Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:29 | oktober 2, 2017

Lyfta varandra i med- och motgång

God kväll min vän. Hoppas att du har fått en fin start på veckan.

Min måndag har varit ett flängande av rang. Roliga möten, bra möten, mysmiddag och nu sitter jag för tredje gången idag på tåget… men äntligen på väg hem.

Tidigt imorse så var jag hos Bästa Karin på Eriksbergskliniken och tog bort Lennart.

Vida pussade honom adjö imorse innan förskolan 🙂

Nu ligger Lennart i soporna.

Lite bedövning, en klopincett och en kirurgsax senare så var han borta. Nästan som att förlora en vän som mest bra är irriterande och stör men ändå någon man liksom vant sig vid.

Har en så äcklig bild när han ligger i en kompress. Jag är lätt morbid, smått makaber, och var tvungen att ta en bild när han var borta från min kropp och skulle kastas. Ha ha! Så äckligt.

Hann med ett snabbt lunchmöte och en kaffe med min mamma innan jag tog tåget till Uppsala. När jag var klar där så for Peter hem och hämtade barnen och jag tog tåget, igen, till stan.

Där mötte jag upp syster, Maxinne och systrarna DeoDoc, Hasti och Hedieh och åt middag på Riche.

Systerskap. Super Power Ladies.

Vi har lärt känna varandra det senaste året och jag bara älskar dessa tjejer. Syrran har jag såklart känt längre 🙂

Älskar att mötas upp över en god middag, spåna idéer, skapa saker tillsammans och bara umgås.

Ja tycker det är så viktigt att vi tjejer, kvinnor, flickor, tanter, surkärringar, damer och alla vi med snippor ska lyfta varandra, hjälpa, stötta, vara stolta, bära och glädjas både med och för varandra… i med- och motgång.

Så kolla in dessa babes. Syrran som har en smyckekollektion, eller flera t.o.m., egna hälsopiller som gör en både frisk och pigg, driver sitt företag, bloggar och jobbar. Maxinne som är en grym PR-tjej, Tantraexpert, vacker som få och nu ska bege sig ut i världen. Lämna Sverige och kasta sig ut för att fånga nya äventyr och erfarenheter. Vilket Mod!

Ikväll hade vi avskedsmiddag henne.

DeoDoc-syrrorna Hasti och Hedieh är så modiga och coola. Båda med grym utbildning. Hasti med examen från Handels i ryggen, Hedieh som är läkare men gav upp sin kirurgutbildning för att följa sin dröm med sin syster.

Starta DeDoc. Intimvård, bra underkläder mm för våra heligare delar.

Dom har fått in sitt varumärke på bl a Åhléns och Lyko.se. Och riktigt bra är det. Applåder.

Power!

Har frossat massor av god mat.

Moules Frites till varmrätt.

Gino till efterrätt. En 80-tals klassiker som man aldrig får nog av.

Nu är jag strax hemma och ska jag krypa ner hos barnen gosa, nos och sova.

Godnattkram ❤️


16 kommentarer16 kommentarer om “Lyfta varandra i med- och motgång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kostar det att ta bort en L? Jag har en jag också Vad gör dom?

  Svara
 • Det är ingenting som man behöver betala för.
  Både jag och min sambo har tagit bort såna hos vanlig hudläkare.

  Svara
 • Förstår inte vad man ska med intimdeospray till, är inte själv där nere och luktar direkt och har väl oftast kläder på mig.UNdra när någon hitta på något sånt till männen.Jag hyllar alla kvinnor som sliter där ute läkare, lärare,vårdare,assistenter folk som hjälper folk på ett eller annat sätt. Men deodoc kvinnorna har kommit långt det ger jag en eloge för utan känt namn vad jag än tycker om produkterna .

  Svara
 • Du svettas lika mycket där nere som under tex armarna och där är ju inte heller någon och luktar och man har kläder. Det är fräscht och har inget med männen att göra. Det argumentet är så trött tycker jag. Men dom har så mycket mer än snippdeo 🙂 allt är naturligt och framtaget tillsammans med en gynekolog. Intimtvål med rätt PH för att snippan ska må bra. Lactacyd-tvål som många använder är typ rävgift. Helt fel PH för våra underliv. DeoDocs intimtvål funkar så bra på stora som små. Ingen irritation där nere. Kram!

