Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | september 6, 2017

En dag på slottet

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag, Vida och Stig åkte ut till Wenngarn tidigt imorse på valpkurs hos Sigtuna Hundhus.

Stickan är duktig på att lyssna och lära så det här ska nog bli bra.

Nu har syrran mött upp oss och Sten är inne på trimning.

Vi fikar på slottet.

Att Vida äter kaka undgår väl ingen 🙂

Stickan springer runt och nosar på allt.

Har fått skäll nu för att jag är så oförskämd och inte svarar på vad min hårfärg heter. Men det är lite svårt för mig att svara på det. Min frisör har använt sig av olika färger i botten och på slingorna. Varje färg har en färgkod men den kanske inte blir densamma på någon med annan hårfärg än vad jag hade innan.

Lättast är att visa din frisör min färg så utgår hon/han från din utgångsfärg på håret.

När det kommer till mina HairTalk så återkommer jag snart med vilka färgnyanser jag har.

Min frisör Catta har fullt upp och inte haft tid att svara i telefonen när jag ringt. Så Sara jag ber så mycket om ursäkt för min oförskämda stil. Svårt dock att svara när jag inte vet så bättre att ge svar när jag vet. Eller hur?

Kram ❤️


21 kommentarer21 kommentarer om “En dag på slottet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det är otroligt oförskämt att du inte kan svara på vilken färg du har när så många undrar och ger dig fina komplimanger.

  Svara
 • Otroligt oförskämt ??

  Ojojo…

  Svara
 • Sara lilla, vad är ditt problem??

  Svara
 • Stressad much? Om nån skulle fråga mig vilken färg jag har skulle jag säga blond för det inte så att frisören skriver ner vad hon har använt för färg och nyanser när man betalar och går direkt.

  Svara
 • Annika du har ingen blogg heller med många följare .Så att frågan skulle komma är väl ingen direkt överraskning.Vore jag Hannah el någon annan storbloggare med alla dessa kärringar som läxar upp folk hit och dit eller Gulli gullar som till en liten bebis, skulle jag lagt ner för länge sen och skaffat min inkomst på nåt annat sätt. Hannah att du Orkar, jag gör det inte.

  Svara
 • Hahaha! Men surskalle, våga vara trevlig!

  Svara
 • Du kunde bara skrivit att du återkommer senare med svar. Du är rätt dålig på svara på frågor så gissade på att du skulle strunta i denna också.Men tack nu blir nog många nöjda.

  Svara
 • Nej, det är jag inte. Är väldigt snabb och bra på att svara.

  Svara
 • Hej fina Hannah! Läser både din och din systers blogg. Fina varma och hjärtliga bloggar. Snygga är ni också! Jag läser sällan kommentarer på era bloggar, men i dag gjorde jag det på din och häromdagen på Magdalenas.

  Vad händer med människor bakom en datorskärm? Varför kan dem inte hålla en god ton? Att vara negativ, elak, eller kräva svar från någon bloggare.

  Hur vill dem som skriver så bli behandlade själva?

  Nåväl… Min mamma lärde oss när vi var 4 år att aldrig säga dumma saker. Vill man säga något dumt, så får man bara tänka det! 😉

  Svara
 • Jag håller med dig om att det är bättre att ”tänka det” istället för att säga något dumt. Sen är väl ”något dumt” en definitionsfråga? Att ge kritik, både positiv och negativ, är inte dumt enligt mitt tycke. Jag upplever att många bloggare fiskar efter positiva kommentarer och komplimanger och har någon något negativt att säga någon gång, så blir det ett väldans liv. . .

  Svara
 • Så snyggt håret blev , du borde göra samma Maggan ( hoppas du läser din systers blogg Ha en härlig Lillkördag ❤️

  Svara
 • Hej hej:)). Tycker nästan man skulle ha röstlåda på bloggarna. För som på sms så blir det så mycket missförstånd man väljer själv ton till det hela .Tänkte Saras fråga igår men var för feg att fråga. Men i nyfiken lite ledsen ton;)).Ha det bra fina du.

  Svara
 • Förstår att många undrar men jag har själv inte fått svar samt att det spelar ju egentligen ingen roll vad jag har för färg för den blir ju inte likadan på nån med annan hårfärg. Lite som att fråga vilken färg jag har på foundation. Den jag har kanske inte alls passar på någon med annan hudton. Men jag försöker alltid vara snabb på att svara. Men en del glömmer bort att jag har fyra barn, en vardag och andra bestyr än att sitta här på bloggen hela tiden och svara på frågor och uppdatera 🙂 Gör dock mitt bästa.

  Svara
 • Och du verkar vara en super bra mamma. Du prioriterar rätt så forsätt med det håll oss kort;)).❤

  Svara
 • Tycker du blev mera du med den här hårfärgen 🙂
  Sååååå snyggt!
  Du riktigt lyser 🙂

  Svara
 • Alla verkar ska veta var hon har köpt sina kläder,skor,läppstift,m.m
  Vill man se ut som alla andra? man har väl en egen stil?..man går in i en affär o köper det man vill ha!inte som alla andra har..jag säger då aldrig vart jag handlar..vill inte att alla ska gå lika klädd som jag.
  Grattis i efterskott Hanna och du blev fin i håret.

  Svara
 • Det där har jag funderat på många gånger….måste absolut veta vad kläderna mm är köpta och ett snabbt svar på det.Konstigt att ingen har frågar än var strumpor, bh och trosor är köpta….

  Svara
 • Tack för träffen på texmex stället (dammstugan) varmt välkommna åter servitören

  Svara
 • Hej! Jag ville också veta färgen på håret men det är inte så viktigt. Jag blir inte sur även om jag inte får ett svar. Ta det som komplimang – jag gillar ditt hår och dig helt enkelt 🙂 Hur går med med Stig? Sover han i sin egen korg eller med er? Ha en fin dag!

  Svara
 • Det går jättebra med Stig. Han sover på madrass nedför sängen. Svarade på håret igår i ett inlägg. Själva färgen är svår att he svar på säger min frisör då den inte blir likadan på alla. För allas våra hår ser ju olika ut. Kram

  Svara
 • Shit så snygg färgen vart Hannah, mangan er med fin i håret men tror hon skulle satta lite på sån färg du har nu . Hennes hår blir ser lite gult ut… INGET ILLA MENAT liker bloggar kram

  Svara