Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:18 | november 4, 2017

Galej

Hej vacker. Hoppas att du har en fin helg. Här är det fullt ös… som alltid. Håller på att fixa inför Mios födelsedag och det är barn överallt.

Igår var jag och Jessica ute på galej. Jag bjöd henne på födelsedagsmiddag och vi hade en sån där helt perfekt kväll. Full av skratt, god mat, schlager och sangria natten lång.

Girls night ❤️

Vi åt på ett mysigt ställe som heter Nombre på Odenplan. Fick tips av min frisör Catta om det stället. Är så tacksam för det! Så trevlig personal, fin stämning och sagolikt god mat. Rekommenderar det varmt. Jag och Jessica bestämde att det skulle bli ”vårt” ställe 🙂

Jag hade på mig en byxdress från H&M. Är ofta klädd i svart men igår vågade jag festa till med färg, blommor och fjärilar.

Idag dricker jag julmust, äter skumtomtar och clementiner. Så gott och mer jul kan det ju inte bli. Clementinerna är alltid så goda vid den här tiden på året.

Skulle åka in till stan och tända ljus vid Isaks minnesplats ikväll men gör det imorgon så hela familjen kan vara med. William är inte hemma ikväll och han ville så gärna tända ljus också. Älskade Isak ❤️ Det är så vackert och fridfullt på kyrkogårdarna i helgen. Alla ljus som lyser upp en annars mörk och tung plats. Det känns så varmt och kärleksfullt. Det borde alltid vara så tycker jag.

All Kärlek ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Galej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var och tände ljus för min pappa och farmor i går och de var så otroligt vackert på kyrkogården med alla ljus i mörkret.

    Svara
  • Stort grattis till Mio idag!!!

    Svara
  • Du klär i mönster och färger, så använd det mer Ha en fin söndag med både glädje och sorg. Kram

    Svara