Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:46 | september 21, 2017

Tack!

Hej min vackra vän. Vill börja dagen med att säga, Tack för att du finns! Jag älskar att skriva till dig, dela med mig av smått och stort, ytligt och djupt, glatt och trist. Vardagen och livet helt enkelt 🙂

Gillar att få gensvar, åsikter och få höra om dig och sitt liv. Du är värdefull. Glöm aldrig det.

Tack för att du vill vara med här hos mig på bloggen.

Fick dock höra att många läsare blir av med nya inlägg. Först kan dom se mitt inlägg men nästa gång man går in till mig här så är det borta?!

Berätta gärna om det hänt. Måste isåfall genast kontakta teknikkillarna som sköter detta.

Jag uppdaterar ju varje dag. Vill inte att du ska missa nåt eller tro att jag inte skriver till dig.

Har precis kommit hem efter att ha lämnat Liv, hennes kompis Ammi och Mio på skolan.

Ska äta en god frukost nu och sen ta tag i dagen.

Det är mycket förändringar som sker just nu. Inom ett par veckor kommer jag bl a börja jobba två dagar i veckan med missionsarbetet i kyrkan. Det ska bli spännande. Dra mitt strå till stacken för en bättre värld och liv för många barn.

Men just nu passar jag på att ta det lugnt och skönt. Eller så lugnt det går med allt som jag har för mig 🙂

Jag kommer genomgå en operation snart vilket innebär att jag måste ta det lugnt. Hade magbråck som barn och det spökar igen. Har man burit fyra barn så är det väl inte så konstigt att det går upp igen. Känner en molande smärta samt att det buktar ut illa vid mellangärdet. Känns som en konstant gallkramp. Huvva! Skönt att få det lagat.

Men nu till nåt gött. Mat!

Lagade en så god kycklingrätt igår. Kycklingrullader med fetaost, basilika och soltorkad tomatkräm.

Till det kokade jag vanligt ris samt råris och broccoli. Gjorde vanligt ris till barnen med de tyckte bättre om råriset. Bra va?!

HÄR! hittade jag receptet. Grymt middagstips till hela familjen.

Den här vildingen springer som aldrig förr på sitt nya gips. Så bra med den lilla skon också. Igår ville hon hoppa studsmatta men där gick min gräns. Ingen mer studsmatta.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


24 kommentarer24 kommentarer om “Tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja ibland kommer gamla meddelanden upp då får ja gå in på meny å trycka på bloggar å ditt namn. Ha en bra dag.

  Svara
 • Tack själv för en härlig, underhållande och lättsam blogg. Din o syrrans är dem som ligger högst upp på listan 🙂 Kram o puss ❤️

  Svara
 • Hej Hannah …upplever det problemet som du nämner att inlägg ”försvinner” men när jag trycker på din head och sidan laddas om så kommer de tillbaka igen. Jag googlar oftast din webadress och går in den vägen och det känns som att det är något med sökoptimeringen på google som dina IT killar bör titta på. De borde väl gå att ordna att din huvudsida kommer upp först vid sökning…då kommer också ditt senaste inlägg upp (antar jag) ..nu verkar den översta länken som kommer upp på google ibland vara kopplat till något inlägg tidigare. Kanske att min beskrivning är luddig…men förhoppningsvis så förstår dina IT killar denna förklaring. Jag menar de är väl rätt vana med obegripliga ”amatörförklaringar” ? 😉 Hoppas de hittar ”felet” i alla fall 🙂
  /Lisen

  Svara
 • Underbart med barn som ser möjligheter med allt (både bra och mindre bra) men dock möjligheter.

  Svara
 • Jag är så nyfiken. Har du något mer jobb utöver bloggen? Och vad gör du då?

  Svara
 • Vi lagade samma recept i början på veckan. Mycket gott! Kul när barnen tycker om maten också.

  När jag ser Vildas gips tänker jag på vår lilla hund som fick gips för nåt år sen. Sköterskorna på Bagarmossen pyntade gipset så fint så att det ena gången såg ut som en Converse-doja, andra gången var det en liten påskkyckling och sista gången hjärtan. Så gulligt!

