Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:36 | oktober 6, 2017

Bland tidningar och godis

God freeeedag min vän. Känns det skönt att ta helg?

Jag har förpassat mig in i Williams rum där jag nu ligger bland tidningar, choklad, kuddar, smärtlindrande och en hund 🙂

Snacka om att bli ompysslad.

Vida kom precis upp med vackra blommor.

Börjar bli smått rastlös. Ikväll skulle jag egentligen gått på höstens Undici-fest här i Sigtuna.

Första var i våras. Då var det trerätters middag, livemusik, uppträden och så mycket skoj.

Precis som den gamla goda tiden då nattklubben/restaurangen Undici fanns i Stockholm.

Det var Tomas Brolins ställe så det är han som dragit igång dessa extremt uppskattade Undici-festerna här i staden.

Hela gänget har lovat att festa, skratta och dansa å mina vägnar. Peter, Robban, Tessan, Lenita, Ewa och många fler. Är allt lite avis men hälsan kommer i första hand.

Har lovat att ta igen denna kväll med råge och det är ingen som tvivlar på det 🙂

Idag fick Vida ta bort gipset. Så skönt för henne. Men hon trippar fortfarande bara på tårna på den foten. Lite läskigt i början och så vande hon sig ju med gipset.

Gipset ville hon spara så den gula gipsfoten står på hennes rum.

På söndag har vi visning av huset. Känner mig lite oduglig när jag inte kan göra så värst mycket men grunden är redan gjord så det är mer finputs på köksbänken, bädda sängar och piffa lite som behövs.

Vad har du för helgplaner?

Tack för all omtanke och pepp. Jag gillar dig!

Stor Kram ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Bland tidningar och godis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi gillar dig också ❤️ Du ser mkt piggare ut nu. Bra att du tar det lugnt! Idag kommer min älskade syster på besök med sin familj. Jag får träffa mina kära syskonbarn som jag älskar så mkt ❤️ Ha en fin helg!

  Svara
 • Så mysigt! Hoppas ni får en fin kväll tillsammans ❤️ Kram ❤️

  Svara
 • Du verkar vara en så fin människa med hjärtat på rätt ställe!! Dessutom är du snygg. Perfect match…

  Svara
 • Fint att du blir uppvaktad där du ligger❤
  Jag hade behövt vila pga mitt blodtryck men har en vilding som fyller 3 imorn så det blir inte mkt till vila haha. Här ska kalasas i helgen även om några tycker att vi ska ställa in för att jag är höggravid men jag tycker ju det är bättre att få det gjort 😉
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Bra att du blir ompysslad på bästa sätt. Det behöver du nu.
  Vida ser ut att hålla ordentlig koll på läkaren när han tar bort gipset. 🙂

  Svara
 • Krya på dig!!❤️ Spännande att följa vad ni ska ta vägen, ni har ett super fint hus så de/dom som köper huset kan vara lyckliga Själv ska jag jobba hela helgen men vad gör de när jag ser våra vårdtagare mår bra så gör jag de med! Ha de bäst fina du❤️❤️

  Svara
 • Bra att du passar på att vila digJag är hemma och myser hos mina föräldrar idag då mannen är bortrest.
  Så mysigt att bli ompysslad med massa god mat
  Lycka till med husvisningen!
  Stor kram till dig

  Svara
 • Krya på dej… och njut av att bli lite ompysslad 🙂
  Skönt för Vida att ha blivit av med gipset.Trevlig helg.

  Svara
 • Vi har också visning på Söndag , spännande I morgon blir det piff och inhandla färska blommor , du får krya på dig Hannah . När jag blev op för mitt magbråck så var jag på benen samma kväll , fick också nät . Men dom har kanske gjort något mer på dig . Kram ❤️

  Svara
 • Ja eller så är man olika va gäller påskyndning av läkandet..

  Svara
 • Så är det. Alla läker på olika fort samt att allas bråck och operationer skiljer ju sig också från varandra. Kram ❤️

  Svara
 • Så fint o varmt du alltid skriver ! Älsk på det som du säger
  Helgen går åt till tufft hinderlopp imorgon (9 km löpning o 32 olika sorters hinder ) påhejad av mina små flickor 6,8 år. Sön blir vila o lite jobb.
  Krya kramar på dig

  Svara
 • Spännande med visning, hoppas det går bra!

  Svara
 • Krya på dig vackra kvinna! Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • ha en fin dag!

  Svara
 • Idag har vi varit med äldsta dottern till Storheden i Luleå för att köpa kläder och annat roligt. Alla hittade fina kläder utom jag! Jag köpte däremot toalettborstar, en stjärna till julgranen och ljus till adventsljusstaken 😉 Tyvärr inte nåt jag har glädje av just nu 🙂

  Svara
 • Jobbar i helgen dygns pass…krya på dig

  Svara
 • Hej! Tack för allt du delar med dig av i din blogg. Jag opererade oxå navelbråck för ca 2 år sedan, som kom efter 2 graviditeter. Op in ett nät (kanske alla gör) och trodde jag skulle kunna jobba efter 1 v…har inget tungt jobb…men hade fortsatt ont och det va obehagligt spänt så fick ta det lugnt ett tag till kommer jag ihåg. Krya på dig!

  /Erika

  Svara