Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | november 22, 2017

Varma minnen

En sak som är mysigt och fyller mig med värme av att flyttsortera är alla minnen man hittar.

Fotografier, barnens första skor, kläderna dom hade på sig när vi for från BB och andra minne som känns gott i hjärtat.

Jag 22 år och min William. Börjar nästan gråta.

Kärleken ❤️

Hans första små sneakers som han hade innan han ens kunde gå.

Mios adidas-dress i storlek 80. Så gylligt!

Brorsorna på förskolan.

Åhhhh mitt hjärta flödar över av Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Varma minnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh vilka sötisar! Ja, Andreas Carlsson gick verkligen miste om sin sons första tid vilket är sorgligt. Skönt att dem verkar ha fin kontakt idag ändå… Förstår inte hur Andreas kunde lämna dig ensam med William blott 22 år också, humpf!

  Hur lång tid tog det innan Andreas var delaktig i Williams liv? Hur gammal var William när han träffade Andreas Carlsson för första gången?

  Kramis ♥

  Svara
 • Han hade bättre kontakt med honom som bebis 🙂 Så det där måste du fått om bakfoten. Dom ses tyvärr inte alls. Kram

  Svara
 • Oj, det måste jag absolut ha fått helt om bakfoten. Ber om ursäkt ♥
  Tråkigt att dom inte har någon kontakt alls 🙁
  Undra vad William tänker om det, innerst inne i hjärtat. Visst förstår jag att han all kärlek han kan få från dig och andra omkring honom men att veta att han har en pappa som väljer bort honom måste ändå kännas i hjärtat.

  Man får inte den uppfattningen om Andreas i media, man får uppfattningen om att han är en omtänksam och innerlig person men så verkar inte fallet riktigt för då hade han ju ansträngt sig extra mycket att vårda kontakten med sin (vad-jag-vet) enda son. Trist! 🙁

  PS: Ser verkligen fram emot att följa ert nya äventyr i Marbella! Kram

  Svara
 • Jag har träffat Andreas på en fest. Han var inte lika helylle i verkligheten som i media. Han var gräslig och en gris mot tjejer på festen. Förlåt Hanna om du tog illa upp.

  Svara
 • Klart du inte behöver be om ursäkt ❤️ Inte lätt att veta hur livet ser ut på riktigt för andra än en själv 🙂 Blir bara lite ledsen när situationen är som den är och en del kommentarer är inte i närheten av sanningen. Kram

  Svara
 • Det är nog viktigt att man planerar ett barn ihop. Är det bara en som väljer att man ska ha kvar barnet och den andre inte vill så blir nog tyvärr utgången så, även om det är ett barn med i bilden. Och finns inga känslor hos den ene och den andra lever på hoppet med ett barn så blir det ju också fel. Man ska välja den man vill ha som far till sina barn. Jag valde att inte skaffa barn med mina x för att jag ville att det skulle vara stabilt i framtiden, o det var inte så under tiden jag levd med dem. Och då såg jag redan i 19 års ålder och framåt att jag ville ej ha med dem o göra för resten av mitt liv, med separerade föräldrar och ett jobbigt x.
  Men nånting måste ju ha hänt eftersom man bara slutar ha kontakt med sitt barn?! annars vore det ju konstigt..jag tror inte bara på att skylla på den ene.
  Det gäller att kunna fatta bra beslut även om man är ung. Annars får man ta hand om dom själva, om barnet ej är planerat.
  Du har säkert varit en fin mamma under hans uppväxt <3

  Svara
 • Går inte ens in i en diskussion med dig om ”inte bara ens fel”. William är min son. Har egen vårdnad sedan födsel och har alltid tagit hand om honom utan att kräva något av hans pappa. Jag är lycklig att jag har William och det avslutar diskussionen.

  Svara
 • Jag menade inget illa! Det är många som sitter i den sitsen. Har många kompisar med liknande! Var inget illa ment om det lät så.

