Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | november 1, 2017

Vinn hudvård!

I samarbete med Yves Rocher

Hej vacker. Hoppas du mår bra.

Här är ordningen återställd, hela familjen är samlad och den senaste veckans tysta hus har fått tillbaka den höga ljudnivån igen 🙂

Jag får ofta många frågor om min hud. Hur jag sköter den och får ett fint glow.

Mitt svar är alltid… bra hudvård och alltid vara noggrann med rengöring. Använda ansiktsmask samt boosta med fukt. Massor av fukt.

Huden påverkas mycket av väder, vind samt av alla föroreningar i luften som kan påverka hudens åldrande. Men sköter vi om den så mår den mycket bättre vilket också syns.

Jag har fått en ny favorit hos Yves Rocher. Deras nylanserade Elixir Jeunesse. Serien Elixir Jeunesse skyddar huden och motverkar ålderstecken. Serien passar bäst för dig som är 28 år och äldre.

Elixir Jeunesse, dag- och nattcréme.

Jag gillar hela serien med ansiktsvatten, detoxmask, serum samt ögoncréme.

Ger en matt känsla och skyddar huden och motverkar det vi inte gillar 🙂

Nu har du chansen att få bli testpilot för Yves Rocher Elixir Jeunesse dag- och nattcréme.

Jag kommer välja ut 20 stycken som kommer få testa dag- och nattcrémen.

Vad säger du om det?!

HÄR! kan du läsa mer och Elixir Jeunesse och kanske få tips till svaret på frågan nedan.

Det jag önskar från dig om du vill bli en testpilot är rätta svaret på frågan. Lämna ditt svar i kommentarsfältet samt en kort motivering varför just du ska bli det.

”Vilken dubbelverkande effekt har Elixir Jeunesse på din hud”

Vinnarna dras 7/11 och presenteras 8/11.

Lycka Till! ❤️


261 kommentarer261 kommentarer om “Vinn hudvård!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mitt svar är: Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag vill bli testpilot för att jag är en annars pigg 34-årig mamma som börjar känna mig trött och grå 🙂 Och hoppas att denna serie kan få mig och min hy att kännas yngre 🙂

  Svara
 • Hej, svaret på frågan är:
  Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag är 42 år och inser att jag måste börja nu…har försummat detta i många år pga ekonomi, samt att jag inte vet vad jag ska använda. Vad är rätt, vad är fel, vilken är bäst, alla dessa olika krämer, vilken ordning, vilket märke är bäst, funkar det verkligen…? O.s.v.

  Vill inte få fler rynkor nu, och känner att jag måste verkligen ta tag i detta. Om detta blir rätt, har Yves en självklar kund framöver 🙂 Då behöver man ju inte tvivla på vilket märke man ska ha.

  Tack för en underbar blogg. Kram

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden från orenheter.
  Jag vill gärna bli testpilot då jag har haft svårt att hitta bra krämer till mitt ansikte, hittar ingen som jag är riktigt nöjd med, och vore väldigt kul att testa dessa och se om det är något jag fastnar för

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar!
  Jag hoppas på min tur då jag efter att ha fått dottern diagnostiserad med adhd och har en son som är under utredning, känner mig sliten och skulle behöva ge huden kärlek. Är 36 år gammal.

  Svara
 • Crèmen reparerar och skyddar huden mot föroreningar = dubbelverkande effekt. Kära Hannah, här sitter jag i pyjamas (precis som hela dagen) på soffan, dygnförkyld med rinnande näsa, ögon, ja, till o med hals..dessutom kliar hela jag, och allt detta tyder på att vintern kommer med stormsteg. Det skulle vara underbart uppingande att prova YR- hudvård, att få ”glowa till” lite. Hoppas! Önskar en fin kväll, nu med hela familjen dessutom, kärlek! //Melinda

  Svara
 • Hej!

  Svaret är : Det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Är nybliven 50-åring men känner mig betydligt yngre, vore ju då toppen om min hud inte åldrades så fort utan blir mer i harmoni med hur gammal jag känner mig.

  Kram Annica

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar o skyddar din hud mot föroreningar!

  Grå o trött 46-årig hud skulle behöva piggas upp o få lyster o skydd☺️

  Svara
 • Svar: Reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Nu när vintern börjar komma behöver jag skämma bort min hud extra mycket.
  Jag älskar Yves Rochers produkter deras solprodukter är en självklar het på sommaren och utlandsresan.
  Skulle vara roligt och spännande att få prova deras ansikts proddukter också ✊

  Tack för en bra och peppande blogg

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag skulle gärna prova dessa produkter då jag kämpar med vikten och hittills gått ner 10 kg på 2 månader. Många fördelar med det men känner att huden inte riktigt hänger med och att jag ser äldre ut i ansiktet än tidigare.
  Skulle verkligen uppskatta att testa!
  Med vänlig hälsning, Erika

  Svara
 • Svar: Elixir skyddar och reparerar huden mot föroreningar.

  Jag är snart 50år (vad hände!!) och tycker det är en djungel med all skönhet och rutiner kring det och att alla säger olika, vem ska man tro på. Har testat runt lite både billigt och dyrt men inte hittat ngn favorit ännu. Men detta låter ju som det skulle kunna bli en. Jag håller tummar och tår att jag får vara en av dina test personer. Önskar dig en fortsatt skön vecka och tack för en alltid lika härlig och ärlig blogg.
  Ulrika

  Svara
 • Svaret är att krämen både reparerar skadad hud och skyddar den från föroreningar!
  Vill väldigt gärna vara testpilot av denna hudvårdsserie då jag ännu inte (efter 42! år) hittat en bra serie som hjälper till att få en finare hy. Har så länge jag kan minnas haft problemhy och det är få saker som jag önskar mer just nu än att försöka komma tillrätta med den. Tacksam om jag får vara med och prova!

  Svara
 • Mitt svar är: Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är 35 år och full med stress. Jag hittar ingen kräm som håller min ackne borta utan det blir snarare värre. Så jag blir gärna testpilot och håller tummarna för att krämen är ett mirakel.

  Svara
 • Svar: Elixir Jeunesse reparerar o skyddar din hud mot föroreningar!

  För att jag behöver sluta blunda får ålderstecken och inse att jag från i år är närmare 50 än 25

  Svara
 • Elixir jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Vill så gärna prova något nytt kör mina gamla vanliga produkter.spännande med förnyelse

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar o skyddar din hud mot föroreningar!

  Jag har bytt levnadsstil och tappat mycket vikt. Min hud blir lätt torr och tråkig. Kan jag undvika några rynkor(dock inte skrattrynkorna) så är det ju kanon

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.tycker jag skulle behöva lite hjälp mot mina bekymmersrynkor då jag just nu har mycket att fundera på.hälsningar från finland

  Svara
 • Hej
  Huden detoxifiers mot föroreningar och reducerar rynkor. Skulle bli superglad om jag vann. Bor uppe i norr (Luleå) där kylan kommit och därav blir huden torr och tråkig.

  Kram Lotta

  Svara
 • Elixir Jeunesse, reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är 30 år och väntar mitt första barn( BF 19 nov) och känner att min hy behöver extra mycket kärlek och boost nu, speciellt under hösten och Vintern.
  Med en bra dag och natt creme skulle få mig att må bra och känna mig pigg när jag ser sig i spegeln tex efter en tuff natt/ eller första tid… som kommer bli en fantastiskt tid även ❤️

  Svara
 • Den skyddar och reparerar din hud mot föroreningar
  Jag önskar att få bli en testpilot så här i det mörka November. Min hud skulle behöva en uppfreschning och något nytt efter min senaste graviditet

  Svara
 • Rätt svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag vill vinna åt min kompis som är ensamstående med två småbarn, varav ett har särskilda behov. Lite sömn, fullt upp jämt, mycket stress och oro. Hennes hud behöver hjälp!

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar din hud mot föroreningar

  Jag skriver i syfte att vinna det till min mamma som sommaren 2016 förlorade sin son, min bror 31 år gammal.
  Jag kan inte bota hennes sorg men jag kan ge henne lite glädje på vägen

  Svara
 • Mitt svar är att Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag fick mitt första barn för 7 månader sedan och hur underbart det än är så har mitt eget välmående per automatik nedprioriterats, särskilt hudvårdsrutinerna. Huden har förändrats dramatisk av bla. amningen och jag är nu i desperat behov av en boost för huden!

  Svara
 • Den både reparerar och skyddar huden mot föroreningar!
  Jag vill gärna bli testpilot efter att nu som tvåbarnsmamma och nyskild ska fylla 35 och vill unna mig all lyx i världen!!

  Svara
 • Elexir jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Har i åratal haft problem med huden i ansiktet på grund av hudsjukdomen rosacea och det skulle verkligen vara värt att få prova denna kräm då den förhoppningsvis kan göra min hud bättre och mindre torr.

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar o skyddar din hud mot föroreningar!
  Jag önskar bli testpilot då jag arbetar större av dagen ute med min barngrupp och då vi bor i skärgården har vi ”mycket” väder härute vilket är tufft mot huden och inte blir det bättre att vi skrattar så mycket att jag får skrattrynkor haha. Så då vore det en ära att få ge min hud det bästa!

  Svara
 • Svar: elixir jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag skulle jättegärna bli testpilot då jag har provat många olika hudkrämer men forfarande inte hittat någon som passar min problemhy (acne) jag är sjukskriven och det skulle lyfta och glädja mig något oerhört om jag vann ☺️

  Kramar!

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar,

  Hade vart underbart att få testa dessa produkter då jag älskar deras olika produkter,
  Skulle verkligen behöva en boost till min torra hud

  Svara
 • De reparerar och skyddar vår hud mot föroreningar.

  Som en små barns mamma som är sjukskriven för utmattning och depression skulle jag behöva boosta min torra och ledsna hud.

