Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | november 8, 2017

GRATTIS!

Hej vacker. Hoppas din dag varit fin.

Jag har tjejmys med Liv, hennes kompis Molly och Vida. Ska berätta om den sen men först vill jag presentera alla 20 vinnarna i min tävling tillsammans med Yves Rocher som nu är utsedda.

Det var inte lätta att bestämma vilka som skulle bli testpiloter för Elixir Jeunesse. Vill ju att alla ska vinna 🙂

Rätt svar på frågan vilken dubbelverkande effekt Elixir Jeunesse har på din hud är ”den reparerar och skyddar mot föroreningar”.

GRATTIS säger jag till…

Anja Fällt

Lisa Rutherford

Marcus B

Jenny Nilsson

Ulrika från Luleå

Malin Engblom

Therese ”Kattpensionatet”

Linn Sandahl

Paola

Lena Gustafsson

Johanna Rendmar

Rebecca Hennermark

Lisa Sjölander

Helena and75

Malin Östlund

Lena Kvick

Malida

Tanja 68

Hanna M

Melinda Andersson

Ha koll på din mail för jag behöver svar från dig som vann med din adress så du kan få dina krämer på posten.

Jag och Yves Rocher önskar så klart att du som testpilot skriver en recension i dina sociala medier och på Yves Rochers hemsida. Kul för andra att läsa om vad du tycker.

Alla kommer få ett sånt glow.

Vill ju inte att du som inte vann går lottlös så nu får du ett exklusivt erbjudande på denna grymma hudvårsserie bara för dig.

HÄR! kan du nu köpa dagcrémen samt ögoncrémen och FÅ nattcrémen (värd 329kr) på köpet.

Nu för 399kr (ord 598kr).

Så passa på!

Stor Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “GRATTIS!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Följde din blogg för ett tag sedan men kikade in här nu igen efter ett uppehåll. Blev så förvånad att ni inte har kvar ert klädmärke och webbshop. Vad hände med ert företag?

  Svara
 • Grattis till er flytt!! Vilket spännande äventyr det kommer att bli. Så kul att ni vågar… Med allt vad det innebär. Kanske stannar ni där tom. Det hade inte förvånat mig faktiskt! Puss o kram från moi ❤️

  Svara
 • Hej!
  Grattis till flytten, och vilken rolig ide att filma nyheten:) Har själv ” bytt” liv ungefär vart 10 år, flyttade till USA när jag var 20 ( ensamstående med en 4-åring, fattar knappt att jag vågade 😉 till Spanien när jag var 30, och till Thailand när jag var 40.
  Nästa år,flyttar jag till Spanien igen, men till Fuengirola.
  Det ger så mycket, att bryta mönster, uppleva annorlunda saker, i alla fall har det funkat så för min del.
  Stort lycka till, tror ni får det helt underbart, och du kommer passa perfekt som mäklare!! Kram 🙂

  Svara
 • Såg dina snygga jeans från zara…. vill tacka dig för tipset var in på deras hemsida hittade en massa snygga kläder skickade efter lite tänkte ger dem en chans för har så svårt att hitta passande kläder men och är såååå nöjd… behöver inte skicka tillbaka behåller allt…. nu har jag äntligen hittat MIN butik på nätet… Tack till dig för att du länkade till deras hemsida

  Svara
 • Vad kul med flytt för et! Jag hoppas det blir som ni önskar. Du/ni är modiga. Har själv så svårt med uppbrott och är känslig när det gäller barnen och deras hem/rötter där de vuxit upp, skiljas från vänner etc. Men det kanske beror på hur man själv vuxit upp. Hur tänker du och känner för det? Tack för att du delar med dig och stort lycka till! Kram

  Svara