  Svara
 • Hej, Jag är i exakt lika situation som Hannah, och ja vi är många mammor som går runt och lever med detta i våra hjärtan. Du kan omöjligt förstå känslan i hela situationen och du formulerade inte din kommentar bra, så bra att du bad om ursäkt.

 • Åsa … den perfekta planerande människan.

  Du planerar ditt liv du, säkert när du skall skita också ……….
  Eller kanske händer det att du käkar på en indisk restaurang och ups nej, du skiter utanför planeringen! Hjälp! Nu falerar ditt liv … eller sträcker du på dig och går in o skiter – helt oplanerat! 😀
  (humor, humoristisk, skojar, skämtar)

  Svar till perfekta planerande Åsa:
  Livet blir inte alltid som man tänkt sig, man får göra det bästa av situationen. Sträcka på sig och kämpa på även om det inte ingick i livets planering. Tänk vad bra att det hände, för Hannah skulle ju inte vilja ändra på det oplanerade vart fall eftersom hon är lycklig som har William.

  Svara
 • Vet du Malin jag tar inte åt mig åt påhoppen som du gör 🙂 eftersom DET som är intressant är att Hanna sitter ofta och säger att hon blir påhoppad och att man ej ska hoppa på andra kvinnor. Och det gör du just nu…
  Jag förstår att livet ej blir som man tänkt sig ibland. Det jag menar är att ofta när man hamnar i olika situationer så kanske pappan skiter i att bry sig i barnet för att straffa mamman, fast dom i själva verket straffar barnet..som sen får leva med det resten av sitt liv! och det är ju naturligt att man som mamma mår dåligt över situationen för sin son eller dotter. Det där exet är ju glömd för längesen. Utan det man vill skydda och älska är ju barnet som hamnade i den situationen. Den blir ju givetvis älskad o önskad av sin mamma. Men det man blir ledsen över är ju hur en pappa ej vill bry sig i sitt barn. Det är tyvärr många som sitter i den sitsen.
  Men det som är bra med mig är att jag är för stark som kvinna för att låta mig nedslås av dina kommentarer. Inget jag tar åt mig till, att prata illa om andra är att prata illa om sig själv 😉

  Svara
 • Åsa, du blir inte påhoppad. Du blir bedömd efter för vad du skriver. Ditt inlägg om att man skall minsann planera vem man väljer som pappa till sina barn sen skriver du hur duktig du varit som minsann inte skaffat barn med dina odugliga ex … du framställer dig själv som Miss Perfect. Men det blir fel och det blir moralkärring av dig istället!

  Ta av dig offerkoftan omedelbums!

  Du skriver även ”man kan inte bara skylla på den ene” men vem är det som i detta fallet som varit där 100% för William sen födseln och vem är det om inte har någon kontakt alls idag.
  För det är ju Hannah och Andreas vi pratar om. Inga andra.

  Du kan ju inte bara skriva helt random saker när du svarar på min kommentar som handlar om Hannah och Andreas för det blir ju automatiskt riktad emot Hannah då. Förstår du inte detta? Nää då är det väl så.

 • Åsa, min pappa övergav mig som tonåringen utan anledning. En dag slutade han bara höra av sig. Så nej, det måste inte ha hänt något. Människor göra dumma val ändå.

  Svara
 • Så söta!!! Hade min lillgris hemma igår o passade på att åka t röda korset m flera säckar barnkläder mm – o fick förstås lite jox med hem:D

  Svara
 • Hej Hannah!
  Finns det flera nyanser på highlightern?

  Svara
 • Nej det är den duon. Kram

  Svara
 • Tycker det är klokt och sunt att du behåller omständigheterna kring detta privat.

  Utan att veta något, så är min reflektion att det ”passade” för Andreas att synas med William under IDOL-tiden i Sverige. Men ett barn är ju ingen accessoar. . .

  Hoppas att ingen tar illa upp nu, för det är inte min mening.

  Svara
 • Hej Hanna. Du är en fantastiskt mamma till dina barn. Ett gott nytt år önskar jag dig å din fina familj.

  Svara