Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:19 | september 13, 2017

Tomatröd

God morgon min vän. Hoppas allt är väl med dig och att du känner dig glad. Redan onsdag. Lill-lördag. Veckan rusar fram tycker jag.

Lilla Vida rullar runt här hemma och är vi gott mod. Hon har inte så ont men det kliar under gipset.

Hon har sin vapendragare med sig överallt 🙂

Nu äter hon frulle framför Bamse. Ser rätt skönt ut.

Jag trivs så bra i mitt hår. Känns verkligen rätt och så mycket jag.

Vågar ha mer färg nu. Har redan spanat in en tomatröd höstjacka. Mitt annars svarta jag ska bli färggrann.

Nu ska jag fixa här hemma och göra mig redo för inspelning. En rolig dag väntar.

All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Tomatröd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah…

  En strumpsticka är bra att ha när det kliar under gipset…

  Kram….

  Svara
 • Sveriges vackraste kvinna är du, har alltid tyckt det! <3<3<3

  // Selin 🙂

  Svara
 • Vad har du för läppglans/läppstift? Superfint ☺️

  Svara
 • Tack. Det är Clarins Instant Light.

  Svara
 • Jag tog inspo från dig och gick en nyans mörkare på huvudet jag med. Ovant och jag tycker att jag ser både matt, grå och grön ut, haha..

  Vida rullar på, barn är bra på att klara de där som vuxna tycker är jobbigt. Stig är ju söt. Ser nästan lite ledsen ut ibland fast han bara myser. <3

  Svara
 • Ja, han har lite sorgsna ögon trots att han är glad och bortskämd med allt en hund kan önska 🙂 Jo, känslan av att det är lite dassig är det i början. Särskilt efter några tvättar. Men jag vet av erfarenhet att nästa gång man lägger i en toning/nyansering så blir det bättre. Kram

  Svara
 • Allt blir bättre! Det är ju bara hår för bövelen säger jag till mig skälv. Kram <3

  Svara
 • Hej!

  Jag undrar bara vilken Foundation du använder? den e så himla fin tycker jag! 🙂

  Svara
 • Hej! Så tråkigt med Vida, stackarn liten.. men som många skriver så brukar barn klara sådana omställningar väldigt bra och dom anpassar sig oftast lätt till nya situationer. Det kommer gå jättebra och snart är hon på språng igen! Du har så fina solglasögon på dig, får jag fråga vad det är för märke? Önskar dig en fin dag! /H

  Svara
 • Kan se mig dig i den tomatröda höstjackan… Du kommer passa så bra i den färgen ❤️ Jag köpte en cerise poncho i helgen och har redan fått komplimanger för den 🙂

  Svara
 • Skitsnygg i håret! Det klär dig verkligen

  Svara
 • Nämen… här missade jag några inlägg och då hände genast något! Stackars Vida!! ❤️ Skönt att hon är vid gott mod ändå. Jag bröt min arm när jag var 6 år. Minns hur det kliade under gipset så jag fick köra under stickor att klia med Hoppas att allt går bra!

  Kramar

  Svara