  Svara
 • Svar: Reparerar och skyddar mot föroreningar.
  Känner mig som 25, men är 39… och det syns på hyn att jag börjar bli äldre. Gillar det, men hyn behöver mer än vad jag tidigare gett den. Jag jobbar på förskola och är ute i regn, sol, vind och snö. Det sliter. Vill gärna bli testpilot och få chans att skämma bort mig lite.

  Svara
 • Svar: Det reparerar och skuddar huden mot föroreningar.

  Fyllde nyss härliga 40 år!
  Testa dessa hoppas jag att jag får.
  Huden behöver Lagas med YVes rocher såklart, Testpilot = jag det vore underbart!

  [email protected]

  Svara
 • Elexir Jeunesse skyddar och reparerar huden mot föroreningar!

  Skulle vara toppen att vinna som den trötta fyrbarns mamma jag är! Och så skulle årets mörkaste månad bli sååå mycket roligare!!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag som är 28+ tycker att detta är något just för mig! jag behöver testa något nytt och innovativt, alltid varit intresserad av Yves Rocher men aldrig unnat mig!

  Hoppas man blir en av dessa 20 utvalda!

  Svara
 • ”Den reparerar och skyddar huden mor föroreningar.” Som nybliven och trött (men lycklig ) tre-barnsmamma skulle detta vara en underbar boost att få testa. Håller tummarna hårt .

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag fick barn för 9 månader sedan och har bortprioriterat allt till mig själv. Nu känner jag att det är dags att ändra på det och då jag inte ens äger någon ansiktskräm skulle det här göra under med min trötta, torra hud.

  Svara
 • Den reparerar OCH skyddar mot föroreningar

  Why me?
  Leva bredvid någon med cancer är förstås stressande i sig, det märks inte minst på våra tre H; hår, humör och hud Hur man mår på insidan är ett dagligt arbete men det är även jobbet på utsidan. Jätteglad om jag får hjälp med det❤️ Kram

  Svara
 • Elexir Jeunesse skyddar och reparerar huden mot föroreningar!

  Åh så himla gärna jag vill vinna! Jag skulle vilja detta till min allra bästa vän som verkligen behöver lite uppskattning nu då hon går igenom en ruggigt tuff period i livet.

  Kram från Mio

  Svara
 • Den skyddar mot föroreningar samt reparerar huden.
  Klart man vill vinna, och jag vill vinna för min hud skriker efter fukt fukt och åter fukt då arbetet är framför datorn dagarna långa.

  Svara
 • Svar: Den både skyddar och reparerar huden mot föroreningar !
  Jag önskar så att vinna och få möjlighet att prova något nytt! Jag är 45 år och mamma till fyra barn. Min hud har alltid varit känslig och blir lätt torr. Jag var allergisk upp i vuxen ålder så min hud har varit utsatt för starka salvor och kortison. I dagsläget använder jag bara mandelolja för jag har inte hittat något som känns bra och fungerar i längden.

  Svara
 • Elexir Jeunesse skyddar och reparerar huden mot föroreningar.
  Önskar vinna för jag behöver verkligen få min hud att må bättre. Känner mig som en disktrasa just nu. Och det är ju inte så kul.
  Håller tummarna!
  Kram på dig Hannah, tack för en mysig inspirerande och rolig blogg.

  Svara
 • Den är bra för Elixir Jeunesse reparerar och skyddar din hud mot föroreningar.

  Vi har i nästan två månaders tid packat, rensat och kört skräp till återvinningen inför en flytt. Vi ska slå ihop två fulla lägenheter med möbler till en. Har glömt bort mig själv lite under tiden. Iaf säger mitt ansikte det. Skulle nog behöva lite hjälp på traven!

  Svara
 • Aphloia assimileras-extraktet ❤️

  Svara
 • Hej!
  Åh detta hade jag gärna velat testa! Är mammaledig med allt vad det innebär. Använder väldigt lite smink nu när jag går hemma, då vore det ett perfekt tillfälle att ge huden extra omsorg och kanske tom minska trötthetstecken med all sömnbrist 😉
  Svaret på frågan är reparera och skyddar huden mot föroreningar.
  Varma hälsningar Johanna

  Svara
 • Krämen reparerar huden och skyddar huden mot föroreningar

  Svara
 • Svar: Reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Motivering:
  Hoppas nu på en gnutta tur
  Behöver så denna ansiktskur
  Glad men sliten mamma till ett par små
  Helt klart kommer en vinst bättre få mig att se ut och må

  Tack för en superbra blogg!

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar mot föroreningar.

  Jag skulle hemskt gärna vilja bli testpilot. Är sjukskriven efter en bilolycka för 2 år sedan och ekonomin tillåter mig tyvärr inte att unna mig något sådant lyxigt till mig själv. Håller på med rehabilitering och detta skulle verkligen pigga upp mitt trötta ansikte och min inre själ. En boost som skulle betyda otroligt mycket för mig.

  Svara
 • reparerar och skyddar mot föroreningar.

  Vet inte vem du är Hanna men min ”lott” om att bli utvald ger jag till dig.
  Jag önskar du får lite fin kräm att unna dig i rehabiliteringskämpandet.

  Kram Sandra

  Svara
 • Krämen skyddar huden och motverkar ålderstecken.

  Jag hade gärna vunnit krämerna då jag har JÄTTESVÅRT att hitta krämer som passar just mig. Hade varit fantastiskt om detta är mitt i prick även för mig. Jag hoppas & håller mina tummar!

  Tack för en fantastisk fin blogg!

  Svara
 • Den ”reparera och skyddar huden mot föroreningar”

  Jag skulle verkligen vilja testa – jag håller på att leta efter nya hudvårdsprodukter eftersom min hud har ändrats det senaste året fr torr till blandhy

  Svara
 • Den reparerar och skyddar mot föroreningar. Snart 37-årig kvinna som lever ett hektiskt underbart liv. Dock börjar det snabba tempot i vardagen visa sina spår framförallt i hud och hår. Vore en investering att få pröva dessa produkter, då jag hört mycket bra recensioner, men framför allt få skämma bort och glädja min hud:)

  Svara
 • Ansiktskrämen reparerar och skyddar även mot föroreningar:) jag har inte tagit hand om min hud det sista men skulle jag få äran att testa dessa så skulle jag säkert ta mig i kragen och därmed förhoppningsvis få ett gott resultat 🙂
  Ha en fin kväll ! / erica

  Svara
 • det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.

  *Tester in vitro

  Svara
 • Ohh glömde min motivering…
  – för att min 40 åriga hud verkligen skulle uppskatta lite reparering & skydd

  Svara
 • Det reparerar och skyddar huden mot föroreningar!

  Som ensamstående mamma i hus med allt som hör till där så blir det alltför sällan som jag unnar mig själv sån här lyx!
  Ansiktet skulle verkligen behöva en hel del kärlek och blir det kärlek på burk så är det bättre än ingen alls;)

  Älskar din blogg, blir så glad av att läsa den.

  Kram AnnaCarin

  Svara
 • Det här låter som något för Mig! Krämen reprerar huden och skyddar den mot föroreningar. Jag är 31 År och Två- och småbarnsmamma. Stress, Sömnlösa Nätter och för mkt solande som yngre har satt sina spår. Jag letar efter en kräm som reparerar och skyddar. Jag har testat Yves Rocher tidigare men aldrig ansiktskrämerna och tror verkligen att det här skulle vara något för Mig Håller Tummarna

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Precis vad jag behöver nu mot kallare tider och boendes i en storstad .. brr. Har ofta svårt att hitta krämer för min hy då jag ofta blir mkt torr på höst/vintern.

  Håller tummarna för att testa denna nya serie.

  Ha en fin dag<3

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar mot föroreningar.

  Detta hade jag behövt, en trött 2 barnsmamma med lite sömn och problemhy

  Svara
 • Den dubbelverkande effekten är: Reparerar och skyddar huden mot föroreningar✨

  Min motivation är att jag som studerande sleten småbarnsförälder hade behövt piffa till min höst-trötta hud och ge den en extra boozt nu inför vintern❄️

  Svara
 • Produkterna reparerar och skyddar huden mot föroreninga.

  Jag är 29 år, trebarnsmamma, tvättar ansiktet med tvål och vatten, insåg förra veckan att jag börjar få små minirynkor samt hittade TVÅ gråa hår .
  Det är på tiden att jag tar mig i kragen känner jag. Därför hade dessa produkter passat mig och min stressiga vardag!

  Svara
 • Svaret på frågan är att den reparerar och den skyddar huden mot föroreningar. (Låter lysande tycker jag!)

  Motivering alltså… Jag försöker boosta hela kroppen inför vårt bröllop som vi håller på att planera. Ofta finns det inte tid att göra allt man vill unna sig själv, men finns det något bättre tillfälle att fokusera lite extra på sig själv, än när man ska stå brud?
  En stressig vardag och en fin hy har aldrig gått hand i hand för mig tyvärr.
  Hoppas hoppas!

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag vill bli testpilot då jag älskar att prova nya hudvårdsprodukter. Är en trött och sliten småbarnsmamma som njuter av en stund för mig själv i badrummet med härliga produkter.

  Svara
 • Den nya serien både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag gillar Yves Rochers produkter och framförallt hudvårdsserier. Jag skulle gärna testa denna för att se om den är lika bra, eller till och med bättre, än den jag använder idag.

  Svara
 • Svar: Den reparerar OCH skyddarhuden från föroreningar.

  Jag har aldrig unnat mig bra hudvård tidigare, alltid tvättat med tvål och vatten….oooops. Men i takt med stigande ålder så har jag kännt ett större behov av att vara mer noga med hur huden ska vårdas. Vore fantastiskt lyxigt att få möjlughet att testa dessa produkter och se vilka underverk de gör med en tvåbarnsmammas hud;)
  Ha det gott!

  Svara
 • Krämen reparer och skyddar huden mot föroreningar.

