Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | oktober 27, 2017

Festfixare av rang

God fredag min vän. Hoppas att du mår bra och ser framemot helgen.

Jag och Mio ska ha en riktig rolig eftermiddag. Ska hämta honom från skolan och sen ska vi hitta på massor av kul.

Hela min helg är full av roligheter. Idag med Mio och imorgon är det Faddergala i kyrkan. Då ska jag klä mig i mina Indiska vackra kläder och så ska vi samla in pengar till barnen i Indien och Nepal. En kväll med bilder och hälsingar från barnhemmen, musik, glädje, tårar, skratt och värme.

Kom gärna! Är du inte troende så brinner inte fotsulorna om du kliver in i kyrkan… jag lovar 🙂 Det är en fin kväll och fokus på dom behövande barnen i världen.

Och på söndag ska jag äta brunch med vänner. En trevlig helg med andra ord.

Igår hade jag en mycket trevlig kväll.

Smet iväg en liten sväng in till stan för att fira en väns mod att starta eget.

Jag är omgiven av så många starka och underbara kvinnor. Riktiga krigare som inspirerar mig varje dag. Dom är drivna, modiga, kloka och med hjärtan av guld. Mina vänner ❤️ Du som följer mig vet vilka mina vänner är. Mina riktiga vänner. Det finns några som mitt hjärta klappar extra hårt för.

Några har funnits i mitt liv i en Herrans massa år och några har jag funnit som vuxen.

En av dom är Marlene!

Blir man bjuden på fest eller en enkel middag av henne så är det alltid premium, toppklass, outstanding… helt enkelt grymt bäst.

Så det passar ju helt perfekt att hon startar eget eventbolag där hon syr ihop och skapar det bästa tillsammans med dig om du ska gifta dig, ha fest eller litet mingel. Hon fixar allt.

Så igår firade vänner och familj henne och hennes nystartade bolag.

ZABRERA.se

Så enkelt och snyggt upplagt på brunt papp. Skulle aldrig komma på det själv. På mandelpotatischipsen ligger en teryiakimarinerad ryggbiff (marinerad i ett dygn) med wasabimajonäs och sesamfrön. Så vansinnigt god munsbit!

Allt var himmelskt gott.

Löjromspizza med botten på ost, löjrom, créme fraische, rödlök och dill.

Ceviche på räkor, mango, avokado, koriander och lime som serverades i ett hjärtsalladsblad med krossade rostade nötter.

Kladdkaka med flingsalt, grädde, hallon och pistagenötter som Marre sedan ringlade kolasås över. Mmmmmm!

Skål för dig Marre!

En sabreringssabel med graveringen Zabrera fick hon av sin mamma.

Så går du i tankarna om giftermål, fest eller bara nåt litet partaj så boka Marlene ”Marre” festfixare. Du kommer aldrig ångra dig.

HÄR! är hennes hemsida och hon finns även på Instagram @zabrera.se.

Har man samma fotosida så står man på rad 🙂

Marres snygga klänning kommer från Zara. Frågade så fort jag såg den och kan tänka mig att du också kommer undra. Min galet snygga teddyjacka har jag köpt hos Plainvanilla.se.

Jag har bara hasat runt i mjukiskläder hela veckan så det var allt lite härligt att dra på sig ”riktiga” kläder och mascara på fransarna.

När jag kom svidade jag om igen, lade mig tillrätta i sängen med julmust och mandlar och kollade klart på säsong 3 av Outlander. Typ hela natten var jag vaken. Nu längtar jag till måndag och ett nytt avsnitt. Som min fina vän Tessan skrev till mig häromdagen… Jag drömmer om rödhåriga män i kjol! Jag med 🙂

Ha nu en underbar dag och var rädd om dig.

Kanske ska du ta och hylla en vän eller kvinna som du uppskattar. Dra ett sms eller ring och berätta att hon är grym. Gör någon extra glad idag. Vi alla behöver höra goda ord ibland.

All Kärlek ❤️❤️


19 kommentarer19 kommentarer om “Festfixare av rang”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till henne att hon vågade starta eget 🙂 Såg att din mamma va här ute hos mina grannar igår (kanal 10) roligt att hon åker runt så 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej!

