Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:17 | oktober 29, 2017

Gör skillnad

God morgon vacker. Har du en fin helg?

Jag vaknade med ett ryck och trodde jag försovit mig men kom på att det slog över till vintertid inatt. Så jag ligger i sängen och drar mig en stund till och skriver till dig 🙂

Stig ligger och snarkar bredvid mig. Han är verkligen min hund… älskar att sova. Han är så snäll och lugn. Kan knappt fatta att en valp kan vara så. Han biter inte sönder saker (myser dock med luddet i mina UGGS), lyssnar och är som en gammal gubbe på nåt vis.

Rufsig och tussig. Ser mer ut som en korsning mellan en byracka och skabb än pudel och mops 🙂 älskar just det med honom.

Han var med mig igår till Faddergalan i kyrkan.

Sprang runt i korridorerna och lekte men sen satt han på mammas kontor och gnagde på ett ben när vi samlade in pengar till de behövde barnen i Nepal och Indien.

Det är så rogivande och skönt för kropp och själ att vara på Arken… och träffa mamma och Gunnar så klart.

Mamma och jag hade på oss våra indiska kläder.

Mamma är det starkaste mest godhjärtade kvinna i helaste världen. I över 40 år har hon vigt sitt liv till att hjälpa andra människor. Psykiskt svaga, sjuka, ensamma och behövande.

Hennes vision är att vara med och bygga och starta 100 barnhem, skolor, kliniker och center för de fattiga barnen i världen. Hon reser runt i världen hela tiden, samlar in pengar, skriver böcker, predikar, ja allt för att hon ska ge andra ett bättre liv.

Och pga av allt hon gör så är hon på god väg att nå målet med 100 hem i allt från Sydamerika, Indien, Filippinerna, Afrika, Ryssland… ja överallt… för hon har redan startat 60 hem/kliniker/center/skol- och förskolor.

Jag har följt med på resor till dessa länder sedan jag var 7 år.

Tack mamma för allt du gör! Älskar dig över allt annat! ❤️

< img src=”https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2017/10/img_3137-1.jpg” height=”4032″ class=”wp-image-95009″ width=”3024″><<<<
ade Gunnar.

Kvällen var fin. Full av kärlek, musik och hälsningar och filmer från barnen i bla Nepal och Indien.

Nu håller jag på att planera för vår resa till flickhemmet i Indien. I mars nästa år är det dags. I ca 5 dagar ska vi vara där och göra skillnad. Hoppas du vill/kan följa med. Mer info kommer!

Vill du göra skillnad från Sverige så går det lika bra 🙂

Swisha din gåva eller kom och shoppa i Arkens Second Hand. ALLA pengar går oavkortat till barnen. Du kan t.o.m bestämma att du vill skänka till något specifikt. Ibland kan det kännas skönt att veta att just det jag skänkte gick till sängar eller vaccination. Kika in HÄR! och läs mer.

Gillar så att gå runt Second Hand-shoppen. Fyndar alltid massor och det känns bra när jag vet att allt går till behövde.

För barnen i världen.

Väääldigt mycket där kände jag igen från min garderob och barnens rum och mer lär det bli nu när vi flyttar 🙂

Jag har en låsning på söta små kaffeserviser och hittade dessa för 50kr! Peter kommer bli galen på mig. Nu när vi ska tömma och rensa så kommer jag bara hem med mer grejer.

Finns så mycket.

Skor, smycken, leksaker, väskor och inredning.

Du måste göra ett besök! All info står ovan.

Under kvällen så kunde man köpa lotter och vinna presentkort, massage, mat och mycket annat. Blev så glad att se min gamla Salong OAS som en av sponsorerna. Blev varm i hjärtat när jag tänkte på hur och när jag startade salongen.

Tack till alla företag som var med och bidrog. Ni är bäst.

Nej, nu måste jag väcka Stig, ta en promenad med honom och göra mig klar för brunch i stan.

All Kärlek ❤️


10 kommentarer10 kommentarer om “Gör skillnad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket jobb! Hälsa fina mamman <3

  Svara
 • Så fint att ni gör så mycket gott för de som inte har det lika bra som vi!!

  Svara
 • Älskar secondhand, så mycket roligare att tex köpa en tavla som man minns fr barndomen än typ ”IKEAtavlansomfinnsiallahem”. Vet inte hur jag kan ha missat denna secondhand, trots att jag skänkt saker dit verkar jag inte ha fattat att jag kan handla där också…ibland tar visst hjärncellerna semester. Ska åka dit och förhoppningsvis fynda lite smycken man kan omarbeta:) Tack för tipset!☮️

  Svara
 • Hej har nu Swishat: Till lyft ett barn ut ur mörkret. Känns bra att kunna hjälpa lite. Ha en fin dag ni med all den hjälp ni ger! Hälsa Ruffsig och tuffsig ;))))

  Svara
 • Tack för din gåva och stora hjärta ❤️

  Svara
 • Hälsa till din mamma, att hon är en underbar kvinna som jag ser upp till:) Kram Maria e

  Svara
 • Det ska jag göra 🙂 Kram

  Svara
 • 🙂

  Svara
 • Vad synd att man inte bor närmare och kunde shoppa, föll för en väska på bilden 😛

  Svara
 • Vad synd att man inte bor närmare så man kunde shoppa, föll för en väska på ena bilden 😛

  Svara