Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | november 24, 2017

Bokrelease, butiksinvigning och vänskap

God freeeedag min vän. Hoppas du mår bra.

Jag har fullt upp här hemma. Tror på riktigt att jag börjar bli galen. Mitt huvud hänger inte med och jag är helt stissig. Men jag vet att om några veckor är allt klart och vi kan få en lugn och skön jul. Bara att hålla ihop till dess sen kan jag tappa det.

Igår hade jag en så mysig kväll med min vän Johanna. Vi möttes upp i stan och gick på vår gemensamma vän Anithas bokrelease på restaurang TAKO. Jag hade bokat bord till mig och Johanna där för middag senare på kvällen innan jag visste att Anithas bokrelease skulle vara där.

Helt fantastiskt god mat och härlig atmosfär. Dit ska jag ta Peter nån dag.

Köpte så klart hennes bok och ska läsa den i helgen.

Grattis Anitha!

Gillar skarpt tvålarna på TAKO.

Efter att ha lämnat en blomma till Anitha, köpt hennes bok och minglat så åkte vi vidare till nästa event 🙂

En annan vän till mig som också heter Johanna driver min favvoshop Plainvanilla.se samt butik med samma namn ute på Ekerö. Igår öppnade hon en till Plainvanilla-butik i Bromma på Alviksvägen 1. Älsk på det!

Grattis Johanna till din fina butik fylld med alla mina favoritmärken. Dit kommer jag åka varje gång jag är i Sverige. Redan nästa vecka kommer jag och köper med mig puffarna till nya huset i Spanien 🙂

Carola dök upp och rev av några låtar i skyltfönstret. Det kallar jag bra fest.

En bästa vän, en schlagerdrottning och jag. Leotanterna 🙂

Min jacka och jeans kommer från Plainvanilla. Johannas jacka är H&M.

Efter Bromma så åkte vi tillbaka till TAKO och åt i timmar. Massor av mindre rätter. Asian fusion.

Nu ska jag fortsätta här hemma. Never ending story.

Ha en fin dag.

All Kärlek ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här