  Haha oj det här kom så lägligt. Frågade min 5 åriga dotter tidigare idag om jag var smutsig i ansiktet, kändes som mascaran runnit i regnet. Nej du är inte smutsig mamma men du har två streck i pannan som inte försvinner….jo jag tackar jag;):)
  Så det här hade jag behövt prova:)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Svaret är att den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag älskar hudvård och söker alltid efter den optimala ovh bästa krämen. Jag får aldrig nog utan testar alltid nytt och älskar att få tips och råd. Dina tips och råd brukar jag alltid följa

  Svara
 • Den reparerar och skyddar mot föreoreningar

  Jag är nybliven 3-barnsmamma och har testat allt från dyra lancome krämer till ”icabasic” krämer men hittar inget som egentligen passar eller känns rätt. Kanske dessa från Yves rocher

  Svara
 • Hej!
  Den reparerar och skyddar mot föroreningar.
  Jag har problemhud och har testat det mesta som går att testa, dock inte Yves Rocher. Kanske är detta något för mig? Jag har haft några tuffa år och det börjar synas i ansiktet. Följer din blogg dagligen och om dessa krämer ger mig samma resultat som för dig så vore det fantastiskt!
  Kram Emelie

  Svara
 • Reparerar OCH skyddar huden mot föroreningar. Hur bra liksom?
  Ärligt talat så är jag riktigt kass på att ta hand om fejset. Älskar att sova med mascara och sen bättra på den morgonen efter. Till och med min kille fattar att det inte ör optimalt för huden. Så i denna DJUNGEL kanske Yves Rocher är grejen för mig?

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Inför vintern dessa krämer skulle sitta som en smäck.
  Då huden är full av rynkor och veck.
  Ett plus är ju att de är från Yves Rocher.
  Har alltid varit nöjd, och vill bara ha mer.

  Svara
 • Den skyddar huden och motverkar ålderstecken!
  Jag skulle tycka det var roligt att få prova då jag är intresserad av att hålla huden i bra kondition. Är 50 år och trivs med min ålder men tycker att ansiktsvård roligt och blir viktigare ju äldre man blir! Använder lite olika produkter, just nu en dagkräm från Clinique som jag tycker är bra! Vore roligt att prova ett märke som nån annan använder och tycker är bra!
  Hälsningar Maria

  Svara
 • Hej Hannah!

  Mitt svar är: den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Är sjukskriven sedan 2 år för ryggproblem och livet suger. Skulle vara roligt att förgylla min tråkiga hemma tid med att få vara testpilot på hudvårdsserien Elixir Jeunusse från Yves-Rochers. Behöver få unna mig något då plånboken inte direkt tillåter det när man är sjukskriven. Hoppas på tur!
  /Sussie

  Svara
 • Den dubbelverkande effekten är att den reparerar och skyddar huden mot föroreninga.

  Min motivering är: Jag är en 36 årig småbarnsförälder som studerar på högskolan, jobbar extra och drillar med hemmet och familjen, det är alltså inte direkt något recept som får en att behålla ungdomen särskilt väl 😛 Det här kan vara just det jag behöver för att slippa känna mig som sju svåra år:D

  Svara
 • Reparerar och skyddar huden mot förorereningar. ☀️☀️

  Svara
 • Den dubbelverkande effekten är: Reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag fyller 40år, har nyligt varit sjukskriven pga stress och skulle verkligen behöva en hud som ser fräsch och lysterfylld ut!

  Svara
 • Hej!
  Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Hade varit fantastiskt att få prova en ny hudvårdsserie. Jag är 40 plus och märker att huden förändras. Jag är en av alla som har väldigt torr hud, sitter på kontor hela dagarna. Så jag håller tummarna att få vara med och prova dem nya produkterna.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag vill gärna vinna för jag är helt vilse i denna djungel med ansiktsrengöring, vet inte vart jag ska börja och min hud mår inte bra just nu, Så därför hade jag blivit SÅ lycklig om jag vunnit för det verkar vara så himla bra. Speciellt om man tittar på din hud

  Håller tummarna nu

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag vill prova eftersom jag inte har hittat den perfekta produkten till mitt ansikte än (jag är 37år). Jag har bara hört bra om Yves Rocher

  Svara
 • Den dubbelverkande effekten är: Reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag fyller snart 40år, nyligt varit sjukskriven pga stress och skulle verkligen vilja ha en fräsch och lysterfylld hud!

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Motivering har provat hur många krämer som helst av olika slag men inte hittat en favorit. Men faktiskt inte provat Yves Rocher. Nu blev jag väldigt nyfiken och kikade in på hemsidan vad mycket fina produkter. Det vore ju underbart att få prova din favorit innan jag beställer

  Svara
 • Den dubbelverkande effekten är att den reparerar och skyddar huden mot föroreningar!
  Då jag nu under en längre period haft så mycket finnar och ”pluppar” i ansiktet så är jag riktigt trött på det. Har testat mycket olika hudvårdsserier men som inte gett mig rätt resultat. Det tar på en att inte få känna sig sådär fin, vare sig man har smink eller inte. Att varje dag vakna och tänka hmm, undra hur jag ser ut idag när jag kollar mig i spegeln. Blir också lätt fet på dagen i ansiktet. Därför lät det även bra att det ger en matt känsla. Hade vart kul att få testa denna serie och se om den kan vara de rätta produkterna för mig! Kram Louise

  Svara
 • Svar: reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Mamma till fyra och dessutom fyllda 40. Tiden är knapp till att ta hand om sig själv, och med en djungel av olika ansiktsprodukter som alla utlovar bästa resultat så har jag för länge sedan gett upp och använder minsta sonens Miniderm. Vore kul med produkter som bara blir mina

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag vill gärna prova dessa produkter! Är så dålig på att ta hand om min hud. Framför allt ansiktet. Har känslig hy och då kan jag inte använda vad som helst. Håller tummarna.

  Svara
 • Reparerar o skyddar huden mot föroreningar.
  Min motivering är typ bara: snälla snälla snälla jag vill jag vill jag vill!!! upptäckte Yves Rochers produkter i somras o de gjorde underverk! Nu är de slut o mitt ansikte är lite ledset! Eftersom jag är ensamstående o vintern med sko och vinterklädesinköp, jul närmar sig så kan jag glömma att prioritera mig själv till nästa år men man kan alltid hoppas på att bli en lycklig testpilot! Så återigen: snälla snälla snälla jag vill jag vill jag vill! ❤️

  Svara
 • Den reparerar och skyddar mot föroreningar.

  Trött 3 barnsmor som bor mitt i smeten, just nu påminner jag mer om geten. Bra grejer är precis vad jag behöver, de skulle vara som att hitta en fyrklöver!

  (Smeten= behöver skydd mor föroreningar. Trött= reparera mig tack!)

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Har en liten bebis på 4 månader och det är alldeles underbart! Gravid glowet var ju fantastiskt att ha, huden var en dröm. Men vad händer nu? Glowet försvinner med amningen och huden är så tråkig! Behöver något som ger mig nytt glow

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Igår på halloween lät jag min dotter ansiktsmåla mig, BIG FAIL Idag är mitt ansikte helt förstört! Fick nån slags reaktion, och är därför i väldans stort behov av lite god omvårdnad nu!
  Kram från Sophie

  Svara
 • Reparerar och skyddar mot föroreningar.

  Vore trevligt med några väl beprövade produkter då jag aldrig unnar mig sånt själv.

  Svara
 • Svar: Elixir Jeunesse reparerar huden och skyddar den mot föroreningar.

  Jag är 35år o lever ett hektiskt liv med 3 barn, det är svårt att hitta tid för att leta efter bra hudvårdsprodukter, jag har väldigt torr hy och har svårt att hitta en prisvärd hudserie som verkligen klarar av att återfukta och skydda huden.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Svara
 • det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar

  Skulle va trevligt med en present till mig själv på födelsedagen den 11 nov

  2 barn där den minsta 3,5 åringens minsta intresse är att sova…. hon har gått under namnet ”ryssen” sedan hon föddes. Troligen är hon utsänd som ett test för hur lång tid det tar innan en mamma bryts ner p.g.a för lite sömn. Det bästa sättet av tortyr, att ständigt bli väckt….. detta har satt sina spår på mamman !!!

  Svara
 • Den reparerar huden och skyddar den mot föroreningar.

  Som hösttrött glåmig fyrabarnsmorsa skulle mitt fejs jubla om jag gav den lite Elixir Längtar efter lite glow!
  Kram

  Svara
 • Svar: Den dubbelverkande effekten reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Mitt i prick! Det här är precis vad jag och min hud behöver. Här finns en stressad 3- barnsmamma,som tutar på mot 40 i rasande fart, som aldrig har tid för eller prioriterar sig själv. Har en hud som är torr och känslig, men ändå fet. Arbetar på förskola och är utomhus mycket, det sliter på huden. Jag har inte hittat någon kräm som fungerar. Just nu kör jag med nivea för kroppen. Jag hoppas på chansen att få testa dessa krämer.

  Kram och ha en fin kväll

  Svara
 • Svar:Den reparerar huden och skyddar den mot föroreningar.

  Svara
 • Den dubbelverkande effekten i krämen är att den reparerar och skyddar huden från föroreningar, och vad skulle inte passa bättre åt min torra trötta hud. I flera veckor nu har jag suktat och längtat efter en kräm som gör skillnad, hittar dock ingen som kan bekämpa min torrhet och vill dessutom inte slänga för mycket pengar på produkter jag kanske inte blir nöjd med. Så nu håller jag tummarna att jag får testa denna och att det blir min blivande kräm i framtiden så jag kan lägga pengarna på rätt produkt på en gång
  Tack för absolut bästa bloggen finaste Hannah

  Svara
 • Den reparerar och skyddar!! 45 år, heltidsarbetande 5-barnsmamma behöver känna sig ung och fräsch!!!

  Mvh/ Mia

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag skulle jätte gärna vilja testa dessa produkter!
  Jag är 22 år, och har egentligen aldrig varit så duktig på att sköta min hy.. har för närvarande väldigt dålig hy och har inte hittat rätt produkter. Återfuktande och lyster skulle göra susen för mig!
  Mvh Felice

  Svara
 • Extraktet från aphloia reparerar och skyddar huden mot föroreningar!

