Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | september 20, 2017

Helrenovering

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Här pågår helrenovering. Håller på att göra höstfint i hemmet. Alla barnens rum får sig ett lyft med nya sängkläder, bort med gamla leksaker och en allmän uppfräschning.

Williams rum ser ut som en ung mans rum nu och inte ett barns. Kanske vill han bjuda hem vänner oftare nu? Han har ledigt från skolan/internatet ca två helgen i månaden och då kommer han hem. Som tur är bor vi ju så nära så vi kan ses lite när vi vill och hans rum står alltid redo. Ikväll ska vi äta middag tillsammans. Längtar!

Vidas säng… som hon aldrig sover i.

Livs säng kommer också vara så här fint bäddad länge då hon inte heller sover där 🙂 Men vad gör det. Tycker det är mysigt att ha dom nära. Snart vill de väl knappt veta av en. Lite som med killarna. Man får passa på helt enkelt.

Jag är lite egoistisk där men jag tycker det är så vidrigt jobbigt att inte vara lika behövd längre. Barnen blir äldre och mer självständiga. Det gör lite ont faktiskt. Känns som de glider mig hur händerna.

Kan behöva en helrenovering jag också.

Känner mig helt urlakad efter olyckor och sjukhusbesök, Williams flytt och andra känslostormar.

Som en gåva från ovan damp denna trevliga inbjudan ner i brevlådan igår.

Höstens vackraste event på Eriksbergskliniken den 10 oktober hos bästa Karin och Sophie. Det ser jag framemot.

Kom du också vetja så kan vi mingla runt och mysa in oss och ta del och njuta av skönhetstips och behandlingar. En lyxig goodiebag är ju inte heller illa. Wow!

Glöm inte att OSA! Det är begränsat med platser.

[email protected]

Hoppas vi ses ❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Helrenovering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh vad du inspirerade mig nu! Ska nog ta tag i huset ikväll och göra ordning och reda i alla rum, ska bli skönt! 🙂

  Svara
 • Usch…barnens rum ja, eller mina grabbar är ju 16 och 18 så egentligen kan dom ju göra det själv men de är vana vid att mamma fixar. Vad har jag gjort? Jag har skämt bort mina grabbar så…..
  Kram Anette

  Svara
 • Gör du dina läppar på den kliniken?

  Svara
 • Hahaha! skrattar igenkännande verkligen! Har en 16åring som nu går på gymnasiet med egen lägenhet under veckorna. I nästan 13 år använde han sällan sitt rum, alla leksaker låg överallt i huset och sängen sov han nästan inte i, mest hos mig. Nu ser jag knappt röken av honom för när han kommer hem från lägenheten efter skolveckan så lämnar han smutstvätten och åker iväg till sin tjej hela helgen. Jag vet att det ska vara så och att barnen frigör sig är viktigt för dem själva, men kvar står mamman som inte riktigt hann hänga med i svängarna, he,he, kommer man över det tror du? Ha det bra Hanna med familj!
  Gillar din blogg, önskar du uppdaterade lite oftare, ibland försvinner inlägg du gjort ena dagen så kommer det upp nåt gammalt från nån annan dag, vad beror det på?

  Svara
 • Våra stora pojkar som ändå är våra bebisar 🙂 Men så konstigt?! Jag uppdaterar ju varje dag. Försvinner det för dig? Kram ❤️

  Svara
 • Ja, det händer allt som oftast faktiskt, varför jag vet det är för att jag SETT ett nyare inlägg och så: POFF! är det borta och då kan det se ut som att du är jättelat, (hahaha) med uppdateringen.. är det bara jag som har det så? verkligen???

  Svara
 • Jag har inga sådana problem

  Svara
 • Hmmm där hade man ju mer än gärna hängt med 🙂 varför ska jag bo såå långt bort 🙁

  Svara
 • Nu är det länge sen mina barn var små men jag älskar att kunna sova med vara maken i sängen, mysigt och man sover bättre. Det känns som om du inte kommer vara behövd men tro mig du behövs läääänge för dina barn. Inte lätt att bli vuxen heller……. två av våra hade inte råd att flytta hemifrån då vi har byggt lägenheter med egen ingång i vårt hus så vi fortsätter ha som nära.

  Svara
 • Men du, vi behövs ju ändå! Även när de blir stora. Jag njuter av att mina barn vill prata med mig, berätta om saker, berätta om kompisar eller händelser i skolan. Fråga mig om saker eller bara prata av sig. Är så otroligt tacksam varje gång jag får det förtroendet och vårdar det ömt. Och så får jag fortfarande kramas och gosa med dem, även om det blir en kort stund.

  Svara
 • Synd att en sådan vacker kvinna som du gjort läpparna. Gör det inte igen. Du är för fin o snygg för det!

  Svara
 • Jag tror faktiskt inte hon gör sina läppar, hon är så perfekt ändå. Men om jag nu har fel så låt henne göra det. Hon är gammal nog till bestämma det själv.

  Svara
 • Har hänt mig också många gånger att jag läst ett nyare inlägg och sen då man går in några dagar senare finns det inte kvar. Märkligt.
  För övrigt tycker jag bloggen är jättebra och DU, Hannah är så himla fin, vacker, genuin, klok och en fantastik mamma och fru!

  Svara
 • Min 10-åring sover bakom min rumpa varje natt fortfarande. Mysigt, men nu börjar hon att ta lite för stor plats 🙂

  Svara
 • Bara en undran, varför går inte William som dagelev och bor hemma? Som du säger, ni bor ju nära?

  Svara
 • För han kom inte in. Det var fullt för dagelever.

  Svara
 • Hej

  Vart har du köpt den fina ”läder lådan” som står på Williams skrivbord? Tack för en härlig blogg.

  Svara
 • Visst är den fin?! Köpte den på H&M Home. Kram och tack ❤️

  Svara
 • Stig❤️❤️

  Svara