Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | oktober 18, 2017

Ögonbryn

God morgon min vän. Allt väl?

Jag ska strax ta tåget in till Stockholm. Ska möta upp syster och lämna lite saker, som hon ska ha med på deras Karibienkryssning.

Idag känner jag att en liten minitur kan göra mig gott. Tar tåget in 20 min, möter upp syster och, äta lunch och sen hem igen. Det ska jag klara av 🙂

Har bokat in att fixa mina ögonbryn imorgon efter mitt läkarbesök. Måste in varannan dag och kolla min sänka, såret och andningen. Äter två olika antibiotika så nu måste alla bakterier döden dö! Jo, i alla fall. Sen ska jag lägga mig till rätta, vila och kanske slumra till när bästa Susan gör mina ögonbryn perfekta med 3D tekniken.

Nu var det ett par år sedan jag gjorde det och har längtat. Alltid ha perfekt bryn utan smink. Amen 🙂

Var väl inte bara jag som typ sönderplockade ögonbrynen under 90-talet. Dom skulle vara smala som streck á la Pamela Andersson. Kan inte tänka mig nåt fulare idag.

Sen den där läppennan också.

Jag som hade så fina tjocka bryn som ung, eller vågar jag säga yngre 🙂

Mycket har kommit tillbaka men kan aldrig bli som förr så lite hjälp på traven skadar inte.

God frukost i lugn och ro slår då allt. Men nu börjar jag bli smått stressad till tåget.

Har fått flera frågor om min snygga väska från Replay. Vart jag köpt den mm.

Jag köpte den på Replaybutiken i Barcelona men kika in på deras hemsida så finns den säkert där.

Axelremmen är ju bara sååå snygg.

Tar med mig Stig på tröjan idag 🙂 Visst är den söt?! Köpte den hos Plainvanilla.se. Tror jag börjar bli en galen hundtant.

Ha en fin dag och var rädd om dig.

All Kärlek ❤️


29 kommentarer29 kommentarer om “Ögonbryn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tror att väldigt många här väntar på att du ska skriva om er flytt.
  Vet att villan är såld.

  Svara
 • Som jag skrivit upprepade gånger så måste vissa andra saker komma i hamn först. Av respekt för resten av familjen så vill jag vänta. Men nästa vecka ☺️

  Svara
 • Men vänta nu?!?!?!? Det är inte direkt att Hanna är politiker eller liknande som gör att hon och hennes familj MÅSTE berätta vad som ska hända i deras liv. Herregud Cathrine. Hon skriver en blogg och inte om rikets säkerhet.

  Svara
 • Lina D, jag visste att jag skulle bli påhoppad för min kommentar!

  Svara
 • Lina D, Det är en väldigt tråkig kommentar du har gjort här, känns det bra att trycka
  ner andra? Det är inte många som törs göra inlägg här p.g.a. att vissa njuter av att
  tillrättavisa andras inlägg. Man blir bara så ledsen av det.

  Svara
 • Hej Hannah! Du har ofta haft på dig ett par fina runda örhängen med ett hänge i, tror att det är från syster P. Min fråga är vad är det för symbol på hänget? Skulle bli så glad och tacksam om du kunde svara på det.
  Tack på förhand!
  Ha en fin dag och krya på dig! /H

  Svara
 • Ja, dom är från Syster P. Har köpt både halsbandet med måne och örhängena med Stjärna, fjäder och mån-berlock hos Jennie på Care of Skin Sigtuna. Kram ❤️

  Svara
 • Varför skriver man en kommentar o sitter o väntar på att få nån kommentar på den ….?? Only wonder …

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ville bara säga krya på dig.
  Hoppas du piggnar till snart.

  Kram Iréne

  Svara
 • Ja jösses ja, minns både ögonbrynstränden och läppennan
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Hej!
  Där jag gjort mina 3D bryn får man inte äta antibiotika eller ens vara förkyld när de ska göras?! Vet dock inte varför. Att man inte ska ta medicin som gör att man är lite mer lättblödande förstår jag. Tänkte bara så du inte åker dit i onödan.
  Har full förståelse och respekt för att du vill vänta med att berätta om flytt och allt, klart man vill att allt ska vara klart först!

  Lycka till och krya på dig!

  Svara
 • Tycker du fullpumpade läppar är snyggt då…förmodligen eftersom du har det men vill inte erkänna det.