  Jag, singelmamma i mina bästa år, jobbar som sjuksköterska och behöver nåt som ger huden mer lyster och får mig att känna mig mindre dyster! Det borde inte vara så svårt att hinna ta hand om sin hud men jobbar man treskift är det ibland hårda bud!
  ❤️

  Svara
 • Den reparerar huden och skyddar den mot yttre föroreningar, vilket är precis vad jag behöver då jag är 35 år fyllda och har nu börjat se att huden inte är densamma som förr….trebarns mamma och heltidsjobb sätter sina spår så skulle vara guld värt att få pröva dessa produkter för att se om dom håller vad dom lovar

  Svara
 • dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.

  Jag har precis börjat kolla på vilka ansiktskrämer jag behöver och vilket märke så det skulle passa perfekt att testa dessa nya krämer som du rekommenderar.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  35 år och har nyss insett att min hy inte längre är 20 år (daah) och har behov av att hitta en kräm som kan ge min hy allt den är värd. Hållar alla tummar och tår för att jag får lyckan att vara testperson.

  Svara
 • Vacklar med massvis av prover och misslyckade kräminköp, för att matcha min numera mogna, stressade och oroade hud – och torra pga väderomslaget i Norrland. Jag behöver verkligen lite hjälp på traven att skapa lite glow. Tänk om jag kunde få turen att vinna

  Svara
 • Reparerar och skyddar. Skulle vara underbar till min trötta hy nu.
  Mvh

  Svara
 • Den har en dubbelverkande effekt – reparerar och skyddar huden mot föroreningar!

  Jag önskar SÅ att jag skulle få vinna och bli Yves testpilot! ✊☺️

  Svara
 • Hej!

  Den reparerar och skyddar huden från föroreningar.

  Efter att blivit nybliven 2 barnsmamma så har min hy förändrats, så mina vanliga hudvårdsrutiner fungerar tyvärr inte längre. Jag hoppas jag får chansen att vara testpilot och att jag hittar nya favoriter till min hy.

  Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Min lekamen skulle vara det absoluta testet för att produkterna garanterat fungerar! På riktigt alltså

  Svara
 • Svar: Den reparerar huden och skyddar mot föroreningar.

  Nyligen fått mitt 4de barn och hyn är lika trött som jag efter för lite sömn och mycket stress. All hjälp behövs till min 40+ hy.

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar!! Lyx!!
  45 i kroppen och 25 i själen, det är som det är: men huden säger mer än tusen ord, jag vill ta hand om den!!

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden från föroreningar!

  Jag behöver verkligen testa något nytt. Hittar liksom inte ”min” hudserie. Kanske kan det vara just denna som livar upp min höst trötta nuna!
  Kram och tack för en grym blogg!!!

  Svara
 • Reparera och Skydda är dess effekt!

  Åren går och sätter sina spår…
  Utsidan kan till viss del avslöja hur du mår.

  Tänk vad spännande om man fick äran att testa detta, håller tummen extra hårt✊.

  Svara
 • Den reparerar huden och skyddar mot föroreningar.
  Håller :en och hoppas på tur. 40 år i år och vill gärna behålla så fin hud det går.
  Tack för härlig blogg!

  Svara
 • Den reparerar huden och skyddar mot föroreningar!
  Jag jobbar som flygvärdinna och min hud utsätts för torr luft ombord när jag jobbar men också för sol och värme för att nästa dag åka hem till Sverige- och kylan! Jag vill hitta en produkt som verkligen fungerar för min hy och allt den utsätt för ✈️☀️❄️

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag är en tjej i mina bästa år
  Vill ha en hy som strålar som få
  Men inte har råd
  Snälla ge mig vad min hy tål!

  Ann-Sofie (37är)

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar!

  Hade älskat att få skämma bort mig själv lite. Med en man som arbetar borta 5 dagar och med 2 små barn under 4 år att ta hand om samtidigt som jag arbetar som lärare så hamnar jag själv sist på prioriteringslistan. Älskar det! Men min hy börjar dock se sliten ut

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Skulle vara jättekul att få en chans att testa om detta är serien för mig. Jag är 40+ med känslig hy som på vintern blir väldigt torr. Tycker det är svårt att hitta rätt produkter, gjort många felköp…
  Håller tummarna nu att jag blir en av testpiloterna

  Tack för en kanonblogg ❤️

  Svara
 • Den reparerar huden och skyddar mot föroreningar. Eftersom min sjukdom reumatism gör så att jag måste ta väldigt mkt mediciner så påverkas min hud mkt utav det. Känner mig äldre i huden än vad jag är och skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag fick bli testpilot.Tack för en fin och varm blogg

  Svara
 • Svar;Den reparerar huden och skyddar mot föroreningar.

  Har testat en del märken både dyra och billiga då min hud är ganska torr och nu när det börjar bli ännu kallare, så går det ju åt bra produkter som hjälper. Är inte rädd för att testa något nytt och lyckas man få lika fin hy som dig vill man ju allt ge det ett försök. Så nu hoppas jag att man blir test person till denna dag- och nattcreme.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot yttre föroreningar.

  Efter flera operationer av malignt melanom med spridning till lymfkörtlar… Ser man inte allt för vacker ut på kroppen. Ser ut som en prickig korv gör jag med då min psoriasis har löpt amok… Men vad tusan gör det, jag blev nu friskförklarad
  Men huden i mitt ansikte kan ingen ta ifrån mig… Jag sköter om den, dagligen. Älskar att smörja in den till kvällen. Ta hamd om mig… Då är det ”min stund”.

  Skulle älska att prova dessa produkter!
  Och tack Hannah… Din och Magdalenas blogg har varit ett ljus i mörkret många gånger under min sjukdomstid.
  Tack!

  Svara
 • Reparerar och skyddar Hydén mot yttre föroreningar.
  Önskar så att jag kan vinna detta och få pröva nya krämer och förhoppningsvis hitta en framtida favorit.

  Svara
 • Reparerar* och skyddar huden mot föroreningar, denna dubbelverkandhar krämen på din hud.

  Stor glädje för migskulle det vara och framförallt min hud att få testa dessa krämer som verkar vara magiska
  Väntar med spänning på vinnarna och säger redan grattis till dem som får chansen att prova!

  Svara
 • Rätt svar är att huden repareras och skyddas mot föroreningar.

  Yves Rochers testpilot – ja jag är på! Min stackars hud som under många år fått utstå tvål och vatten och andra synder förtjänar så mycket bättre! Tänk vad förvånad skinnet kommer bli – fukt! skydd! Vilken effekt det kommer bli!

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Trött sliten 8 barnsmamma som verkligen skulle behöva ta bätte hand om mig själv.

  Svara
 • Den reparera och skyddar huden mot föroreningar!

  Min trötta, slitna och lite tråkiga hy skulle verkligen behöva lite lyster i vardagen.
  Mycket jobb och en halvtrött småbarnsmossa med sömnbrist! Håller tummarna att jag blir testpilot!

  Ljuvlig blogg, TACK! ❤️

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar mot föroreningar .

  Hjälp mig att få känna mig posetiv som 30+ ’are ! Just nu känner jag bara ångest och tycker att tiden går för fort . Inuti är jag ju 10 år yngre . Skulle jättegärna vilja känna mej glad över min ålder och se lika pigg ut som jag egentligen känner mig . En jämn balans efterlyser jag med hjälp av denna dag o nattkräm 🙂

  Svara
 • Svar: den reparerar o skyddar huden mot föroreningar. Jag har börjat arbeta på lasarettet o märker att huden blivit otroligt torr efter en lång dag. Luften i lokalerna måste vara väldigt torr då jag upplever att min hud har blivit annorlunda. Jag skulle verkligen behöva lite extra kärlek till min hud! Jag älskar att ta hand om o vårda sjuka människor, som kommer till vår avdelning o att bli utvald skulle sätta lite guldkant på min vardag! Kram

  Svara
 • Svaret är att krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar!

  Jag har precis börjat studera till vvs-montör och min hud har inte haft högsta prioritet vilket har gjort att min hud är torr och frasig. Hade vart en dröm att få testa dessa riktigt bra krämer för att få insikt i att krämvalet är viktigt

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar så bra. Vore fantastiskt att få testa denna produkt.

  Svara
 • Krämen både reparerar och skyddar huden mot föroreningar*.
  Jag har börjat flinga med en 31-åring, med mina 13 år äldre än honom.
  40+ är ju det nya 20 men jag tror inte jag fixar det utan lite smörj och skydd❤️

  Svara
 • Du får nog flirta med Rochas 125 rätt svar alla har då vunnit och verkligen förtjänar ett pris !! Jag tänker inte svara som dem andra rätt eller fel ” övertyga mig istället varför jag skulle andvända dessa produkter som jag inte har någon bra erfarenhet av !!!!❄️❄️❄️❄️

  Svara
 • Jag är nu 25 år och aldrig behövt använda några ansiktsprodukter men nu efter två barn med sömnlösa nätter, ett tempo som heter duga så känner jag att min hy har påverkats negativt, har även hört att efter 25 år så tappar huden sin elastisitet och givetvis så vill jag kunna påverka det positivt på ett naturligt sätt Jag skulle mer än gärna vilja testa dom här produkterna för att se om dom gör skillnad på min hy☺️☺️

  Svara
 • Svaret är att den både reparerar och skyddar mot föroreningar
  Skulle vara fantastisk att få prova dessa produkter, jobbar natt och har märkt att huden tagit stryk. Skulle så gärna vilja skämma bort min feja!
  Kram på dig❤️
  Therese

  PS skall vara små bokstäver i min mailadress men det gick inte att ändra!

  Svara
 • Svaret på frågan är att krämen reparerar och skyddar din hud mot föroreningar.
  Om 18 dagar har jag gått gravid i nio månader och känner att min hud har förändrats. Därför skulle jag vilja prova om dessa produkter kan hjälpa mig och min hud att komma i balans igen.

