Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | november 22, 2017

Varma mackor

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.

Ännu en dag som startat likt igår och dagarna innan det. Sortera, rensa, packa. Sortera, rensa, packa.

Har hittat både kläder och skor som jag glömt bort. Som nytt. Bra ju. Kommer nåt gott ur att ha bisarra förråd och i en sann Luther-anda spara allt.

Igår blev det varma mackor till middag.

Rostbröd med champinjon- och räkstuvning, skinka, tomat, massor av ost och göttigt.

Gillar ost som du ser. Kan aldrig bli för mycket.

Vi var så hungriga så jag hann inte ta en bild innan vi högg in på mackorna.

Men å andra sidan lär jag inte vinna nåt matbloggspris på min matkonst och matbilder 🙂

Stig gillar sin nya resebur. Han såg lite skeptisk ut till en början men nu ligger han där inne och vilar. Bra att han får bli trygg i buren. Han är för stor för att ligga i sin väska i kabinen när vi flyger. Känns jobbigt att han behöver resa i buren ensam men det är en kort flygning och sen behöver han inte göra om det igen.

Nej, nu måste jag jobba på här hemma. Känner att jag ligger några veckor efter.

Stor Kram ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Varma mackor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så söt liten gosse i sin bur 🙂 Synd jag inte bor närmare för jag hade velat gå på din loppis!! Lycka till med renset
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Får man inte ha hunden med sig på flyget? Det gjorde jag när jag flög med min hund. Kommer inte ihåg vilket flygbolag det var.

  Svara
 • Får man inte ha hunden med sig in på flyget? Det gjorde jag när jag flög med min hund. Kommer inte ihåg vilket flygbolag det var.

  Svara
 • Jo, en mindre hund som får plats i en väska under stolen. Stig har rest så med mig tidigare men nu är han för stor för att sitta i en väska i kabinen tyvärr.

  Svara
 • Var beredd att ta emot hunden vid det vanliga bagage bandet på Malaga flygplats. Burarna lastas av där, inte på någon specialbagage utlämning. Hundarna åker runt på bagage bandet precis som resväskorna 🙁 Har sett det nästan varenda gång vi rest. Flyger alltid med SAS (hund i kabinen max 8kg inkl. väska) men antar att Norwegian lastas av på samma sätt. Lycka till med flytten och ert nya liv i underbara Marbella.

  Svara
 • Va, på bagagebandet!!! Det var det värsta jag hört, skulle jag aldrig utsätta min hund för. Då skulle jag kolla upp alla flygbolag tills jag hittade ett där hunden fick vara i kabinen.

  Svara
 • Ingen hund över en viss storlek eller vikt får vara i kabinen. Spelar ingen roll vilket bolag du flyger med. Endast småhundar eller om jag har särskilda behov och måste ha min ledsagarhund. Har inte så många alternativ. Men med tanke på att alla som reser med hund som är större än en som får plats i en väska under sätet (som du inte får ta upp) måste göra det… så är det så det får bli. Jag kan ju inte lämna kvar honom i Sverige. Får hoppas på att bagagekillarna är snälla. Vilket jag tror dom är.

 • Hej!
  Är lite jobbigt att skicka iväg hunden i lastutrymmet eller mycket jobbigt för maken.
  Vår hund är som vanligt när vi hämtar ut honom. Försök att inte visa oro när du lämnar in honom( lätt att säga).
  Vi ger vår hund lite lugnande tabletter innan (köper på zoo affär) de har även en spray som man sprayar på ca 20 minuter innan man lämnar in hunden.
  Kommer gå jätte bra. Vi har åkt med norweigen och det har fungerat bra. Sas är det stökigt att boka hund i lastutrymmet, om de inte har ändrat sina rutiner.
  Lycka till

 • Tack för pepp Anette! Ska köpa lugnande till Stickan. Buren är stor och med en mjuk gosig filt som luktar trygghet så han kommer klara det galant. Kram

 • Hej igen!
  Ta med buntband som du kan fästa i dörren ( en lite nagelsax så du får bort dem ) annars är risken att de sätter på packtejp. Vår hund blev väldigt rädd för det ljudet.
  Kram

 • Tack. Läste det på hemsidan så det är redan fixat 🙂

 • Var ska du ha din loppis och när

  Svara
 • Hur mycket väger Stig? Han ser liten ut

  Svara
 • Gott!!

  Svara
 • Tråkigt att du lämnar Sverige men lycka till.

  Svara
 • Kommer vara i Sverige en helg i månaden och varje sommar så jag försvinner inte helt 🙂

  Svara
 • Hej!
  Tack för en fin blogg. Roligt att följa ditt äventyr. Jag och min familj funderar på ett halvår i Marbella, står i kö till svenska skolan inför Ht-18, vet dock inte om vi får plats. Nu håller jag på att titta runt och funderar kring boende. Vi tänkte hyra, då vi bara ska vara där ca 5 månader. Har du några råd eller kontakter, får du gärna tipsa. Full förståelse om du inte hinner. Tack! Med vänlig hälsning, Anna

  Svara