  Svara
 • På somrarna så svettas jag jättemycket i ljumskarna och brukar ha med mig såna där babyservetter i väskan och försöka fräscha till mig, provade faktiskt vanlig mild deo men fick prickar utav den så jag ska kolla på Lyko.se efter denna 🙂 Klart vi ska lyfta fram alla modiga kvinns som törs satsa på en livsdröm, jag tror vi kvinnor har en tendens (nu kanske jag låter lite generaliserande)att tänka för mycket och för långt så det är svårare att verkligen göra det där som man vill. Medan männen på ett rätt självklart sätt tar för sig mer.
  Men Hannah, jag såg att ert hus är till salu? Ni lämnar väl inte landet i alla fall?
  Kram och ha en fin dag. <3

  Svara
 • Har aldrig hört någon klaga att det luktar snippsvett däremot armsvett. Alla gör som dom vill men skulle aldrig försöka få någon flicka/tonårstjej att använda snippdeo. Det finns så mycket tabu runt kvinnokroppen redan och att en tjej ska lukta rosor och parfym även när man gör nr2.TVål med rätt ph värde däremot är välkommet.

  Svara
 • Hej Anna!

  Tack snälla för ditt stöd, det värmer 🙂 Vill bara inflika att DeoDoc har givetvis även produkter för män! Alla våra produkter är baserad på vår erfarenhet som läkare och det vi sett besvärar våra patienter.

  Svara
 • Vart ska ni flytta? Såg ert hus på hemnet vi är på jakt efter hus men inte riktigt i den prisklassen

  Svara
 • Oj det såg surt ut men mina emojis kom inte med 🙂

  Svara
 • Kära nån, vilka världsliga problem ! Lev naturligt

  Svara
 • Vill berätta att Deodocs produkter innehåller bland annat Sodium Laureth Sulfat som är allergiframkallande, mineraloljor som är uttorkande och miljöförstörande samt PEG som är en biprodukt från bensinproduktion och som kan orsaka eksem. Dessutom silikoner som är portilltäppande.

  Inte så mycket bättre än råttgift med andra ord. . .

  Läs gärna på om naturlig hudvård utan miljöförstörande och allergiframkallande ämnen hos exempelvis naturligtsnygg.se eller hos Maria Åkerberg.

  Svara
 • Hej Melinda!

  Samtliga av DeoDocs produkter är framtagna och tillverkade enligt gällande regelkrav för kosmetiska produkter, förordning 1223/2009.
  Produkterna tillverkas i Sverige i enlighet med god tillverkningssed och man ställer tydliga kvalitetskrav på ingående råvaror.
  Samtliga produkter är säkerhetsbedömda, där man utvärderat toxikologisk data för varje ingående ämne var för sig men även totala sammansättningen och interaktioner. Utöver detta har produkterna testats enligt såkallat ”patchtest”, med resultat att produkterna är icke irriterande.
  Samtliga av DeoDocs produkter är konstaterade säkra för användning i enlighet med uppgifter på förpackning och det finns idag inga inrapporterade allergiska reaktioner för produkterna. Dessutom är DeoDocs produkter gynekologiskt testade. Många patientgrupper som har atopisk dermatit och psoriasis kan använda DeoDocs produkter utan problem.

  Att referera till våra produkter som råttgift är således helt felaktigt.

  Att många gynekologer refererar andra intimtvålar på marknaden som rävgift är på grund av det felaktiga pH-värdet i tvålarna.

  MVH,

  Team DeoDoc
  Hedieh Asadi, leg läkare och grundare DeoDoc

  Svara
 • Som du vet finns det två läger i detta.
  Ni läkare som skriver ut antidepressiva, produkter som innehåller kemikalier och allt möjligt annat som enligt vetenskapliga bevis hjälper mot symptom. Dessa produkter ger en lång rad biverkningar som massor av patienter vittnar om.

  Att du lutar dig på argument som ”idag inga inrapporterade allergiska reaktioner” betyder ingenting.
  Väljer man produkter utan dessa ingredienser jag räknat upp i min förra kommentar, som är framtagna för att på lång sikt även behandla ORSAKEN till problemen är man rädd om både sig själv och miljön.

  Tyvärr har inte de företag som skapar naturliga produkter de miljarder som läkemedelsföretagen har idag till att ta fram vetenskapliga bevis genom forskning ÄNNU.
  Men det finns hopp! Livsmedelskedjan Paradiset är ett av de företag som jobbar med att medvetandegöra fler människor om vad alla dessa kemikalier gör med oss och vår miljö.

  Svara
 • Men var kommer din superfina blus ifrån (den turkos/bruna)?!

  Svara
 • På Zara 299kr. Kram

  Svara
 • Hej! Jag älskar deodoc, luktar otoligt fräscht! Ni kan inte ordna en rabattkod? 🙂 Kramar V

  Svara