Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | oktober 18, 2017

Glömda ögonbryn och blöta pussar

Hemma igen efter ett par timmar i Stockholm. Mötte syster och lämnade hennes grejer och åt en trevlig lunch på Luzette. Nära och bra för mig då Luzette ligger inne på Centralen.

Fick mig en blöt puss av Sten när jag inte var beredd. Han har precis tvättat sig i stjärten upplyste Maggan mig om 🙂

Syster yster.

Jag hade väldigt tur för när jag kom in till stan så ringde Susan på Stockholm Beauty Center och undrade var jag var? Jag hade tagit fel på dag. Det var idag jag skulle dit och inte imorgon!

Hon har mottagningen på Drottninggatan nära tåget så det var ju perfekt. Kom bara lite sent.

Bedövning behövs.

Det känns ändå lite när hon ristar med ca 18 tunna nålar som sitter ihop som ett blad. Hon ristar som små strån och gnuggar in färgen i det. Det heter microblading. 3D bryn.

Före- och efterbild. Visst blev det fint. Så mycket mer naturligt med de små tatuerade stråna istället för en helfärgad blaffa.

Får alltid frågor om mina bryn så HÄR! kan du läsa mer om microblading. Bästa! Så skönt att inte behöva fylla i brynen med skugga eller penna. Alltid ha inramandeoch snygga bryn.

Nu får jag inte ha min mobil längre. Liv och hennes kompis Emilia ska spela in musicaly-videos. Dom står här och trampar och tjatar 🙂

Puss ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Glömda ögonbryn och blöta pussar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så du har endast tatuerat där det saknas strån? Smart o supersnyggt
    Håller med, det är fult när det tydligt syns att brynen är tatuerade. Både form o färg tycker jag ofta kan vara

    Svara
  • Jättefint och naturligt med att tatuera små streck sådär. Undrar som några till, vad du har för filler i läpparna? Det var något som var permanent skrev du…hur snyggt som helst i alla fall!

    Svara