Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | oktober 18, 2017

Puffer jacket

I samarbete med Cubus

God kväll vacker. Har du haft en bra dag?

Nu är hösten verkligen här på riktigt. Över en natt så bytte alla träd sin skrud till eldiga vackra färger. Älskar det.

Så skönt att jag äntligen känner mig bättre. Har verkligen släppt ”duktiga flickan” i mig och tillåtit mig vila och åter vila. Trots en miniutflykt idag.

Är på benen och kan snart ta tag i flytt och jobb.

Börjar med lite tips till höstshoppingen 🙂

Cubus är en av mina favoritbutiker. Både för mig och barnen. T.om. Mio gillar Cubus, och han är en väldigt kräsen tonåring.

Nu har jag valt ut några av mina favoriter som jag vill tipsa dig om.

Minns du att jag berättade om min tomatröda jacka? Här är den! Våga färg i höst och vinter.

En kortare fluffig jacka, något oversized, precis som det ska vara i höst. En IT jacka.

Inte bara trendig utan varm och skön också.

Den här finns i flera färgen och även i en längre modell.

HÄR! hittar du den.

Den här outfiten funkar lika bra till vardags som till kalajs 🙂 lite rockigt med tisha och slitna jeans i girlfriendmodell.

Mer relaxed med sneakers.

T-shirten med budskapet Courage hittar du HÄR! och de snygga lite slappare jeansen shoppar du HÄR!

Courage! Mod. Jag det ska vi ha. Mod att våga vara oss själva, stå upp för varandra och ge mod till dom som saknar det. Nu med #METOO så behövs det verkligen mod. Mod att berätta. Nu jäklar. Jag skulle kunna skriva en bok om alla äckliga män som jag jobbat med, åkt samma tåg som, gått förbi på gatan eller mött ute i vimlet, genom åren som tagit sig friheten att ta på mig och utnyttjat mig när jag inte kunnat göra motstånd. Mer MOD till oss kvinnor att våga säga ifrån!

Ingen höst, eller ingen årstid för den delen, utan det ultimata mysplagget. You know Me 🙂 Jag älskar myskläder och raggsockor.

En heldress i runt mjukt material. Ser ut som en tröja och byxor pga linningen men den är hel. Älsk på det! Lite som min, mamma och syrrans Rendräkter som jag köpte på Cubus förra vintern. Dom vet jag att många gillade.

Myskläder med Stig och glass. En bättre stund på dagen.

HÄR! finns denna grå perfektion.

Så varför inte passa på att höstshoppa. Jag längtar till svalare väder så jag kan använda min snygga röda jacka.

Stor Kram ❤️35 kommentarer35 kommentarer om “Puffer jacket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart är de båda skorna ifrån som du har på bilderna?

  Svara
 • Klackarna är från Plainvanilla.se märket BilliBi och dom andra köpte jag från Zalando märke Steve Madden.

  Svara
 • Så snyggt Hannah! Vad har du för size i mjukisdressen, jackan och jeansen? Tror du och jag är rätt lika i längd och storlek. Alla dina UNDERBARA FEMME-kläder var som sydda för min kropp och de sitter ju alla supersnyggt på dig.

  Du strålar!
  Kram ❤️

  Svara
 • Jag är 172 cm och väger 60 kg. Har S i dressen samt jackan. M i jeansen men skulle nog kunnat ha ett par i S. Tack fina Hanna. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Jättefin jacka Hannah, du är jättesnygg i den! Kram

  Svara
 • Hej
  Jag är en 71årig tjej som inte för mitt liv kan förstå detta mode med trasiga slitna jeans???? Snälla förklara varför man ska gå omkring i trasiga kläder Detta ärinte klagomål obs jag bara undrar vad finessen är??? Kram fina du

  Svara
 • Ha ha 🙂 jag har inget bra svar på den frågan tyvärr. Jag kan tycka det är lite relax och snyggt men jag skulle aldrig gå med trasiga jeans på tex en finmiddag. Kram

  Svara
 • Jag är 45 och skulle heller aldrig köpa trasiga jeans! Tänk då konstigt det blivit med modet. ”Förr” lappades jeansen om de gått sönder, nu är det inne med hål. Tacka vet jag hela (och rena)kläder!

