Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | september 23, 2017

Hemmahelg

God morgon vacker. Vad har du för dig i helgen?

Jag och familjen har inga planer. Vi ska bara vara. Sova tills vi vaknar, somna när vi är trötta, äta, kanske åka på någon utflykt, ligga på soffan och kolla serier, äta lite mer och bara umgås.

Så skönt!

William kommer nog hem ikväll också. Nästan så jag vill tvinga honom hem men förstår så klart att han vill passa på att träffa kompisarna utanför skolan, gå på fest och hitta på roligheter när han är ledig. Det är mycket plugg för honom. Inget slapperi utan fullt fokus.

Men jag saknar honom så ikväll måste han iaf äta middag hemma och kramas lite med sin gamla mamma 🙂

Igår kollade jag, Peter och tjejerna Idol och åt gott. Gillar verkligen Idol i år. Vilket gäng! Blir så imponerad av dess ungdomar som har sån talang och mod. Det år en rolig mix av olika typer av personligheter, utseende och ålder. Tidigare har det känts som om alla är stöpta i samma form.

Alla är mina favoriter och ingen får åka ut.

Mio var ute med kompisar och gick på bio här i Sigtuna på kvällen. Hans bästa vän Malcom följde med hem och sov över… och sova lär de göra länge till. Hörde dem stöka inne på Mios rum till sent på natten.

Jag lagade renskavsgryta med kantareller och Peter gjorde potatismoset till. Team work.

Hemmafredag när den är som bäst.

Den här lilla byrackan är verkligen den snällaste hunden som finns. Så lugn och go trots att han bara är fem månader.

Bästa hunden. Han är så lättlärd och intelligent. Man kan ju knappt tro att han och Sten är syskon när det kommer till utseendet. Sten har mer pudel i sig och Stig vette sjutton vad han ser ut som 🙂 Googlar man på Pugoodle/Pugapoo så kan man läsa mer om rasen. Det är en bra mix av två trevliga hundraser tycker jag.

Stig är besatt av mig. Han följer varenda steg jag tar. Sover han och jag lämnar rummet så vaknar han direkt och följer efter. Gråter när jag går. Han sitter alltid och tittar på mig, krafsar på dörren om jag är på badrummet, ligger vid mina fötter hela tiden. Han viker inte en tum från min sida.

Och Vida är besatt av Stig 🙂 Hon vill vara med honom hela tiden och ju mer hon vill desto mindre vill han. Men dom två är ett gulligt radarpar. Stig låter henne hållas och hon får krama och gosa med honom mycket men när han inte vill längre så smiter han iväg… till mig.

Vida är duktig med att låta honom få vara ifred när han vill det. Har förklarat hur viktigt det är.

Vida sover fortfarande så äntligen får Liv lite egentid med Stig som sover på hennes bröst.

Jag har aldrig varit en hundmänniska tidigare. Har mer gillat katter. Men sen jag träffade Stig är jag hooked.

Är du hund- eller kattmänniska.

Puss ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Hemmahelg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin lilla Stig är. Jag har heller aldrig varit en hundmänniska. Har vuxit upp med katt hela livet men när min pojkvän tjatatade om en hund så hade jag inte så mycket val än att gå med på det. Är en djurälskare överlag. Men nu… fan vad jag älskar hundar!!! Alla raser haha. Min pojkvän skaffade en Rottweiler för fyra år sedan som blivit som mitt barn (trodde jag ALDRIG, har varit lite rädd för hundar tidigre) Men nu förstår du, vill jag gå fram till varenda hund jag ser och gosa med dem. Hundar är bäst helt enkelt <3

  Svara
 • Hoppas ni får en fortsatt mysig helg!
  Jag gillar både katter och hundar, men måste jag välja så bli det nog katt, ändå. 😉

  Svara
 • Hej Hanna, jag har aldrig skrivit här innan men har följt dig i många år. Precis som din man är ja från Skåne, närmare bestämt Höllviken men jag bor numera i Uppsala.
  Vill bara skriva att du berör mig positivt med din ärlighet och dina inlägg från vardag å även fest, älskar att du återger livet som livet är:)
  Stor Kram
  Catharina

  Svara
 • Hund!! Katter skrämmer mig.

  Svara
 • Är definitivt hundmänniska, men har börjat gillat katter mer o mer. Däremot litar jag aldrig på en katt på samma sätt som med en hund.
  Kram o ha en mysig kväll med familjen.

  Svara
 • Stig är ju så gullig så jag tuppar av. Den villkorslösa kärleken man får från ett djur är så fantastiskt fint. Vi har två katter som vi älskar över allt ❤️ Bosse och Bianca.
  Kram Lotta

  Svara
 • Min älskade tax gubbe Milton han är det finaste som finns. Alltid glad å gooo

  Svara
 • Hund! Men sambon är döallergisk så blir bara leksaksdjur här hemma haha. Skönt med familjehelg! Det har vi också, i morgon, söndag, ska vi in till Gärdet och Försvarets dag. Jag, sambon och våran son Charlie 1,5 år. Är höggravid så jag får väl vagga runt o sen sätta mig vid nån food-truck o äta god mat är planen så kan grabbarna gå omkring o kika själva.
  Ha en fin lördag kväll.
  Om du vill o orkar så skriv gärna ett inlägg om tv-serie tips!! Är sjukskriven o soffliggandes i väntan på bebis så behöver verkligen lite serie-tips! Har alla playkanaler man kan ha tror jag men svårt att hitta de där guldkornen.
  Kram Therese

  Svara
 • Sover du fortfarande på madrass på golvet?
  Eller sover han själv nu?
  Hade också valp och gjorde likadant.

  Svara
 • Hund!!! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Hej Fina Hannah!

  Vad härligt ni har det med lille hunden. Vi har 2 hundar och 1 katt, har haft fler och barnen är uppvuxna med djur. De lär sig empati, respekt och ansvar. Vår lille tax som snart är 2 år, är också en riktig liten mamma gris. Han vill bara vara med mig och gå ut och gå med mig, när mannen ska ta ut honom, sätter han sig på rumpan och mannen får dra ut honom. Så kul… härligt med djur och barn i en familj.
  Hoppas ni får en härlig söndag, älskar din blogg
  Kramisar

  Svara
 • Jag är 100 %hundmänniska och njuter när jag ser hur trygg Stig är hos er en underbar hund ni har❤️Kram Helene

  Svara
 • 4 katter i blandade åldrar o en häst på 25 år , skulle gärna ha hund men det får bli när jag blir pensionär

  Svara
 • Härlig hund ni har. Här hemma hos oss bor en 4 månaders Golden retriver tik så vi är hundmänniskor. Visst är det underbart att ha hund.Tack för en härlig blogg.

  Svara
 • ja men va myisgt så är det här me fast vi har inte hund då utan katter =) men ja den ena är mammas kisse och följer mej och ligger vid mina fötter ha ha det är samma

  Önskar en fin måndag o start på veckan nu väntar sängen kram o godnatt

  Svara
 • Åh, vad mysigt med en lugn myshelg med familjen. Sällan vi är helt lediga om helgen då sonen spelar både fotboll och hockey. Jag är en kattmänniska och vi har två underbara raskatter att mysa med ❤️. Honan är en riktig spinn och mjölktrampade knäkatt medans hanen är världens snällaste nallebjörn.

  Svara