  Svara
 • Nu är jag glad att jag inte följde med i allt mode när jag var ung på 90-talet. Det berodde nog mest på att jag är så ljus så jag hade inte så markerade ögonbryn att jag tyckte det var någon idé att plocka dem. 🙂

  Svara
 • 90-talet förstörde mina bryn för alltid! Har fått tillbaka hår såklart, men det är bra glest på vissa ställen.

  Svara
 • Slutar aldrig förvånas över hur socialt handikappade en del verkar vara som skriver här.
  Ingen hyfs och saknar totalt respekt för Hannahs intrigitet vare sig det gäller läppar eller flytt.

  Svara
 • Håller faktiskt på att skriva ett inlägg om just det. Kram

  Svara
 • Att ha en offentlig blogg och välja att fortfarande vara en offentlig person så då kan man inte riktigt sitta och pilla ur godbitarna och sen säga att man inte vill ha resten. Det kommer på köpet liksom. Sen är det självklart att Hannah väljer själv vad hon vill dela med sig av men folk kommer fortfarande vara nyfikna, snoka etc. Take IT or leave IT.

  Svara
 • Så för att man driver en offentlig blogg innebär det att man har en skyldighet att berätta exakt allt privat samt att folk får slänga ur sig vad som helst? Snälla förklara för den tanken har jag lite svårt att förstå. Så om jag ser en offentlig person på stan som driver en blogg är det inget konstigt om jag går fram och säger ”Hej din hora. Vilka sprutade läppar du har, fult är det!” Om ni visste saker jag får skickade till mig, allt från kvinnor som kallar mig det ena efter det andra till män som skickar penisbilder. Men just det ja, jag är ju offentlig så det måste jag ta. Man kan ju inte pilla ut godbitarna. Sorglig inställning.

  Svara
 • Ja nu visste jag inte att du fick sånna påhopp eftersom jag gick efter kommentarena jag läser här på bloggen.Självklart är det inte ok. Och som jag skrev du väljer själv vad du vill berätta men som offentlig person är folk nyfikna. Men du verkar inte riktigt bekväm i din kända roll så börja din nystart med att dra dig tillbaka då.

  Svara
 • Och varför inte lägga ut lite penisbilder här på bloggen hänga ut dom jävlarna?

 • Nej, då får dom precis det som vill. Uppmärksamhet.

 • Personlig integritet är den enskildes rätt att kontrollera
  vem som kan få tillgång till dennes privata information.
  Källa: Lagen.nu

  Svara
 • Stig har på alla bilder ett plågat utryck i ansiktet. Kanske bara är slumpen men annars borde ni fundera på att ta honom till veterinären. Bara en liten observation.

  Svara
 • Han är världens lyckligast hund. Allt annat än plågad. Lustig observation?! Jag är inte född i farstun och skulle märka om han mådde dåligt 🙂 Han har bara en sån look. En tjock ”eyeliner” runt ögonen och tussig lugg som gör att han kan se lite sorgsen ut.

  Svara
 • Självklart tar ni väl hand om honom, jag menade inte så. Det var ingen kritik även om jag förstår att det tolkades så. Det var menat som vänlig omtanke. Jag missade själv att min hund hade hjärtfel trots att jag uppmärksammat att han såg ledsen ut. Eftersom inga andra symtom fanns trodde jag att han behövde mer tid och kärlek. När vi väl sökte hjälp var det för sent och han dog i bilen på väg till ett andra besök hos veterinären. Är sedan dess noga med att läsa av ögonen och lita på min känsla. Ibland är det lättare för utomstående att se om något kan vara fel eftersom mycket sker gradvis och då märker man det inte lika snabbt när man ses varje dag.
  Det var bara en reflektion så det var kul att höra att han är en glad vovve och att min känsla är fel.

  Svara
 • Usch så sorgligt med din hund 🙁 Förstår nu din omtanke. Stig har alltid haft en ”sorgsen” look. Har varit hos veterinären och kollat hela honom efter jag köpte honom. Så jag hoppas då innerligt att allt är bra. Stor Kram

  Svara
 • Får din syster likadana påhopp som vad du får? Mellan varven..

  Svara
 • Jodå, det får hon. Dessvärre så finns trollen överallt. Ändå har jag en väldigt lugn och ”snäll” blogg.

  Svara
 • Folk är inte stabil idag.
  Man får tänka på att det är tråkigt att dom inte inser att dom behöver hjälp att gå efter den rätta stigen. Och aldrig ge sig in att diskutera för att ge dom näring
  Ha en fortsatt fin kväll.

  Svara