Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | oktober 26, 2017

Tårar och skratt i en salig blandning

Kära kära kära Vän. Jag är så rörd, varm i hjärtat och gråtmild. Tack för uppmuntrande, kärleksfulla och mjuka ord som fått mitt hjärta att smälta. Tack för att du är du och tack för att du finns här!

Wow! Kommer ALDRIG sluta skriva ner mina tankar, dela med mig av mitt familjeliv, upplevelser, ytligheter, djupheter och allt som finns och händer i mitt liv.

DU gör mig glad ❤️ Tack ❤️ Tack för att jag får dela det med dig ❤️

Har inte bara gråtit en skvätt över alla fina ord utan också skrattat så mina stygn nästan spruckit 🙂

Nu är nämligen avsnittet med mig och Mia uppe och färdigklippt.

Stig har också en stor roll i filmen 🙂

Mia Hänger Med” på Vardagspuls.

Slutet var ju så kul. Kolla gärna.

Jag ger lite tips om mat, träning och avslöjar en del. Maaaat jag vill ha maaaat!

HÄR! kan du se vår träff.

Mia är en helt outstanding vän och kvinna. Vi hade så roligt på träningsresan i Barcelona… och hon måste självklart vara min och Peters toastmaster, igen, när vi förnyar våra löften nästa år. Tack Mia och hela teamet för en skrattfull inspelningsdag.

All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Tårar och skratt i en salig blandning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för vardagspuls. Hahaha Stig!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Åh fina Hannah!! Har precis läst ditt förra inlägg, & vill bara säga ett stort TACK för att du är du & för att du delar med dig av ditt liv!! Kikar in här nästan varje dag! Din blogg gör mig så glad! Du INSPIRERAR verkligen!!!! Allt ifrån mode, inredning & roliga saker man kan göra med kidsen!! Stor KRAM

  Svara
 • Älskar ditt uttryck när du säger att gym känns ”lite bajsnödigt”

  Svara
 • Hej fina Hanna! Blir berörd av ditt långa inlägg & att människor tycker så elaka saker!Men de är nog dom som inte mår bra av att andra har de gott Går in på din blogg varje dag & känner en glädje att få följa med dig o din härliga familj, Såå fina ni är❤️ Ha en fortsatt mysig vecka med din fina son..Kram

  Svara