Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | november 1, 2017

Pirrig

God morgon min vän. Allt väl?

Jag ska strax åka och hämta Peter och flickorna på Arlanda. Är alldeles pirrig!

Har spökat ut huset med spindelnät, pumpor och läskigheter. Tjejerna tycker det är så kul och spännande med Halloween men dom missade ju att gå Bus eller godis igår… så nu väntar ett spökhus och grannarna får väl stå ut med att det knackas på deras dörrar ikväll av Vida och Liv 🙂

Välkomna hem tokungar ❤️

Igår var himlen så magiskt vacker. Satt länge och bara tittade, tänkte och grät.

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Pirrig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen hem till flickorna och hoppas att ni får en mysig lite försenad halloween 😉
  Och vackra (Isak)himlen. <3

  Svara
 • Ååå va härligt att få hem resten av familjen. Ibland är det skönt att få vara själv men det räcker ju ett par minuter innan man saknar ihjäl sig igen haha. Ha det så bra och kramas mycket
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Vilken vacker himmel! Åh vad spännande för tjejerna när de kmr hem! Tack för att du finns Hanna, stor inspiration för mig! Sån förebild e du:)

  Svara
 • Härligt att du får hem dina tjejer och Peter igen Isaks himmel är verkligen magisk ❤️
  Jag tycker så mycket om din blogg. Du verkar vara en sån genomgo och härlig människa ❤️
  Kramar Camilla

  Svara
 • Så fort jag ser att himlen är rosa så tänker jag på dig, Magdalena och att ni tänker på Isak. Senast i söndags så var himlen så vacker hos oss. Då tittade min syrra på den och undrade om jag tänker på ngt speciellt, och då blev mitt svar att jag tänker på er. Tror vi är väldigt många som har er tre i tankarna så fort himlen är rosa och vacker!

  Svara
 • Många går Busellergodis på fredag. Det låter mer passande än ikväll 🙂

  Svara