Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | november 19, 2017

Los Stigos.

Hej min vän. Har du en fin helg?

Jag och Peter håller på att rensa och packa. Huvva, än ser jag inte ljuset. Mamma kommer imorgon och hjälper till igen. Allt som jag vet är onödigt att spara men som jag har en knäpp låsning till det skickar jag med mamma till kyrkan. Då känns det bättre 🙂

Liv har sovit borta inatt och på ovanvåningen är det fullt av killar. Mio har flera vänner som sovit över. Vida har bakat och nu gosar hon och Stig.

Inget särskilt som händer med andra ord.

Har fått flera frågor om vad jag ska göra av Stig när vi flyttar. Förstår inte frågan? Varför skulle jag ge bort honom?! Han fick sitt pass i somras och ska så klart flytta med oss. Han ska bli spanjor och döpas om till Los Stigos.

Kram ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Los Stigos.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Döpas om till Los Stigos, hahahaha!
  Stig kommer nog att gilla klimatet garanterat! Lycka till med flyttstök nu allihop, ha det gott.

  Svara
 • Klart Stig ska följa med, folk är så konstiga och läser inte vad det står..såg det igår, så mycket frågor. Bra han får ett nytt namn

  Svara
 • Altså jag skojade om nytt namn

  Svara
 • Klart Stig ska med han är ju en av familjen!❤

  Svara
 • Eller el Stigo fram till dess han, förhoppningsvis aldrig, blir schizofren…

  Svara
 • Kan du dela med dig av lite tips på vad som varit bra och inte bra att göra när man separerar och har barn.
  Vad har blivit lyckat och inte.

  Svara
 • Den där frågan om Stig har du ju svarat på i kommentarerna varje gång. Jag ställde en fråga om Peter och Stig igår, om Peter har fallit för honom som du hoppades, det är den enda frågan du inte svarade på. Hade varit roligare att läsa om det.
  Faktum är att jag har läst din blogg i flera år, ställt kanske 4-5 frågor och har inte fått svar på en enda. Och nej, det är inte knäppa eller närgångna frågor utan de har tex handlat om var en tröja är köpt. Fortsätter läsa bloggen men slutar ställa frågor nu… 🙂

  Svara
 • Försöker svara på de flesta frågorna men ibland hinner jag inte alltid, jag missar och glömmer bort det men jag är inte mer än människa… trots att många verkar tro annat. Peter har börjar ta till sig Stig iaf 🙂 Kram

  Svara
 • Tack för svaret Hannah! <3 kram

  Svara
 • När jag ser bilderna på underbara Sig vill jag också ha en Stig
  Hur söt får man vara❤️
  Kan se honom springa på stranden i Marbella

  Svara
 • Såklart att Stig ska med ☺️ Han är ju en del av din familj.
  Tycker så mycket om dig och hela din familj. Det är en fröjd att få läsa din blogg.
  Kramar!

  Svara
 • Hej
  Ska bli kul att följa din blogg framöver när ni nu tar steget till Spanien. Jag har en viss förkärlek till landet då min familj (min man, jag och vår 12-åriga son) har ett boende utanför Torrevieja sedan några år. Älskar det, men önskar vi kunde vistas där mer. All lycka till dig och din familj, hoppas ni ska trivas.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Har följt din blogg i många många år och tycker fortfarande lika mycket om att läsa om din vardag 🙂
  Vilket otroligt spännande äventyr ni har framför er och jag tycker att ni är såå modiga som tar steget. Drömmer själv om att göra någonting liknande med min lilla familj.
  Skall verkligen bli spännande att följa er.

  Skall ni sälja möbler så hojta, tycker att ni har så fina prytlar.

  Ha det gott!
  Kram Sofia

  Svara
 • Vad kul att höra 🙂 Tack! Ja, lovar att hojta om vi ska sälja möbler mm. Kram

  Svara