Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | september 17, 2017

Psykhörnan

Äntligen är psykhörnan borta! I flera år har det varit en lekhörnan som slutade i ett hörn med lådor och stök. Leksaker som ingen lekte med och bara låg intryckt i högar. Vidrig ångesthörna.

Nu är alla leksaker på kvinnohemmet så barnen där har fått ett lekrum fyllt av leksaker och barnmöbler.

Ett runt bord och stolar samt en matta från IKEA gav hörnan ett fint lyft. Eller hur?

Älskar den galna tavlan på hela familjen 🙂 En färgklick.

Jag är iaf nöjd.

Hittade en bild som jag zoomade in så man ser lite hur det såg ut tidigare.

Huvva!

Nu sitter jag och spanar in mitt verk. Fortfarande i mina pyjamasbyxor. Måste till tippen imorgon och kasta kartonger. Avskyr all emballage som blir över.

Kram ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Psykhörnan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker att det är ett osmakligt ordval. Vad har psyk med din skräphörna att göra? Många lider av psykisk ohälsa och det är inget ord man ska använda för att förklara saker som att du samlat saker på hög.

  Svara
 • Jag är noga med ha perfekt på synliga ytor men kollar man i skåpen och garderoberna så ser man bara kaos.Måste ta tag i det men bävar…

  Svara
 • Lägg av min son har haft psykisk ohälsa men jag kör ändå med ordvalet psykbryt psykisktstörd när jag flamsar med mina vänner .Kan även skämta med sonen som inte tar illa vid sig.Han tycker bara det är bra att man inte tassar på tå. Vi alla fattar vad Hannah menar .

  Svara
 • Fint det blev. =)

  Svara
 • Vilken skillnad, blev ju jättefint!

  Svara
 • lycka till att ta bort födelsemärkena o önskar en fin start på nya veckan lilla vida inte lätt när det kliar lilla sötan
  kramar ullie

  Svara
 • Skönt att få röja undan och göra det snyggt och trivsamt☺
  Det svarta runda bordet, vart kommer det ifrån? Det gillade jag!!!!
  Kram Sussie

  Svara
 • Ring min sambos företag Starcycle så hämtar dem ditt skräp och bråte åt dig!

  Svara
 • Vad fint det blev. Jag gillar att rensa ur hemma för det blir så fint efteråt när man har slängt en massa bråte som bara ligger och tar plats. I helgen var det garaget som fick en genomgång så nu ser det fint ut till vintern.

  Svara
 • Så fint det blev Hannah förstår att du är jättenöjd ❤️

  Svara
 • Vilken fin familjetavla , vem har gjort den ? Tack för en toppenblogg

  Svara
 • Blev superfint!! Det är en underbar känsla att rensa ut, kasta, ge bort och göra om hemma!! Håller på med samma sak här hemma innan lillebror föds om senast en månad ( boar nog in mig rätt rejält nu tror jag haha) och med alla gravid-hormoner vill jag att allt ska gå fort!! Bara plånboken som sätter stopp annars hade jag bytt ut alltihopa haha.
  Ha en fin måndag! Kram Therese
  PS; en random konstig fråga, men brukar du titta på Sofias änglar?

  Svara
 • Det blev jättefint, skönt att förnya lite ibland! Kram

  Svara