Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | september 7, 2017

Mot Sameland

Hej min vän. Hoppas du mår bra och känner dig vid gott mod.

Jag håller på att packa för att om ett par timmar fara upp till norr. En väska full av myskläder, raggsockor och böcker. Det är äntligen dags för min, mamma och syrrans årliga resa till Kvikkjokk. Frisk luft, fjällvandring, båtturer på deltat, god mat och mycket skratt.

Vi tre har så kul ihop.

Stig och Sten ska också följa med upp och få möta den magiska naturen i norr för första gången.

Skabb och Schas. Sten är nyklippt men Stig är inte lika van vid att bli klippt så han är helt tussig runt nosen och inte så jämn och fin i sin frisyr 🙂

Igår hängde jag med syster och Vida.

Vi hade en fin dag ute på Wenngarn.

Vidisen. Min lilla bebis som har blivit så stor. Smiter in på storasyrrans rum och ”lånar” allt. Igår hade hon satt små strasstenar vid ögonen för det brukar Liv och hennes kompisar göra när de ska på kalas.

Till mellis blev det champinjonfest för min del.

Burkisar med örtsalt. Mmmmm.

Nu kommer snart mamma och syrran.

Mot sameland.

Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Mot Sameland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får en mysig helg och passa på att rå om varandra!

  Svara
 • Fint i Kvikkjokk! Jag har bott i Jokkmokk. Trevlig resa!

  Svara
 • Åh såå härligt med Norrland 🙂 Har hört så gott om det landskapet. Både om människorna och naturen 🙂 ❤️ Det vore fantastiskt att resa upp dit nån gång o se sig omkring. Ha det nu så trevligt ladies ❤️ Hoppas att du postar massa fina bilder 🙂

  Svara
 • Härligt!!! Jag var uppe i fjällen förra helgen
  Lycklig resa!

  Svara
 • I Finland finns det champisar på burk med smak !! Supergoda !!
  Undra om de finns i Sverige.
  Allt gott !
  Kram

  Svara
 • Men hur gått låter inte det. Puss

  Svara
 • Vad underbart det låter! Min mamma är uppvuxen i Gällivare så jag vet hur vackert det är långt uppe i norr och längtar ofta dit (bor i södra Sverige). En sådan natur och miljö ger en sådan otrolig energi till både kropp och själ.

  Vill också tillägga att jag tycker det är fruktansvärt synd att genuint snälla och trevliga bloggare som du lätt drabbas av troll i kommentarsfältet. Troll som till 99 % måste bestå av kärringar som själva inte har några liv att tala om. De verkar dras till dig och ser dig kanske som lätt villebråd eftersom du är så godhjärtad. När dessa patetiska människor gör sin röst hörd (exempelvis den hemska Sara), tänk då på att vi som stödjer dig och vill dig väl är oändligt många fler. Konstruktiv kritik kan man komma med, absolut, men trollen kan nog inte ens stava till det, så korkade som de verkar vara. Allt gott.

  Svara
 • Å så mysigt! Dessutom är det himla gott med champinjoner- men man får inte äta så mycket champisar som du gör, de är cancerframkallande 🙁

  Kram!

  Svara