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar❣️
  Åååå verkar vara precis det en trött småbarnsmamma behöver, jag vill så gärna vinna lite LYX✨
  Kram

  Svara
 • Skyddar och reparera huden mot föroreningar
  Jag är verkligen kass på att ta hand om min hud och snål för att köpa bra produkter Detta skulle vara bra sett att få testa och se att krämer mm hjälper huden och värt varenda krona, eller…

  Svara
 • Den reparerar huden huden och skyddar mot föroreningar. Skulle vara spännande och vinna denna kräm. Min hud är trött just nu då jag har hamnat i en förändring i livet.

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar !

  Är 35 år och har testat olika produkter för att min hy ska vara ok. Blir lätt glansig men får inte använda något som täpper till porerna för då får jag finnar….testar och testar men har inte hittat DE produkterna ännu. Vet inte hur mycket pengar jag lagt på produkter så därför hade det varit trevligt att ”få” testa en produkt!

  OBS! Blir stora bokstäver i mailen men ska vara små

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag har aldrig i mitt liv prioriterat att ta hand om min hud, utan köpt billiga produkter i livsmedelsaffären. Nu, vid snart 43, kanske det är dags att börja bry mig om mig själv lite.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar mot föroreningar som huden får utstå.

  Är lite glåmig just nu efter en gp operation i somras, får inte riktigt i mig all näring / vitaminer som man ska, och det syns på huden.
  Vill verkligen att huden ska må bra , när kroppen mår bra

  Svara
 • ”Den skyddar OCH reparerar mot föroreningar”

  Varför just JAG ska vinna finns det nog inget svar på, men jag uppnår dock vissa kriterier.
  1) Jag är över 28
  2) Jag är t.om över 38
  3) Jag har rysligt torr hud
  4) Den verkar ju ljuvlig
  5) Jag vistas utomhus VARJE dag oberoende av väder och vind.

  Svara
 • Krämen reparerar o skyddar huden mot föroreningar

  Jag har sedan en tid provat yves rochers produkter och gillar dem verkligen! Detta vore ju ännu ett steg att få ta det längre! Tidigare har jag varit ointresserad av bra produkter…

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag skulle verkligen behöva skämma bort min hud för jag har fått perioal dermatit och är i slutet av min behandling. Jag har inte fått använda något i ansiktet förutom salvan som ska ta bort P.D så jag ser ju lagom rolig ut just nu 🙁 Jag har undvikit att gå ut och handla till och med som jag sett ut i ansiktet….
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • De´´Elexir Jeunesses dubbelverkande effekt: det reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.

  Min hud är trött och grå. jag har aldrig prioriterat mig själv.
  Det vore en riktig lyx att få prova serien.

  Hälsningar
  Susanna Telander

  Svara
 • Hej,

  Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Det skulle vara jättespännande att testa denna produkt. Har precis börjat använda andra produkter från Yves Rocher och är supernöjd. Håller tummarna att jag får vara med:)

  Kram
  Sofia

  Svara
 • Den skyddar huden och motverkar ålderstecken Behöver verkligen en rejäl kick för min trötta och torra vinterhud! ✊✊

  Svara
 • Svar: det reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Vore spännande att prova denna på mig. Är inte så mycket för krämer och annat, men skulle behöva en som är bra. Kram

  Svara
 • SVAR: Den har dubbelverkande effekt: den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Då man hunnit komma över 40-strecket behöver huden mer vård av produkter anpassade för mogen hud. Skulle gärna vilja testa dessa då dessa även skyddar mot föroreningar. Självklart kommer jag blogga om testat och dela med mig till mina läsare så fler får upp ögonen för produkterna!

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  40+ ensamstående mamma tar gärna och blir testpilot för att se om prinsessan i mig äntligen får komma fram och hitta sin prins. <3

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Vinterglåmig torr hud som behöver boost och uppfrächande produkter.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är gärna testpilot och provar hur effekten blir på mig. Har inte riktigt hittat rätt produkter till min redan nu vintertrötta, glanslösa hud.

  Svara
 • Svar: det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Motivering: jag använder mest Decleor och har i ärlighetens namn varit lite skeptisk mot Yves Rocher och tänkt att det att det är ett lite billigare sämre märke, men jag vill gärna bli av med denna fördom och hoppas att ni kan bevisa att jag har fel genom att låta mig testa dessa!

  Svara
 • Hej fina!

  Elixir Jeunesse både reparerar & skyddar huden mot föroreningar!

  Hoppas så att jag får äran att bli testpilot, jag fyller 45 år 14 november & min hud skulle må så bra av dessa produkter 🙂

  Kram Charlotta

  Svara
 • Svaret lyder: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag är gravid med mitt tredje barn, en liten sladdis Vi har saknat små blöjor och sömnlösa nätter så varför inte börja om när de andra barnen börjar bli självgående.. mitt problem nu är att jag har fått såna blemmor i hela ansiktet. Ser ut som en choritzopizza i ansiktet. Det här barnen kommer vilja stanna i magen i flera år och kommer den ut så skrämmer jag väl slag på den.
  Jag skulle verkligen behöva något som reparerar min hud och skyddar den mot föroreningar.

  Svara
 • Åh vilken spännande tävling! Hoppas nu innerligt att få vara en av de lyckliga vinnarna så att jag får chansen att prova detta i mitt ansikte.
  Svaret är att det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Svar: Det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag skulle vilja prova bra hudprodukter, har sällan råd att unna mig. Har 2 st jobb för att få ihop det med min son som går på gymnasie på annan ort och det är dyrt med en extra lägenhet, mkt stress och det syns verkligen på min hud.
  Är 35 år men huden ser ut som en 50 årings.. =/

  Tack fina du för en bra blogg, du inspirerar mig!

  Svara
 • Perfekt creme som reparerar och skyddar. Passar mig dom har ett varierande jobb som förskollärare där vi både är inne i torr luft och ute i kyla.Hoppas få chansen att testa. Mvh Li Hammarström

  Svara
 • Hej Hannah! Svaret är det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag brukar aldrig tävla i sånt här men just nu är jag föräldraledig och jag vet inte om det beror mycket på sömnlösa nätter men min hy har verkligen blivit katastrof,torrt och har även börjat få lite utslag,har provat det mesta från apotek och även krämer mot eksem men inget hjälper och jag har även torr hy i vanliga fall så det blir inte bättre nu med mkt mindre sömn plus vintern gör ju alltid sitt!
  Ha det bäst Kram

  Svara
 • Hej! Den ”reparerar” och ”skyddar” huden mot föroreningar” Hoppas verkligen på vinst för min trötta och stressiga hud

  Svara
 • Svar: det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag fyller 40 nästa år och börjar märka en förändring i huden. Vill gärna prova paketet och få in vanan att ta hand om huden.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar!
  Jag är 30 år och mamma till en 2 åring och en 6 månaders. Jag skulle väldigt gärna vilja testa produkten då jag ofta är yttorr och får små finnar. Huden känns trött och glåmig och de första rynkorna har börjat framträda. Känner mig angelägen om att börja ta hand om min hud, men pågrund av konstant sömnbrist och tidsbrist har jag inte fått tummen ur att ta tag i min hudvårdsrutin och dessutom vet jag inte vad jag ska välja för produkter som passar mig. Ha en fin dag!

  Svara
 • Svaret är det reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Å, jag är 43 år och skulle verkligen behöva det här!
  Har slarvat rätt mycket med huden och detta skulle verkligen kickstarta vanan att ta hand om huden.

  Svara
 • Svar:Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag har aldrig haft något problem med min hy men heller inte tagit hand om den som man borde.
  Nu när man passerat 30 så börjar det ta ut sin rätt och det skulle vara bra för mig att få en ny syn på hudvård och hur pass viktigt det är för att fortstätta ha en fin hy.

  Ha det gott/ Elin

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Jag har i hela mitt 50-åriga liv litat på att min hud sköter sig själv och inte behöver så mycket hjälp, och den har samarbetat och varit snäll mot mig. Nu då jag fyllt 50 vill jag ”tacka” min hud för att den skött sig i alla år och börja avlasta den lite. Vad är väl bättre hjälp för huden än att få Elixir dag och nattkräm. Vi hoppas på möjlighet att testa

  Svara
 • Svaret är att den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Med en fullspäckad och stressig vardag blir det inte mycket tid och energi över till att fokusera på sig själv, och allra minst på min hud.
  Att hitta smidiga och bra lösningar i vardagen för att få både mig och min hud att må bra och känna mig fräsch är något jag måste börja prioritera och värdesätta – jag börjar gärna med den cremen

  Svara
 • Hej
  Svar:Den repererar och skyddar mot föroreningar.
  Jag jobbar natt som kirurgsjuksköterska och nattarbete med ofta brist på kvalitetssömn kräver förutom goda vanor även mycket bra hudvård!!!
  Vore överlycklig om jag vann, hoppas att produkterna motsvarar mina förväntningar
  Kram

  Svara
 • Krämen skyddar huden mot föroreningar och reparerar skadad hud.
  Vore superkul att vinna och få testa om det verkligen fungerar. Jag går mot 50 om några år och jag känner mig lite bekymrad när jag inte riktigt känner igen kvinnan i spegeln längre…
  Hoppas på lite tur! 🙂

  Svara
 • Svar:Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Har faktiskt aldrig i mitt 34 åriga liv använt varken dagkräm eller nattkräm!…alltid känt att det där tar lite hand om sig självt, men visst känner man speciellt såhär på vintern att det är lite strävare i ansiktet och jag hittar vissa linjer här o där som jag inte kan torka bort helt plötsligt haha Nu anländer lillebror vilken dag som helst och det blir en ny spännande vardag med en två-åring och en nyfödd, då kanske det verkligen behövs lite extra återfuktning, omtanke och återhämtning för mammans hud❤️
  Håller tassarna!

  Svara
 • Krämen reparerar skadad hud och skyddar mot föroreningar.
  Efter att jobbat tio år inom industrin så har det slitit hårt på mitt ansikte, skulle bli överlycklig att få testa dessa krämer.

