Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:34 | augusti 23, 2017

Hundgårdshäng

Hej min vän. Idag har jag en skön dag med jobb hemifrån. Sitter med papper och kvitton. Det blir rätt mycket av det när man har eget företag. Tur att det finns folk som gillar att jobba med det så jag bara behöver göra en liten del. Hatar allt som har med siffror att göra.

Tog en paus och sväng till hundgården och en promenad i skogen med Stig och en vän samt hennes hund Paco.Stigs första tur till hundgården. Han går alltid lös hemma på vår tomt och i vår skogen så han är iof van. Men idag fick han en kompis.


Har ett par ”sommarUGG”. Ofodrade Uggisar. Så sköna. Perfekt väder för dom nu.Camouflagehundar. 


Stig busade så mycket så jag tror han kommer sova tills imorgon. Paco kom till Sverige för några veckor sedan. Han är en gatuhund från Spanien på 4 år. Nu har han ett kärleksfullt och tryggt hem. 


Efter en långpromenad och hundgårdshäng så gick vi till Sigtunas hundvänligaste café. Plåt-Pelles. Lummigt och mysigt där hundar får gå fritt och det serveras goda sallader, paj och fika.


Gött!

Puss ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Hundgårdshäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar natur ni har , perfekt för lilla Stig 🙂 snygg som vanligt Hannah superfina solisar , ha en härlig dag i Skåne skiner solen tro det eller ej . Vi har ju inte varit precis bortskämda med den i år 🙁 man får vara glad åt det lilla 🙂 ❤️

  Svara
 • Hej fina du! Vad ska du och Peter göra nu när ni inte har Femme Collection? Jag hade precis upptäckt dina kläder när den stängdes ner så jag hann aldrig köpa nåt tyvärr, så himla tråkigt.. Ha en fin dag Hannah och tack för din härliga och inspirerande blogg! /H

  Svara
 • Visst är det trist 🙁 Och tråkigt att du upptäckte oss så sent. Vi har ju funnits i några år. Åh, jag har så mycket planer och roligt som händer. Kommer lägga om bana helt. Hösten blir lugn, hektisk och full av planering. Kan inte säga så mycket nu men snart! Kram

  Svara
 • Snälla säg att du inte ska ställa dig i skaran till alla dessa ”kändisar” som släpper alla möjliga böcker(Maggans va bra). Förstår att det finns pengar att tjäna på den här kändis vågen där alla kan allt.Men man har ingen respekt kvar för många av dom för allt är bara pengar pengar pengar. Men blir spännande och se vad du hittar på☺. Peter vad jobbar han med numera då, jag har dålig koll.

  Svara
 • Nope, ingen bok. Du kan andas ut 🙂

  Svara
 • Vad fint gjort att ta hem en hund från Spanien!! Tror att om det hade varit enklare att kanske fler valt det alternativet?! För jag får för mig att det är mycket ”byråkrati” att göra det?! 🙂

  Svara
 • Fin kofta. Var är den ifrån?

  Svara
 • Den är gammal som gatan och kommer från ett märke som tyvärr inte finns kvar längre.

  Svara
 • Ååå, så fina Uggs. Var hittar jag dem utan foder?
  Kram på dig

  Svara
 • Vilken härlig natur som hundarna kan få nosa runt i, blir verkligen glad när jag ser att du tar hand om vovvar som en duktig matte!
  Så bra att Paco verkar trivas också <3

  Svara