Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | oktober 20, 2017

Familjen är allt

God kväll i stugan. Härligt med fredag!

Här är huset fullt av familj och kärlek. Precis som jag trivs att ha det. Syster är här med Charlie, Louie och Sten, Liv har två kompisar som ska sova över, Mio har två vänner här, WILLIAM ÄR HEMMA och så jag, Peter, Vida och Stig.

Har lånat madrass av grannen så alla ska få en skön plats att sova på.

Nu är Peter med alla barnen på spökvandring på Williams skola SSHL och jag och Maggan ska laga tacos till alla.

När jag kom hem från möte som jag varit på i stan så var jag tvungen att lägga mig och sova. Fick plötsligt en febersläng. Efter en timme vaknade jag av sång från dessa fyra fina flickor. Dom hade gräddat pannkakor och gjort kaffe till mig. Nästan så man vill gråta en skvätt.

Stig och Sten är lyckliga över att vara tillsammans.

Min älskade stora pojke och så min minsta favoritkille på samma bild ❤️

Syrran hade lagat köttsoppa igår och tog med en portion till mig som jag slukade. Älskar köttsoppa. Det ska gärna vara klimp i den också. Den väcker minnen från min barndom. Gammelmormor lagade alltid det.

Familjen är allt.

Ha en fin kväll.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Familjen är allt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du blir av m den där infektionen snart!
  Jag ligger i sängen m min förkylning o en sovande Kajsa bredvid mig, av nån anledning hoppar hon till varje gång jag snörvlar eller hostar, lillgrisen❤️❤️❤️
  Hoppas du får en härlig helg m familjen!
  Kram kram❤️❤️

  Svara
 • Va kul att du gillar soppa med klump! Jag älskAr det!! Men vissa vet knappt vad klump är

  Svara
 • Vilken underbart vacker bild på Magdalena med stjärnhimlen bakom och det tända ljuset. Krya på dig Hannah, jag tycker mycket om att läsa din blogg. Du verkar vara en fantastisk mamma och Peter en fantastisk pappa och man. Sköt om dig! Kram Katarina

  Svara
 • Klimpsoppa brukar min farmor också laga. Det är ju bara så gott!

  Svara
 • Oj känsligt

  Svara
 • Vill bara skydda mitt barn från idiotiska kommentarer från dig.

  Svara
 • Mysig med syster och kusinhäng ❤️Jag tycker Charlie är så lik IsakKram

  Svara