Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | september 7, 2017

Stoppa Lössen!

I samarbete med MEDA

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Alltså det finns fobier och så finns det fobier. Jag har två som toppar min lista. Som ger mig kalla kårar. Det är fästingar och löss.

Löss måste vara i särklass det äckligaste som finns. Jag tror på riktigt att jag skrämt upp halva skolan och förskolan, både föräldrar och barn när det kommer till min maniska fobi och tjat om att sätta upp sina barns hår under lusperioderna.

Skickar mass-SMS, ber lärare skicka mail till alla föräldrar och påminna dem om att luskamma och tvätta ordentligt. Det räcker inte att bara använda lusschampo en gång och sen tro att lössen och äggen är döda. Man MÅSTE luskamma i veckor. VARJE DAG!

Blir tokig när det går runtochrunt i skolan. Det kostar förövrigt skjortan att behandla. Så mitt tips till alla med barn är att göra sitt bästa med att förebygga lössen. För det är nu de små äcklens kommer. Skolstarten är som värst. Jag lovar dig. För att förebygga lössen använd Linicin Prevent Spray på ditt/dina barn varje morgon.

Det finns receptfritt på Apoteket samt i matbutiker och innehåller inget skadligt för ditt barn, samt att lössen kan inte bli resistenta mot det. Linicin Prevent inte ger upphov till resistens.Det här ska jag spraya varje dag på mina barn. Har använt det i några år och de gånger jag glömt så har barnen fått löss. Så i år är jag mer manisk än någonsin.Först sprayar jag hela håret…Gör en fläta…… och sprayar ännu lite mer. Snälla kan vi inte hjälpas åt att stoppa lössen!

Ni i Sigtuna vill inte ha mig efter er 🙂

Nu får du 40 kronor i rabatt på Linicin Prevent spray samt alla deras andra produkter.

Erbjudandet gäller till 24/9 så skynda in HÄR! och beställ. Det ska jag.

Kram ❤️

 Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se


1 kommentarerEn kommentar om “Stoppa Lössen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig
  Kliar på mig bara av att läsa det här inlägget

  Din blå tröja, visst är den från Femme collection?
  Jag har en i den andra färgen och tycker den är så fin, men ångrar nu att jag inte köpte en blå också

  Ha en fin dag!

  Svara