Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | november 3, 2017

En skock med får

God fredag vacker. Hoppas du mår bra.

Här hemma sover fortfarande Vida och Mio. Det är bara Liv som är morgonpigg.

Finns ju inte nåt fridfullare och vackrare än ett sovande barn. Vida är helt slut efter Grönan igår. Hon somnade som en stock när vi kom hem.

Alla barnen hade så kul. Det var jag, Peter, våra flickor och kompisarna Clara, Lucas och Loke samt Macke med sina barn Stella och Axel.

Jag hade mest panik hel tiden att tappa bort nåt av alla barnen. Mörkt kallt, läskigt och massor av folk var det på Grönan.

Räknade in dom som min lilla skock med får hela tiden 🙂

Hela Grönan var förvandlat. Häxor och clowner gick runt och skrämdes, pumpor, läskig musik, rökmaskiner och alla karuseller hade bytt till otäckare namn.

Axel och Vida åkte nyckelpigan (spindeln) flera gånger.

Och Elefanterna som hette MumieElefanterna och var insvepta i spindelnät.

Jag åkte VildaMusen med de stora tjejerna och skrek så mycket att jag har tappat rösten 🙂

Innan Grönan så var jag och William en sväng på MOS och köpte presenter till Mio som fyller 14 år i helgen. Sen var det äntligen dags för mig att bli fin i håret hos bästa Catta på Creative Headz.

Hon färgade min utväxt och flyttade upp mina HairTalk. Älskar min hårfärg. Tror aldrig jag blir blond igen.

Tack bästa Catta! You Always do magic ✨

Nu ska jag väcka sjusovarna och duka upp en god frulle.

All Kärlek ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “En skock med får”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi var också på Grönan igår, jag och mitt stora hjärta. Såg er precis när vi skulle hem, men hann inte stanna och hälsa eftersom lilla damen behövde en toalett akut 🙂 Ser ut som att ni hade lika kul som vi!

  Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Du är jätte snygg i håret! Jag blonderar också oftast mitt hår och haft mörkare färg också. Men det försvinner så fort och det ljusa träder fram.
  Ska till frissan imon och hade velat göra det mörkare igen, om det kunnat sitta i ett tag. Några tips? Din blogg är grym! Du skriver så bra och om bra saker!
  Ha det gott! Kram Kim.

  Svara