  Svara
 • Svar:Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Jag skulle verkligen vilja vinna detta 😉 jag har aldrig använda krämer, fast jag är 37 år. Hahah. Skulle vara väldigt roligt att vinna detta. Hoppas på tur 🙂 ha en fin dag med familjen. Läser din blogg varje dag. Kram.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Efter att jag fyllde 40 har jag fått mer problem med huden och har provat olika krämer under ett par års tid nu. Allt utlöstes av stress och det blommar upp till och från under året. Jag är inte personen som sminkar mig till vardags utan jag önskar ha en fräsch hud utan smink. Mitt jobb som förskollärare är underbart men jag är ofta påverkad av stress och är ute mycket i olika väder. Vet inte om det är åldern eller andra faktorer som har påverkat min hud? Skulle gärna önska att få prova dessa krämer för att se om det blir bättre =)

  Mvh Marie

  Svara
 • Hej Hannah. Rätt svar är att den skyddar huden mot föroreningar och reparerar.

  I år har jag blivit mamma till en liten underbaring. Med allt vad det innebär, vakna nätter och för lite sömn men så otroligt mycket kärlek.

  Tyvärr glömmer man bort sig själv lite, en dagcreme och en nattcreme från Yves skulle bidra med vardagslyx varje dag.
  Och nu har vintern kommit till Norrland och huden blir trött och torr.

  Håller tummarna att jag får testa!

  Kram!

  Svara
 • Rätt svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Varför jag ska få bli testperson: jag är 30+ och har 3 barn. Kan säga att huden verkligen har förändrats med åren. Jag tycker själv att jag fått mer rödare och flammigare hy. Men kan inte säga att gjort så mycket åt det. Jag är snål mot mig själv och tänker väl att det reder sig, vilket det uppenbarligen inte gör.
  Hade vart så roligt att få testa denna kur och se om det ger effekt. Jag menar, sämre kan det ju inte bli.

  Tack.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Det hade varit kul att få testa detta märke. Min farmor på snart 90 år har länge smörjt huden med detta märke och hon har en så fin hy. Önskar att jag har lika fin hy när jag är 90 år. Önskar även hitta ett märke att fastna hos då jag gång på gång tvingas byta märke då jag sällan är hundra procent nöjd, detta känns dock bra!

  Hälsningar Amanda

  Svara
 • Hej! Rätt svar är att den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är 31 år och har kämpat i många år med att hitta rätt produkter för mitt ansikte. Ofta är det billigare märken som jag testat mig fram igenom, med 2 små barn ligger prioriteringen inte riktigt på lite dyrare ansiktsprodukter till mig själv! Min hud har förändrats i omgångar men börjar nu stabilitseras och kanske är dessa produkter rätt för mig, det skulle isåfall vara helt fantastiskt! Håller tummarna för att få testa!

  Svara
 • Den reparera skadad hud och skyddar huden mot föroreningar

  Har aldrig vunnit därför skulle jag bli glad och smörja in min hud varje dag . Jobbar som sjuksköterska på natten och landstingets lokaler torkar ut , för att inte skrämma slag på alla patienter vore ju detta perfekta presenter : )

  Svara
 • APHLOIA-krämen skyddar mot föroreningar och reparerar skadad hud
  Det behövs när man jobbarna vården – vårdar andra hela dagarna så de skulle vara kul stt få vårda sig själv på ett bättre sätt som testare av en fin hudderie <3
  Håller tummar o tår

  Svara
 • Reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Med en hud så tunn och skör,
  har jag inte hittat någon kräm som skyddar som den bör.
  Tror nog att denna kräm på detta kan få bukt
  ty Yves Rocher har mången bra produkt,

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Motivering: Om ca en månad ska jag ta ett stort steg mot mot ett nytt liv. Jag ska göra en Gastric sleeve (magsäcksoperation). Jag vet att både hud och hår blir påverkade av operationen så det skulle vara guld värt för mig att få lyxa till vardagen med dessa krämer och göra allt för att det nya livet ska bli ännu bättre och vackrare! Det kommer bli en tuff start så jag skulle bli så glad och jag fick lite hjälp med huden! ❤️

  Svara
 • Skyddar mot föroreningar och reparerar skadad hud . Detta hade passat mig som handen i handsken krämoman som jag är Älskar krämer och har testat det mesta men inte denna så det skulle vara en ära och få testa

  Svara
 • Reparerar skadad hud och skyddar mot föroreningar!
  Jag arbetar som barnmorska och är mamma till 3 söner.Inte sällan känns både kropp och hud trött och sliten.Skulle vara en ynnest & oerhörd LYCKA att få pröva dessa fina produkter!

  Svara
 • Den reparerar skadad hud och skyddar mot föroreningar.
  Sen jag blev mamma för 16 år sedan har jag inte riktigt hittat rätt i hudvårdsdjungeln. Till och från får jag acne och huden ser allmänt trist ut. Känns så hopplöst. Vill ha en fin och lysande hud nu när jag närmar mig 40. Visst är man väl värd det när man fyller 40 🙂

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Jag har väldigt känslig hud får lätt finnar och blir lätt torr hade varit roligt och testa dena kräm . Och se om den kan hjälpa min känsliga hud.

  Svara
 • Reparerar skadad hud och skyddar mot föroreningar
  Jag har blivit äldre och märkt att behöver byta ut min gamla hudkräm till en som är mera anpassad för en kvinna i mogen ålder. Har aldrig använd heller Yves Rochers produkter så hoppas nu tur.

  Svara
 • Reparerar skadad hud och skyddar mot föroreningar
  Om en månad fyller jag 30 år, dags för ny hudrutin.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar mot föroreningar.

  Jag har svårt att hitta rätt i hudvårdsdjungeln så vore kul att testa dessa. Om jag inte vinner denna gång är chansen stor att jag köper ändå för jag måste testa 🙂

  Svara
 • Reparera skadad hud o skyddar mot föroreningar

  Jag jobbar framför en dator hela dagen o känner att det sätter sina spår. Använder serum och fukt varje dag men det räcker inte till. Skulle vara otroligt kul att testa dessa och se om jag får tillbaka lite förlorad lyster. Behöver verkligen ”reparera ” min hud håller tummarna för att jag vinner skulle bli såå tacksam. Kram Daniela

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  En hösttrött 43-åring som jag kan behöva lite hjälp på traven med ta hand om om min hud.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Varför jag vill bli testpilot?

  Skulle tycka det vore kul att få vara med och testa en ny produkt. Jag känner mig ganska vilsen i hudvårds djungeln och tycker det är svårt att veta vad jag ska köpa, sen börjar jag komma till den åldern när man kanske borde börja fundera på hudvård som är bra mot ålderstecken…
  Har aldrig testat Yves rocher, minns bara när jag var liten när det kom reklam på posten när man fick lotter från dom:)

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar
  Jag känner att jag hade velat vinna för att när jag varje dag möter min trötta spegelbild blir jag lite ledsen..hade varit skönt om detta piggade upp min hud och gav mig lite lyster igen…
  Tack för att du delar med dig av dessa tips förresten! Och för en underbar blogg

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Som nybliven student och i tuffa tenta-tider har de varit svårt att ha ekonomi och tid till att bry sig om sin hy. En vintertrött och blek hy som skulle behöva testa en uppfräschning. Hade gjort mina gråa pluggdagar aningen bättre, att ha några minuter att bara få rå om sig själv. Det hade jag verkligen behövt!
  Kram på dig!
  [email protected]

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  En hösttrött 49-åring som jag kan behöva lite hjälp på traven med ta hand om om min hud.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken rolig tävling
  Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är över 40 år och min hud behöver mer omvårdnad med varje år. Märker så stor skillnad när huden tas om hand lite extra. Den här serien från Yves Rocher verkar spännande.
  Jag jobbar som tandsköterska på en akutmottagning och hjälper och tar hand om våra patienter varje dag. Det är fantastiskt roligt och ger mig så mycket tillbaka. Bara det att jag glömmer av att ta hand om mig själv ibland. Därför skulle det vara så roligt att få vinna denna tävling!

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Skulle bli otroligt glad om jag blev testperson 🙂 Har haft svårt att hitta rätt krämer bland alla som finns och letar fortfarande… har svårt för det här med egen tid och att unna mig själv lite vardagslyx så detta skulle verkligen uppskattas.
  Ha det bra!
  Kram / Anna

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Är alldeles för dålig på att ta hand om min hud. Kostar ju endel att köpa bra produkter och har man då tre barn så springer pengarna gärna iväg på andra håll än sig själv….

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag skulle bli jätte glad av att bli testpilot åt Yves Rocher. Jag använder själv inget alls till mitt ansikte men det skulle vara kul att börja med nåt som verkar så bra :-).

  Tack för en väldigt ärlig & fin blogg!
  Kram Ankie

  Svara
 • Kul tävling igen ,,,reparerar och skyddar huden från föroreningar !!Och hoppas på vinst denna gång då min hud verkligen är i behov av dessa underbara produkter ! Ha en fin dag

  Svara
 • Elixir Jeuness reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Tänk om min hud kunde få lyster och glans som hos en riktigt stjärna
  Yves Rochers dag- och nattcréme testar jag väldigt gärna.

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar!
  Åh vad jag skulle vilja vinna.Jag har fått så dålig hy nu när jag precis fyllt 40,känns liiiite sent och väldigt tråkigt!Kanske måste prova nya produkter och då byta ut alla på en och samma gång för att få en förändring.Då vore ju detta toppen!

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Ingen skulle bli mer glad än jag
  Att få testa denna produkt ett tag

  När kylan nu kommer och knackar på dörren
  Jag med Yves Rocher dag och nattkräm smörjer

  Håller nu tummar och tår
  Att jag denna produkt får

  Kram

  Svara
 • Det reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Detta är en vinst som skulle passa så bra,
  Gravid med nummer 3 och det känns som om huden ändras för varje dag!
  När kylan sen kommer behöver huden pysslas om ännu mer,
  Om vinsten blir min – jag hoppar och ler!