  Svara
 • Och så heter den grå mysdressen Vida!:)<3

  Svara
 • Du ser så sjukt rockig ut 🙂

  Svara
 • HEJ fina Hannah.Det är första gången jag skriver till dig vill säga hej och tacka för en härlig och bra blogg.Jättekul att få följa dig och läsa om dig och din fina fam.jag har följt dig några år nu och kommer forsätta med det för det du skriver om är sånt jag gillar.jag önskar er stort lycka till med flytten.kram från mig.

  Svara
 • Fina fina fina Hannah <3<3<3<3

  Svara
 • Hej fina Hannah, en fråga, vars e den däringa snygg-lampetten som du har på väggen från? Rund, mässingfärgad.

  Svara
 • Ja den är ju så vacker. Det är en vän till min svärmors dotter som har gjort den. Kan kolla upp vart man kan köpa den. Kram

  Svara
 • Åh tack va snällt att du vill kolla. Superfin verkligen!

  Svara
 • Du passar så snyggt i den röda jackan 🙂 Fast det visste jag ju redan ❤️

  Svara
 • Jag älskar rött, jättesnyggt! Var är de svarta sneakersen ifrån?

  Svara
 • Hej!

  Jag undrar hur det går med din mage? Var det en bukplastik du gjorde eller endast navelbråck?
  Jag ska göra en bukplastik snart och börjar bli nervös…

  Med vänlig hälsning,

  Hanna

  Svara
 • Hej, vad bra att du tar hand om dig. Så skönt med myskläder också. En fråga har du upplevt ångest eller någon annan här? Hos mig dyker det upp lite när som, har haft det rätt stressigt en tid och det är så obehagligt och svårt att kontrollera eftersom det bara kommer. Tänkte ifall du hade några råd du brukar vara så bra på att ge det. Kram

  Svara
 • Ångest i olika former har varit min trogna följeslagare i många år. Sen jag var liten. Jag har aldrig lyckats bli av med den och efter jag fick barn har ångesten och rädslan blivit värre. Försök hitta en bra psykolog eller i alla fall någon att prata med. Få proffesionell hjälp. För vissa behövs bara enkla metoder. Själv äter jag sedan länge en låg dos av antidepressiva. Var rädd om din psykiska hälsa och ta snabbt hjälp. Stor Kram ❤️

  Svara
 • Vet inte hela historien men Mios pappa bedrog väl dig? Hur gjorde du för att känna tillit med Peter. Mitt ex bedrog mig och är nu tillsammans med en underbar kille sen många år tillbax.VI har även barn.Men så fort han är bortrest eller ute med vänner blir jag paranoid och startar bråk. Han har inte gett mig någon orsak att vara osäker. Men är så rädd att bli förnedrad och förd bakom ljuset igen. Har du något bra tips? Blir du någonsin osäker?

  Svara
 • Tack Hannah för bra svar, kram

  Svara
 • Du är verkligen fin men du börjar likna Linda Rosing så ta det lugnt med ”förbättringar”
  .

  Svara
 • Ha ha ha 🙂 Som sagt. Slutar aldrig förundras.

  Svara
 • Tycker du ser yngre i det mörka håret ( super snyggt Fyi) tror det är därför du får kommentarer om fixat utseende!

  Svara
 • Hej!
  Så snygg outfit!
  Var har du köpt svarta pumpsen? Jättefina!
  Ha en bra dag!!
  Louise

  Svara
 • Mysdressen var så fin på dig! Är luvan nog stor att ha på sig eller bara där som de detalj?

  Svara
 • Den går jättebra att ha på sig! Tack. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad fin jackan var, funderar att klicka hem… vad har du för storlek på dig på bilden?
  Kram

  Svara
 • Bra pris också! Jag har S. Kram

  Svara
 • Jag är nyfiken på vart du har köpt d svarta pumpsen?
  Trevlig helg!

  Svara
 • Det är ett par BilliBi från Plainvanilla.se. Tack detsamma 🙂

  Svara
 • Härlig ”mysdress”, med passande namn dessutom ☺Vida

  Svara
 • Super snygg som vanligt! Vart kommer de svarta sneakers ifrån?

  Svara
 • Tack 🙂 Steve Madden är det och jag köpte dom från Zalando.

  Svara