Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:37 | september 14, 2017

Gaaaalaaaaa!

Nu är jag och Kicki i Göteborg sedan några timmar tillbaka.Vi är incheckade på fina Clarion Post och har ätit lunch, blivit fixade i håret och sminkade hos Skönhets Fabriken. Sån lyx!Kicki och jag. Jag var inte vidare roligt resesällskap. Sov hela resan 🙂Alexandra ”Kissie” poserade vant.Det är en riktigt fin kväll. Stora namn och kungligheter är här. Riktig Gala.Peder Lamm håller i auktionen av bl a vackra tavlor där alla intäkter går till att rädda haven och djuren som lever där.Lunch med ett härligt gäng. Tränings Ida, Mikaela (Keela), Daniel Paris och andra trevliga tjejer och killar.Tack för fixet Skönhets Fabriken. Vi känner oss alla så flotta.Så snyggt hotell. Har aldrig varit här tidigare.Har du?Nu ska vi göra en final touch innan det är dags att gå ner och sippa lite bubbel och inta våra platser.Puss ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Gaaaalaaaaa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Ja vi bodde på det hotellet i påskas, så himla bra! Blir nog någon helg nu i höst med

  Svara
 • Jag och min man sov där två nätter vid deras invigning för några år sedan. Fantastiskt fint! Grym pool på taket Ha det bäst och njuuut!! Kram Anna

  Svara
 • Så kul med galor 🙂 Önskar dig en underbar fredag ❤️

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag kom på häromdagen att jag följt din blogg sedan den startade 🙂 jag har varit med både Liv och Vida i din mage eller hur man säger, och jag blir ändå lite full i skratt. Jag minns några inlägg från då Mio var en liten ”tittapåmigjagärsåoskyldigochsöt” och det var och är han ju, men då skrev Peter i pappabloggen- tycker verkligen ni ska ta tag i den igen, den hjälpte mig att tänka till lite bla. Jag minns ett inlägg specifikt om hur han skrev, vet inte om det var årsdag eller bröllopsårsdag till dig, och jag var nog definitivt inte den enda kvinnan som grät med ett leende över den kärleksförklaringen 🙂 Jaja, det var inte det jag tänkte på utan jag blir så full i skratt utav Vida, hon verkar vara en liten Mio? William var så snäll och fin mot sina småsyskon, Mio världens goaste med bus o full if’an i blicken. Liv är så fin och otroligt vacker och så kommer Vida, ni skulle döpt henne till ViLda 😉 precis som Mio hur söt som helst men en räv bakom öronen som vi säger här i Norrland. Nu läser jag bara din blogg och vet inte hur det är hemma hos er men av vad jag läst. 🙂 Jag blir så glad över att ni är i Kvikkjokk och med omnejd, Jokkmokk och Gällivare är mina hemplatser med stuga utanför G-vare rakt in i myggriket och i Jokkmokk bor min faster med familj. Jag är också same så jag tycker att det är så fint att ni visar och når ut till människor ang. sametinget och val i det. Att ni visar upp HELA Sverige, från Peters släkt i Skåne till oss i Norr. (oj nu blev detta långt, men jag skyller på att jag inte kommenterar ofta utan samlar tankar till en och samma 😉 ) Jag minns då jag fick gips på armen vid 5års åldern och fyyyfasen vad det kliade och så hemskt det var, jag gjorde mina föräldrar galna så jag kan knappt tänka mig att ha ett ben gipsat så som Vida har. Kram och massor kärlek till dig och din familj <3

  Svara
 • Så otroligt fin du är i nya hårfärgen
  Trevlig helg!

  Svara