  Svara
 • jag är så galet torr i hyn och dessa som både reparerar och skyddar huden mot föroreningar hade varit toppen att få testa,jag upplever många gånger att krämer in går in ordentligt i huden å blir ofta missnöjd,håller tummarna för en ny favorit

  Svara
 • Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Lösningen är nära, lyckan vore total
  om jag med Femmes hjälp fick skapa en ny ritual,
  att mata min ödletorra hy med välbehövlig fukt,
  ge kärlek och omtanke och med eländet få bukt.
  Nu är jag bara torr och fnasig, ojämn och grå,
  men tänk vilka blickar av männen jag skulle få …
  Så finns några mirakel, snälla så säg?
  Kan Yves Rochers novembertomte komma och rädda mej?

  Svara
 • Återfuktar bra.

  Svara
 • Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Vilken rolig tävling, läser din blogg varje dag tycker det är så kul och följa dig. Jag tycker att jag är värd dessa produkter för att jag skulle verkligen behöva något som gör mig glad. Vi miste vårt barn vi väntade för 8 månader sedan,då vi hade gått halv tid i våran graviditet. Jag kämpar varje dag och tänker på det dagligen.Jag har börjat plugga på heltid för att försöka ha mycket annat i huvudet, har varje vecka inlämningar och känner mycket press på mig. Kanske inte det bästa läget att plugga när man inte är på topp, men jag har klarat mig galant än sålänge och känner mig stolt att jag faktiskt klarar det. Så det skulle vara en fin gåva till en kämpande tre barns mor.

  Svara
 • En perfekt produkt för en Stressad Stockholmare som jag som lever mitt i alla föroreningar . SVAR: Reparerar och skyddar mot föroreningar

  Svara
 • Svar på frågan: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Det vore fantastiskt lyxigt att få bli testpilot, och få möjlighet att kunna skämma bort sig själv med bra hudvård, vilket inte hör till vardagen. Det vore en dröm om krämen kunde hjälpa att få tillbaka en lyster i detta trötta och torra ansikte. Vilken härlig och generös tävling.

  Även om jag tyvärr inte är flitig på att kommentera här så vill jag passa på och säga att du har en underbar blogg som inspirerar mig dagligen i familjeliv, vänskap och driv.

  Svara
 • Håller tummarna att jag vinner dessa produkter då jag är dålig på att unna mig sån här! Med dessa rengörinsprodukterna o krämerna hoppas jag få tillbaka lite lyster o glans när den kyliga hösten / vintern knackar på dörren.

  Svar: Reparerar o skyddar din hud mot föroreningar.

  Svara
 • SVAR: Den skyddar och reparerar huden från föroreningar!

  Jag är en nybliven mamma och ligger i skrivandets stund med min 7 veckors guldklimp på bröstet.
  Jag känner att jag är värd lite skönhetsprodukter då timmarna sömn minskat lika fort som kärleken till min lilla krabat växer 🙂 Att få testa dessa produkter skulle verkligen uppskattas, tänk att låsa in sig på toan i 5 minuter och komma ut 5 år yngre? DRÖM!

  Tack för en härlig blogg, du är inspiration för en nybliven mamma som försäker hitta sin egen väg i det nya mamma-livet!
  STOR kram till dig!

  Svara
 • Svar: Den skyddar och reparerar huden mot föroreningar.

  Jag bor precis vid E4:an, söder som Stockholm, och dessa produkter kan nog hjälpa min hud mycket då min hud utsätts för föroreningar ganska mycket.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för tipset i din blogg att besöka Arkens secondhand.
  Vi (min familj) var där i onsdags och handlade massor.
  Vi kommer absolut att åka dit igen. Det var fina saker och kläder etc och väldigt trevlig personal.
  Ha det fint!

  Svara
 • Hej Hannah,

  Svar på frågan: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Det vore fantastiskt lyxigt att få bli testpilot, och få möjlighet att kunna skämma bort sig själv med bra hudvård. Jag håller verkligen med om att fukt är A och O för huden i vårt torra klimat. Jag brukar använda en fuktcreame från Biotherm, men det vore kul ott prova nått nytt som dessutom har ett mycket bra pris.

  Vilken härlig och generös tävling!

  Varma kramar Marie

  Svara
 • Hej fina <3,

  Det skyddar mot föroreningar & skyddar..!

  Jag har precis fyllt fyrtio & får ofta höra att jag ser yngre ut, men det är bara en tidsfråga innan det är slut m det! Vore kul att förlänga det nåt år ;0)..!

  Kram

  Svara
 • Svar: Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag ärndirekt urdålig på att ta hand om min hud men när jag närmar mig 40 borde jag bättra mig. De här produkterna vore ju toppen som ett första steg.

  Svara
 • Svaret på frågan är att den reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag är 29år och 3 barns-mamma. I 7 år nu har jag satt mina underbara barn i första hand och har därför valt att vara hemma med dom i dessa år. Detta har såklart inneburit att ekonomin har varit begränsad och jag har inte haft möjligheten att unna mej själv sådan lyx som bra hudvård. Hade vart såå härligt att få skämma bort sig själv lite 🙂

  Svara
 • Fantastiskt nog så reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  33 år och börjar fasa för första ålderstecken i ansiktet, små rynkor runt ögonen etc. Och jag är kass på att ta hand om huden, med det menat att jag inte är bra på rutinen att använda samma typ av produkter och olika krämer för dag och natt. På gymmet efter dusch så glömmer jag ofta och har en annan variant än den hemma. Så detta vore intressant att se om jag märker någon skillnad och kan hålla mig till ett märke som jag då skulle göra!

  Svara
 • Den är både skyddande och reparerande.

  Jag behöver vinna, för på morgonen jag slarvar och säger,,, ej hinna.
  Huden får vara när jag till ett stressigt jobb fara.
  Måste bli en ändring!

  Svara
 • Den reparerar och skyddar mot föroreningar, Som den ensamstående heltidsarbetande trebarnsmamma jag är skulle jag behöva något som funkar och gör att jag åtminstone ser pigg ut ;). Mvh Sara

  Svara
 • Den är både skyddande och reparerande.

  Heltidsstuderande mamma med målet Barnmorska. Unnar mig ingenting då varken tiden eller ekonomin tillåter det…
  Att vara testpilot för krämerna vore så skoj!
  Kram!

  Svara
 • Elixir Jeunesse ”reparerar och skyddar huden mot föroreningar”

  En hud matt med lyster
  Är roligare än dyster
  Elixir Jeunesse verkar intressant
  Även om jag inte är en tant

  /Ulrica från Luleå

  Svara
 • Hej!
  Den reparerar och skyddar mot föroreningar!
  ”Fyrabarnsmamma till barn från ålder tre till tolv
  betyder kärlek men också massa plock och städ på golv.
  Vi är ute i ur och skur, tittar på allt från bilar till djur.
  På jobbet är det stressigt till max
  Så nu borde det vara dags
  Att få skydda min hud på bästa sätt
  Kanske med YRs blir allting rätt?

  Jag skulle gärna bli test pilot!

  Svara
 • Den är både skyddande och reparerande.

  Har nyligen upptäck produkterna från Yves Rocher och då i form av duschkräm och ansiktsskrubb. Jag är helnöjd! Så att få testa dag- och nattkräm vore himla skoj. PS, min nuvarande nattkräm är typ slut..
  Kram till dig

  Svara
 • De skyddar och reparerar.
  Vore något för mig som använder samma kräm till kropp, ansikte, fötter och händer för att jag får typ ångest av alla valmöjligheter och inte vet vad jag ska köpa… Och är 44 år och rynkorna fullkomligt ATTACKERAR…

  Svara
 • Den är skyddande och reparerande.

  Med ett nytt jobb och stressig vardag skulle det vara så nödvändigt
  och kul att få testa på produkterna!

  Tack för en inspirerade blogg!

  Svara
 • Hej Hannah !

  Den såväl reparerar som skyddar huden mot föroreningar!

  Jag önskar få min hy att se lika fräsch & full av lyster såsom din gör! Hoppas tomten kommer tidigt i år

  Kram

  Svara
 • Den reparerar samt skyddar mot föroreningar! Har vid 35 års ålder ännu ej hittat en kräm som ger mig tillräckligt med fukt. Hundrafemtiogångengillt? 🙂

  Svara
 • Krämen både skyddar och reparerar. Är mitt i en cellgiftsbehandling som tar kål på huden så något härligt som skyddar o reparerar hade varit mysigt. Lycka till allihopa!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Krämen både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är så dålig på att köpa krämer till mig själv, tyvärr.
  Skulle bli glad att få prova!
  Kram Sanna

  Svara
 • Hej Hannah
  Mitt svar:Krämen både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag är en heltidjobbande 3-barnsmamma som är mitt uppe i ett husbygge utan varken tid eller pengar till mig själv. Jag skulle bli överlycklig om jag fick bli testpilot.
  Varma hälsningar
  Veronica

  Svara
 • Krämen både reparerar och skyddar huden mot föroreningar. Håller mina tummar för detta kit då min hud behöver detta efter nattjobb kombinerat med studier samt mamma till en vacker molly! ❤️

  Svara
 • Krämen både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Jag har ÄNTLIGEN börjat tillfriskna efter en längre tids sjukdom. Jag har under den här tiden inte sminkat mig en enda gång. Nu när jag känner mig bättre så har jag börjat göra det igen men märkt att jag under sjukdomstiden fått fina små rynkor över ansiktet som sminket lägger sig i. Skulle verkligen behöva en bra ansiktskräm som gav mig lite hjälp på vägen

  Svara
 • Jag skulle bli överlycklig över att få produkter som både skyddar OCH reparerar. Jag är inne i en period då jag beslutat att ta hand om mig själv. Jag har gått ner till 80% och jag har anmält mig till onlinecoaching hos Lofsangruppen. Har bokat läkartid för att se om jag har någon hormonstörning. Känner att jag åldrats i expressfart sista två åren (bara 37år) med småbarn och världens viktigaste jobb, lärare. Haft utmaningar som sugit musten ur mig men nu har jag bestämt mig för att vända detta och hudvårdsprodukterna skulle hjälpa mig på vägen. Kram Jenny

  Svara
 • Krämen både reparerar och skyddar mot föroreningar. Jag är en tvåbarnsmor som precis passerar 30 och mitt ansikte börjar åldras av påfrestningar. Jag välkomnar mina nya linjer men vill vårda dom på bästa sätt och har hittills aldrig hittat rätt.