  Svara
 • Nej inga problem här som tur är Jag fick op mitt magbråck för ett år sedan inget du behöver vara orolig för iaf . Jag var hemma och på benen igen på EM , ha en fortsatt fin dag ❤️

  Svara
 • Hej!
  Har oxå problem ibland med att få upp nya inlägg men verkar oxå ha med vilken söksida…

  Svara
 • När kommer du gå ut med det projekt du och Peter skulle göra?

  Svara
 • Jag tror inläggs-grejen kanske har att göra med att man ibland hamnar på sida två istället för ett när man går in på din blogg via google 🙂 Om man kollar uppe i adress-fönstret står det en 2:a efter adressen. Då brukar jag få backa och gå in på din blogg igen för att komma in på den senaste sidan istället för förra inlägget 🙂

  Kramisar <3

  Svara
 • Hej,
  är hemma just nu efter en navelbråcksoperation, den tredje i raden. Fick lära mig den här gången att det bästa är att de sätter i ett nät, då kommer inte bråcket tillbaka. Se till att nämna det för din läkare så slipper du förhoppningsvis fler framtida operationer. 🙂

  Lycka till!!

  //L

  Svara
 • Dina inlägg finns där men man måste nästan alltid klicka på fotot för att uppdatera så nytt inlägg visas. Upplever inte att det varit så tidigare

  Svara
 • Tack själv:)!
  Jobbigt med bråck:( betyder det att du hoppar över träningsresan t Barcelona?? Jag ser verkligen fram emot den:)!!! Och idag har jag varit på min första date sedan skilsmässan….
  Kram kram

  Svara
 • Åh så kul med date! Du måste berätta allt på resan. Klart jag ska åka… måste bara ta det lugnt med magövningar. Kraaam!

  Svara
 • Ska bli såååå härligt!!!!!!
  Kram kram

  Svara
 • Hej jag får alltid klicka på din bild, för att få fram det nya inlägget. Gillar din blogg. Så mysig och härlig. Kram

  Svara
 • usch dån inte så skoj me op men ändå bäst att få det gjort
  arbetet me krykan verkar skoj

  lilla sötan vida gillade gipset de fixa bokstäver

  stor kram o fin fredag

  Svara
 • Instämmer tyvärr att din blogg hoppar mellan sidorna.
  Tack själv fina du för att du delar med dig av din vardag & att du är precis som alla oss andra.
  Försökte anmäla mig till eventet på Eriksbergskliniken men det var fullt sen länge tillbaka 🙁 . Hoppas det kommer flera ggr.
  Allt gott & ha en fin fredag samt helg.
  Kjam Jenny

  Svara
 • Trodde inte att jag hade några problem men eftersom du uppdatera varje dag så har jag det. Ser inte alla inlägg då.

  Svara
 • Hej
  Vilken inspiratör och förebild du är Hannah! Vilken typ av missionsverksamhet är det du ska vara med i i kyrkan?
  Lycka till med operationen! Min yngsta är också en ”vill vara mig själv”-tjej, och vi skrattade gott åt Vidas individuella klädstil häromdagen :)Härligt med ungar som vågar!

  Kram Cicci

  Svara
 • Ser bara gamla inlägg. Men när jag trycker på din Omslagsbild då kommer dom nya inläggen upp.
  Hoppas operationen går bra och att du och Vida blir riktigt ompysslade utav restan av familjen.
  Kram o trevlig helg❤

  Svara
 • Underbar är du Hannah på alla sätt❤️

  Svara
 • Brukar vara dålig på att kommentera, mest för att det är lite drygt via mobilen. Men nu tänkte jag slänga in en liten kommentar! Ni verkar så underbara hela klanen Graaf! Så jordnära och full av humor. Lätt till skratt och lätt till tårar. Precis som det ska vara.
  Kram!

  (Jag kan se inläggen. Läser via bloglovin.

  Svara
 • Mina barn älskar råris så köper aldrig nåt annat. Nu har vi upptäckt mathavre oxå o matvete, om du inte testat. Gört! Så gott o barnen fullkomligt älskar mathavren. (3 o 5 år)
  Tack för en fin blogg o allt du delar med dig av.

  Kram Vera

  Svara