  Såg att du drack Apotekarnes julmust igår, du valde helt rätt märke Jag jobbar på bryggeriet som tillverkar den, Carlsberg. Bryggeriet ligger i Falkenberg där jag både jobbar och bor.
  För tillfälligtvis är jag tjänstledig för att studera till arbetsmiljöingenjör En utav mina drömmar i livet ❤ Trevlig helg!
  Mvh Camilla

  Svara
 • Hej Hannah vilken mat heerjisses ♥ Ser ju underbart ut, ska verkligen lägga det namnet på minnet för, snart fyller man ju jämt 😉
  Och så snyggt som säger på gråpapper liksom*tummen upp*

  Men fråga golvet i hallen ’r det parkett eller klinkers?
  Vi är ute efter ett grått golv till sovrummet ,men hittar inte det jag söker / vill ha!
  Så berätta gärna 😉 😉 ♥
  TREVLIG HELG 😉

  Svara
 • Hej Hannah
  Barnhemmet ni startat och driver har ni typ någon hemsida eller blogg därifrån
  Skulle vara roligt att fördjupa sig i detta och se om
  man på något sätt kunde hjälpa till
  Fantastiskt av er att tänka och ordna något för de
  som inte har det lätt i livet
  Bor själv vid Bjäre Halvön och hoppas att tanken
  med hotell Kattegatt går att genomföra tyvärr blir
  ju samhället inte precis lättare att vara en del av
  Hemska tanke!

  Svara
 • Vart kommer dina byxor ifrån? Så snygga!

  Svara
 • Som är från FRAME

  Svara
 • Vilken tur att fotsulorna inte börjar brinna. . .Hahaha. Härlig humor! Trevlig helg.

  Svara
 • Puss på dig fina Melinda

  Svara
 • Hej!
  Undrar var du hittar säsong tre? Vill också se!

  Svara
 • På Viaplay.

  Svara
 • Helt otroligt… du och dina vänner ser alltid precis likadana ut.. .Antar att det är så det blir tillslut… Måtte jag aldrig hamna där!

  Svara
 • Det tror jag inte för du och jag hänger ju inte 🙂

  Svara
 • Svara
 • Ska man ändra på sig för att vara olika? De kanske är likasinnade!

  Svara
 • Ha en mysig helg puss o kram på dig fining❤️

  Svara
 • Åh, vilken underbar teddyjacka, blev kärlek vid första ögonkastet! Det är inte ofta jag faller pladask för ett plagg jag ser, men den underbara jacka bara…finner inte ord! Och så var den förstås slut i större storlekar, bara små storlekar kvar, gråter en skvätt. Jag fryser jämt, speciellt nu när första snön kommit hit till norra Västerbotten, ååh så fin och varm och härlig jackan skulle ha varit på mig! Snyft…

  Har inte varit inne på din fina blogg på länge, bästa Hannah, livet har kommit emellan. Ser och läser ikapp att mycket hänt i ditt och ert liv sedan sist. Jo, jag har sporadiskt kikat in någon gång! Men är så glad över att jag har så många sidor att läsa, många vackra bilder att njuta av. Du skriver så fint, så levande, så nära. Så ledsamt att det ska finnas trasiga, elaka människor som bara vill förstöra och göra andra illa, har svårt att förstå det. Livet är alldeles för kort för det, godhet, vänlighet, omtanke och kärlek vinner alltid, inget kan knäcka det.
  Tycker du svarar väldigt klokt och bra, nu har jag inte läst de negativa och otrevliga kommentarerna, men förstår att det gör ont att läsa, trots att största delen av dina läsare är goda, rara människor.

  Önskar dig en underbar helg, hade jag haft närmare till kyrkan skulle jag självklart besökt Faddergalan! Har varit mycket i vår fina kyrkan, älskar den frid och ro jag känner där. Är uppvuxen i ett kristet kärleksfullt hem, så glad och tacksam över det. Saknar mina älskade, fina föräldrar så mycket, många år sedan de gick bort, men saknaden är lika stor.

  Kram och de allra bästa hälsningar!

  Svara
 • Hej fina Hannah jag blev helt kär i din jacka den är ju helt underbar men jag hittar den inte på hemsidan så tänkte fråga dig om du köpte den för länge sen eller nyligen? Hoppas du får en trevlig helg. Kram fina du

  Svara
 • Hoppas faddergalan inbringar pengar så barn i sämre länder kan få möjlighet till ett bättre liv! Eloge till din mor som jobbar med detta och er systrar!
  Kram och trevlig helg!

  Svara
 • Varifrån kommer dina snygga byxor?

  Svara