  Svara
 • Krämen både skyddar och reparerar. Har kommit upp i åren och behöver allt som gör att huden inte åldras för fort. Därför hoppas jag att jag har tur och får testa detta.

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar.
  Eftersom jag mestadels är själv med mina två barn 4 och 7 år gamla då min man reser mycket, hade jag behövt lite lyx för ansiktet i den stressade vardagen. Jag jobbar mestadels ute då jag är förskollärare och väder och vind gör sitt, jag blir ofta torr och jag vill även motverka begynnande rynkor. Jag hade blivit överlycklig över att se lite piggare ut och pröva nya produkter från Yves Rocher!

  Svara
 • Krämen både skyddar och repererar huden mot föroreningar.

  Vill vinna krämerna till min syster ❤️
  Vi bor över 100 mil ifrån varandra, men är det något så är hon här på några timmar. Hon är fantastisk! Hon får mig att skratta tills jag får ont i magen av allt skratt men hon är också den som kan irritera mig mest i hela världen. Jag älskar henne ändå!
  Hon förtjänar bra krämer.

  Svara
 • Krämen både skyddar och repererar huden mot föroreningar.

  Jag vill gärna bli testpilot för min hy är torr och fnasig och ser äldre ut än vad den är. Hade varit spännande att se om Elixir Jeunesse hade kunna få tillbaka lystern i huden igen.

  Svara
 • Krämen skyddar och reparerar mot föroreningar. Jag har hunnit fylla 32 år och inser allt mer att min ställer högra krav nu än för 10 år sedan. Jag vill väldigt gärna ha ett fråscht och fint ansikte, men har inte riktigt hittat några produkter som känns rätt ännu.

  Svara
 • Krämen både skyddar och repererar huden mot föroreningar.

  Jag skulle vilka testa detta då jag är känslig och får extremt torr hud då vädret slår om.
  Låter som detta kan vara något för mig
  Tack på förhand!

  Svara
 • Den skyddar och reparerar huden mot föroreningar.

  Jag har väldigt torr hy numera som behöver mycket fukt. Särskilt vintertid när det är kallt ute och torr inomhusluft. Testar gärna nya produkter för att se om jag hittar den där perfekta just för mig. 🙂

  Svara
 • Den skyddar och reparerar huden mot föroreningar!

  Jag är 34 år och fick mitt tredje barn i sommar och ammar honom fortfarande dag som natt. Kroppen är hela tiden lite lätt uttorkad och det är i ansiktet det syns mest. Provar olika produkter men har ännu inte hittat något som känns bra nog. Jag är mer än gärna testpilot och för att se hur min hud skulle svara på krämen.

  Svara
 • Krämen både skyddar och repererar huden mot föroreningar.

  Jag vill jättegärna bli testpilot! Min hud är torr och känslig. Jag fick barn i sommras, jag ammar och min hy är inte sig lik. Jag är föräldraledig och har därav låg inkomst så att lägga massa pengarna på mig själv går bort. Jag har haft ett tufft år bakom mig med en massa bortgångar och olyckligheter vilket har relaterat till stress och dålig sömn. Hade varit fint att vinna och få lite tur med sig också. Kram!

  Svara
 • Den skyddar och reparerar huden mot föroreningar!

  Skulle vilja testa denna kräm då min hud är torr som fnöske…

  Svara
 • Krämen både reparerar och skyddar mot föroredningar.
  Är mycket intresserad att vara testpilot.
  Jag är 51 år och behöver få tillbaka lystern och spänsten
  i ansikten!

  Svara
 • Skulle göra susen på min hud ,som oftast blir torr och lystern försvinner när det blir kallare ute

  Svara
 • Den reparerar huden och skyddar mot föroreningar.

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroredningar.

  Nu hoppas jag på att dra ett vinst-fyrklöver,
  så att jag kan vårda min torra nuna ett bra tag emot framöver.

  Svara
 • Elixir Jeunesse både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag har alltid varit intresserad av hudvård och tycker det är spännande att prova nya produkter.
  Jag är snart 30 år och känner att huden börjar förändras och skulle därför behöva hitta en bra produkt som skyddar och vårdar min hy. Den här krämen tror jag skulle vara perfekt för mig då en mattgörande gelcréme är precis vad min blandhy behöver.

  Svara
 • svar: reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag håller verkligen tummarna att man får chansen att prova denna och förhoppningsvis se en skillnad. Känns som ett helt hav där ute med skönhetsprodukter man drunknar i från budget till lyx, alla med olika egenskaper och utseenden. Jag provar gärna nya produkter men letar fortfarande efter en favorit som jag kan tänka mig att köpa flera gånger, så vem vet, kanske kan denna vara rätt. Tycker Yves Rocher har många prisvärda skönhetsprodukter så skulle säkert inte bli besviken!

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar!

  Min grymma sambo sätter verkligen pricken över i:et,
  hennes blotta existens verkligen förgyller livet!
  hon leker, busar och kommer med kloka ord,
  hon har en sund inställning till livet och vår jord,
  Hon är mamma till mina barn och jag älskar henne så,
  hoppas också innerligt att just hon detta fina set ska få

  Svara
 • Krämen reparerar och skyddar huden mot föroredningar. Torr som fnöske och snart 40. Måste hela tiden byta produkter då det känns som att huden vänjer sig. Kanske kan detta vara det rätta för mig!!??

  Svara
 • Föroreningar givetvis☺

  Svara
 • Svar; reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Jag håller tummarna att jag får chansen att få bli testpilot! Känns som min hy behöver något bra så man inte blir allt för torr och gör hyn grå. Jag provar gärna detta då jag brukar ta smakråd av dottern och lånar hennes produkter men vi har inte samma hy utan hennes är mer mjuk och fräsch. Har alltid hört bra saker om Yves Rocher för min mamma använder bara från deras sortiment.

  Svara
 • Hej Hannah! =)

  Rätt svar: reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Min hud skulle behöva lite extra kärlek. Försöker hitta mig ett jobb men arbetsmarknaden är tuff, kanske jag kan få lite extra energi och glow från just Yves Rocher=)
  Kram från Värmland

  Svara
 • Svar: Den reparerar och skyddar huden mot föroreningar

  Motivering: Hjälp denna mamman att få bukt på hyn, särskilt i ansiktet då dottern på 7 månader stjäl både min skönhet och skönhetssömn just nu. ‍♀️

  Svara
 • Svar: reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  I en djungel av krämer så fick jag en bra känsla när jag läser om den här serien från YR. Att jag har barndomsminnen till varumärket gör det bara bättre. Det känns som att YR har tagit några kliv upp sen dess och jag skulle mer än gärna testa deras krämer. Och såklart även resterande produkter i samma serie. Att jag dessutom är 28 (+3) år gör det förhoppningsvis till en vinnande koncept!

  Svara
 • Svar: Krämen reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Åh skulle vara perfekt för min hud som tydligen bestämt sig att gå in i puberteten igen! Vill få kontroll över den!

  Svara
 • Hej!

  Elixir Jeunesse reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Ha en fortsatt fin november!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina Söderström.

  Svara
 • Hej!
  Svar: Det både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Motivering: Med Elixir Jeunesse dag- och nattcréme, jag min hud vårdar & på kvällen är det jag som strålar!
  Boostar lystern & den gör mig speciell, därför vill man använda den varenda dag & kväll.
  Yves Rocher fantastiska skönhetsvård gör mig så nöjd att använda dessa produkter är en fröjd.

  Svara
 • Hej Hanna!

  Svar: Den både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Motivering: Jag har i alla tvättat ansiktet med tvål och smörjt in den med hudlotion. Hemskt jag vet, men det har funkat tills nu. Jag är 31 år och har just nu insett att det inte funkar för min hud längre. Jag har försökt kika runt lite på ett hurvårdsalternativ för mig men det är ju en djungel! Att få testa denna serie som du rekommenderar vore en bra start tror jag. Gillar att den har något mattande effekt, dessutom ser den väldigt lyxig ut! Jag skulle vara så tacksam om jag fick prova och säkert skulle jag bli en trogen kund om den visade sig passa mig. För sån är jag, som gärna kör på med det jag vet funkar.

  Nu håller jag tummarna!
  Kramar Emma

  Svara
 • skyddar huden och motverkar ålderstecken. med mycket stress i livet behövs all hjälp som finns att få, och produkter från yves brukar man ju inte bli besviken på. skulle älska att få testa denna serie.

  Svara
 • Svar: Den både reparerar och skyddar huden mot föroreningar.

  Svara
 • Att den både reparerar och skyddar huden mot föroreningar. ( föroreningar påskyndar åldrandet.)

  Skulle ju kunna skriva en roman om att jag e sleten trött tonårs och småbarns mamma på 35 år. Meeen det är jag inte Men hade gärna viljat prova något som fick mig att glänsa ännu lite mer

  Kram Malin ⭐️

  Svara
 • Reparerar* och skyddar huden mot föroreningar*.

  De gröna burkarna skulle passa fint att ha framme på finhyllan i badrummet, där skulle de även påminna mig om att använda nattcreme som jag så ofta glömmer bort.

  Svara
 • Svaret är att Elixir Jeunesse reparera huden och skyddar huden mot föroreningar.

  Det har varit härligt att få prova denna natt- och dagcreme, då jag som 40+ känner mig vilsen I all djungel av hudvård och inte riktigt hitta hem med bra produkter för en åldrande hud.

  Svara