sig, man skall få ha på sig det man trivs i och det som matchar ens personlighet i skolan. Då vi har skolplikt och skolan inte är frivillig på det sättet en arbetsplats är med uniform så är det ju jättebra att ha vilka kläder man vill!!

  Svara
 • Jag har läst många av dina kommentarer och tror att Hanna är det som du egentligen retar dig på.

  Svara
 • Du tror det du… Och det får stå för dig! Ha fin dag!!

  Svara
 • Skoluniform skulle lösa många problem speciellt åt oss som kanske inte har det så gott ställt men ändå vill att ens barn ska känna sig som en i mängden.Kul att det blir lite diskussioner och allt inte bara är yta. Och vill gärna höra mer synpunkter från dig Hannah om säker och ting.Visst det blir säkert livat emellanåt men alla lär väl få ha en åsikt även Du!

  Svara
 • Tror din syster hade roligt med tanke på hennes blogginlägg…..tycker också skoluniform skulle vara bra med tanke på klädhets men tror inte mobbningen skulle försvinna tyvärr. Det är nog inte bara pga kläderna man mobbas.

  Svara
 • Ja hon är vild 🙂 Nej, såklart inte mobbing bara beror på kläderna, det har jag aldrig påstått. Men jag tror att det skulle hjälpa lite i alla fall. Har ju två tonårskillar och hör och ser att det är väldigt viktigt med kläder och märken i skolan och bland barnen.

  Svara
 • Är såå dålig på att kommentera fast jag läser din blogg dagligen (F´låt <3). Skoluniform tycker jag oxå inte är en dum grej för det är sån hets runt just kläder. Har en 11-åring som det är nästan krig varje kväll hon skall ta fram kläder till nästa dag. Själv får man tvätta ihjäl sig på alla byten , för Gud sig förbarme om man skulle använda samma kläder TVÅ dagar i rad?? Ja jösses! När det gäller din syrra så har ni två samma galna dåraktiga och okrossbara kärlek som jag och Min syrra <3! Det finns ingen som kan göra mig galen som hon men samtidigt ingen som förstår mig bättre än hon. Ha en fin dag, kram på Dig!

  Svara
 • Jag bor på Irland och älskar skoluniform (inget speciellt fancy, blå byxor/kjol, piké tröja och skolans speciella college tröja), inget tjafs om kläder hemma, ingen hets att ha moderna kläder och billigt! Såklart kan barn hitta saker att mobbas för ändå, men uniformen tar bort iaf en aspekt av det…

  Svara
 • En personlig fråga ni har inte funderat på låta Peter adoptera William.Det gör inte honom till mer pappa än vad han redan är för William men ändå.

  Svara
 • Var kommer dina boots ifrån ¨ärret mocka?

  Svara
 • Det är fejkmocka och kommer från Steve Madde. Köpte dom på ett outlet i LA så kanske svåra att få tag i. Kram

  Svara
 • Skoluniform skulle vara jättebra! För det första slits ju inte ens egna vanliga kläder. För det andra är det ingen som kan gå omkring och skryta med sina märkeskläder!

  Svara
 • Skoluniform med Guccibälte

  Svara
 • Hahahaha Maggan ❤️❤️❤️

  Svara
 • Var har du köpt den fina röd blommiga klänningen?

  Svara
 • Den är från Zadig och Voltaire men från ett outlet i LA så den finns nog inte längre. Kram

  Svara
 • Vilket program/linje har W valt att gå?
  Skolan har ju flera, som har en bra bredd och grund för framtida studier:)
  /Pedagogen

  Svara